2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Selam canım bende 9 gün gonalf kullandım cumartesi günü kan verdim e2 7700 cıktı doktorum gayet normal dedi:) bugünde yumurtalar toplandı. Pcos var bende 38 yumurta toplanmıs toplamda

Canım merhaba hayırlı haberler duyarsın umarım tedavi ücretleri ne durumda ben de arastırıyorhm da bülent hocayı memnun musun

Ben bugün kontrole gittim yine 1 yumurta göründü maalesef.. ama 0.8 ama yine 1 yada 2 görünüyor.. ama a göre yinede çok düşük yumurta sayım..

Histeroskopi ve Rahim filmi çekilecek.. bu histeroskopiden sonra yumurta sayısı artan yada gebelik şansını arttırdığı kimse var mı?

Kızlar bugün klinikle görüştüm sgk desteği için. Eğer tüp bebek sürecinizde rahim dinlendirme uygulanacaksa devlet destek vermiyormuş. Sadece taze transfere veriyormuş bilginiz olsun. Bana hocam taze transfer önermedi

Öyle bir şey yok.. taze de olsa dondurulmusta olsa rapor kullanabilirsiniz.. hangi merkezdi acaba

Öyle bir şey yok.. taze de olsa dondurulmusta olsa rapor kullanabilirsiniz.. hangi merkezdi acaba
Bahçeci ankarada yaptırıcam ben orayı aradım görüştüm. Devlet desteğiyle 17 bine geliyor fakat sadece taze transferle dedi. İlaçlar için alabilirsiniz dedi anlamadım valla

Bahçeci ankarada yaptırıcam ben orayı aradım görüştüm. Devlet desteğiyle 17 bine geliyor fakat sadece taze transferle dedi. İlaçlar için alabilirsiniz dedi anlamadım valla
Bu arada önceki tedaviden kalan dondurulmuşlardan bahsetmiyor yeni başlayan tedavide uygulanacak rahim dinlendirmeden bahsediyor

Selam canım bende 9 gün gonalf kullandım cumartesi günü kan verdim e2 7700 cıktı doktorum gayet normal dedi:) bugünde yumurtalar toplandı. Pcos var bende 38 yumurta toplanmıs toplamda
Mide bulantiniz vs olmadi mi ohss olmamaniz icin takip altinda tutuldunuz mu

Prp yaptirsana canim

Maviesra Papatyamveben-Mavi
Teach_Mavi partalina_

Ben de memorial da baslicam bu ay kontrole gittim kasımda aynı sayıyı görürse başlanacak

Ekim de 19.gun 4 folikul
2.gun 3 folikul gördü Allah buyuk her sey güzel olur insallah

Ben daha önce opu ya girdim 3 yumurta görüldü 1 toplandı kalitesizdi dollenmeye bile gitmedi

Havuz yöntemi uygulanacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…