2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

5.gune giden kaliteli 2 yumurta çok güzel şükredin gerçekten hiç ağlamayın.. en önemli şey stresi azaltmak.. benim sadece 2 yumurtam çıkmıştı onlarda 2.gune zar zor gelmişlerdi..
Hamdolsun ama bende pko varmış yani doktorlar hep yumurtan cok yumurta toplanır senden endişelenme vs vs demişlerdi beklentimi cok yüksekti o yüzden hayal kırıklığı oldu

Cnm benim 32 yumurtadan 1 tane kaldi 5.gun zorla getirdik yani surec o kadar zorki rabbim onu hayirli gormus o bize kismetmis napalim olacak olan 1 taneylede olur en azindan 2 tane tutmadi tekrar denersin
Açıkçası ikisini de koydurmayı düşünüyorum birini 6. Gün dondurdular onu neden yaptılar anlamadım ama

Açıkçası ikisini de koydurmayı düşünüyorum birini 6. Gün dondurdular onu neden yaptılar anlamadım ama
Geriden gelmistir bazilari geriden geliyolarmis ta benim 2 tanesi icin 7.gunu beklediler ama gidemedi.umut iste.en azindan 6.gune giidip.evresini tamamlamis rahme yerlesince daha hizli gelisir.insallah olur

Ben
Hamdolsun ama bende pko varmış yani doktorlar hep yumurtan cok yumurta toplanır senden endişelenme vs vs demişlerdi beklentimi cok yüksekti o yüzden hayal kırıklığı oldu
Bende pco yok amh 2,17 32 tane toplamdi 1 tanesi 5.gun oldu

Baya toplanmış ohss geçirdiniz mi bir de her gün kaç doz iğne ve hangi iğneleri vurundunuz
Ohss gecirmek uzereydim degerim 3700 kusure cikti.150 gonalf 150 meriofert 4.gunden sonra cetrotide toplamadan 1 gun onceden vuruldugum catlatma ignem gonapeply di .o kadar migde bulantisi yasadim ki daha yeni geciyor sivi toplandimi diye devamli kontrol altinda tutuldum cok sukur bisi olmadi

Aynı iğnelerin aynı dozunu vurunmuşuz bende öyle vurunmuştum kaç yaşındasınız acaba daha önce gebelik geçirdiniz mi

Ağlama canım ya, güçlü olman lazım ..
Tabi hormon ilaçları alıyoruz kolay değil herseyimizi değiştiriyor..
İnşallah o yumoslari saana evlat olsun

Aynı iğnelerin aynı dozunu vurunmuşuz bende öyle vurunmuştum kaç yaşındasınız acaba daha önce gebelik geçirdiniz mi
Yok gebelik gecirmedim 1.5 senelik evliyim.31 yasindayim.cikolata kisti jastasiyim siz kac yasindasiniz

Niye zar zor geldi sizin benimde oyle oldu sidik zoruyla 5.gune getirdik:)
Genelde sperm kalitesi ile ilgili diye okudum hep ama doktorum kesin Bi bilgi vermemişti.. taze transfer oldum ama tutmadı.. hayırlısı olsun bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…