Insallah cnm e bi sperm icin dna hasar testi falan yaptirdin mi yani nedej tutmuyo dusuyo hic aciklamiyorlar miBu ay adetimle beraber tekrar sil baştan sürece başlayacağım.. inşallah hayırlı sonuçlar alırım alırız :)
Yok yaptirmadik. Doktor o konuda yönlendirme yapmadı.. bu sefer havuz yöntemi deniyecek o zamn tüm sürece hakim değildim tecrübe kazandım artık kk okuya okuya ,:) :)Insallah cnm e bi sperm icin dna hasar testi falan yaptirdin mi yani nedej tutmuyo dusuyo hic aciklamiyorlar mi
Ahahah bende oyle bura sayesinde bi cok sey ogrendim. hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.Yok yaptirmadik. Doktor o konuda yönlendirme yapmadı.. bu sefer havuz yöntemi deniyecek o zamn tüm sürece hakim değildim tecrübe kazandım artık kk okuya okuya ,:) :)
Merhaba Siz de mi Medical pointe gidiyorsunuz?Yok yaptirmadik. Doktor o konuda yönlendirme yapmadı.. bu sefer havuz yöntemi deniyecek o zamn tüm sürece hakim değildim tecrübe kazandım artık kk okuya okuya ,:) :)
Evet bende ilk denememi orda yaptım şimdi ikinci deneme için adetimi bekliyorum.. siz?Merhaba Siz de mi Medical pointe gidiyorsunuz?
Benimde ilk denemem olucak inşallah volkan hocayla pazartesi gitmiştim salı günü iğnelere başladık kontrole de sali gidicemEvet bende ilk denememi orda yaptım şimdi ikinci deneme için adetimi bekliyorum.. siz?
Funda hocanın hastasıyım ben ama bu hafta sadece 2 gün gelecekmiş.. eğer ona denk gelmezse Volkan hoca ile devam edeceğiz sanıyorum. Nasıl kendisi ile iletisiminiz.. hangi ilaçlarla başlattı acaba?Benimde ilk denemem olucak inşallah volkan hocayla pazartesi gitmiştim salı günü iğnelere başladık kontrole de sali gidicem
Volkan hoca çok iyi cana yakın ve yardımcı oluyo çoğu konuda aklıma takılan bir şey oldu mu mesaj atıyorum ben. Hemşireler bana numara bırakmadı kendileri için çünkü bende o telaşla unutmuşum sormayı. Onun dışında ben pcosum o yüzden sanırım ilaçlar farklı oluyor bana 150 fostimon 75 meriofert ve tarlusal verdi. Birde glifor ilacına devam etmemi söyledi. Sizin neden olumsuz olmustuFunda hocanın hastasıyım ben ama bu hafta sadece 2 gün gelecekmiş.. eğer ona denk gelmezse Volkan hoca ile devam edeceğiz sanıyorum. Nasıl kendisi ile iletisiminiz.. hangi ilaçlarla başlattı acaba?
Hayırlı olsun inşallah:)
Özelden yazdım:)Volkan hoca çok iyi cana yakın ve yardımcı oluyo çoğu konuda aklıma takılan bir şey oldu mu mesaj atıyorum ben. Hemşireler bana numara bırakmadı kendileri için çünkü bende o telaşla unutmuşum sormayı. Onun dışında ben pcosum o yüzden sanırım ilaçlar farklı oluyor bana 150 fostimon 75 meriofert ve tarlusal verdi. Birde glifor ilacına devam etmemi söyledi. Sizin neden olumsuz olmustu
Ben de bahçeci yusuf aytaç hocayla başlayacağım bu seneAllah hepimizin yardimcisi olsun.
Ben de nasipse transfer hazirligindayim. Bat 5 kasım. Dr uygun görürse dondurulmus transferim yapilacak. Bu 4.transferim olacak. Ankara Bahçeci Berfu Demirde transfer olacagim nasipse.
Selen hoca gidince yerine gelen doktor sanirim. Hic bilgim yok kendisiyle ilgili. Neden Berfu hocayi istemediniz,vatmi bi sebebi,bir de ilk tedaviniz miBen de bahçeci yusuf aytaç hocayla başlayacağım bu sene
Neden agliyorsunuz ki arkadasim.hem bedenen hem ruhen hazirlikli olmamiz lazim bizim. Kg nuz com yokmus, ben 85 le diyete basladim simdi 79 a düstüm.evde spor yapiyoruz,diyabetliyim ona dikkat ediyorum, az kaldi heyecan basiyor. Benim dördüncü transferimMerhabalar çiçek kadınlarımbenimde kasımda ankara bahçeci tüp bebek merkezinde tedavim başlayacak çok heyecanlıyım 2 yıldır deniyoruz benim miyom ameliyatı geçmişim var, şimdi yeni çıkan 1 cm miyomum var. Sol tüpüm tıkalı ve amh düşük. Bu ay adetin 16. Günü 9 yumurta gördü doktorum. Kasık adetinin 2. Günü de 9 olursa başlayacağız yoksa adetin 16. Günü başlarız dedi. Stresten ağlamaktan bi hal oldum çok karmaşığım. Bu süreçte diyet yap spor yap dedi (kilom 59 ama destekleyici olurmuş) havuç suyu faydalı diye duydum ona da başladım bakalım. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla evlat nasip etsin
Sene ne yaBen de bahçeci yusuf aytaç hocayla başlayacağım bu sene
Sürecin hayırlı uğurlu olsun kuzumMerhabalar çiçek kadınlarımbenimde kasımda ankara bahçeci tüp bebek merkezinde tedavim başlayacak çok heyecanlıyım 2 yıldır deniyoruz benim miyom ameliyatı geçmişim var, şimdi yeni çıkan 1 cm miyomum var. Sol tüpüm tıkalı ve amh düşük. Bu ay adetin 16. Günü 9 yumurta gördü doktorum. Kasık adetinin 2. Günü de 9 olursa başlayacağız yoksa adetin 16. Günü başlarız dedi. Stresten ağlamaktan bi hal oldum çok karmaşığım. Bu süreçte diyet yap spor yap dedi (kilom 59 ama destekleyici olurmuş) havuç suyu faydalı diye duydum ona da başladım bakalım. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla evlat nasip etsin
İnanın hiç araştırmadan ön görüşmeye gitmiştim iki doktor varmış zaten berfu ve aytaç. Aytaç müsaitti ondan randevu almıştım içimize sindi ikisininde protokolü çok benzer zaten labaratuvar önemli olduğu için böyle devam edelim dedimSelen hoca gidince yerine gelen doktor sanirim. Hic bilgim yok kendisiyle ilgili. Neden Berfu hocayi istemediniz,vatmi bi sebebi,bir de ilk tedaviniz mi
İnşallah hepimiz sağlıkla atlatalım hayırlı sonuçlar alalım. Maddi manevi çok zormuş gerçektenSürecin hayırlı uğurlu olsun kuzum
Üzme güzel canını, Rabb'im ol dedikten sonra herşey çok önemsiz oluyor..
İnşallah Kasım'da bol sağlıklı yumurtaların olur da başlarsın hemencecik
Aminnnnİnşallah hepimiz sağlıkla atlatalım hayırlı sonuçlar alalım. Maddi manevi çok zormuş gerçekten
Bazıları vitaminden falan bahsetmiş doktorum bana hiç bir şey vermedi hatta düzenli beslen yeter dedi neden ki acabaSelen hoca gidince yerine gelen doktor sanirim. Hic bilgim yok kendisiyle ilgili. Neden Berfu hocayi istemediniz,vatmi bi sebebi,bir de ilk tedaviniz mi
Senin de mi ilk olacak papatyamAminnnn
Zor bir süreç ama güçlü olmalıyız, hormonlar çok etkileniyor süreçte bakalım igneleri yaptıkça neler hissedeceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?