2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Saizen çok tuhaf ya bende çektim ama hic emin olamadım yağlı değişik bi iğne eksik mi fazlamı yaptım algılayamadım kullanırken

Cetrodite muadil çıktı oxodite canım ay sevindik senin adina insallah guzel guzel tedavin ilerler dualarim ve kalbimle yanındayım❤

Cetrodite muadil çıktı oxodite canım ay sevindik senin adina insallah guzel guzel tedavin ilerler dualarim ve kalbimle yanındayım❤
Ayy sağol canım bakalım nasıl olacak yeni macera
Sanırım ctesi başlayacağım ama bir eczanede 2 tane bulup aldım bugün oxotide dan

Aynen öyle sayıya takılmamak lazım
38 yumurta toplandıktan sonra nasıldiniz.
Ben 17 tane sonrası 1 hafta kadar çok ağrı çektim
Benim de bugün toplandı 11 yumurtam vardı. Ben de ağrı ne zaman geçer diyordum sizinki geçti mi ne kadar sürdü hep böyle ilk günkü gibi miydi

Bir de transfer süreciyle ilgili bilgisi olan var mı? Dr 2 regl bekleyebiliriz regl olma sürene göre karar vercez dedi eğer erken olursam bi ay daha bekleyecekmiş. Şu an ağrı çektikçe iyi ki beklemiş diyorum. Reglin kaçıncı günü çağırıyorlar ilaç kullanılıyor mu ne zaman transfer oluyor gebeliği transferden kaç gün sonra öğreniyorsun? Bilen yaşayan anlatabilir mi

Benim de bugün toplandı 11 yumurtam vardı. Ben de ağrı ne zaman geçer diyordum sizinki geçti mi ne kadar sürdü hep böyle ilk günkü gibi miydi
Benim opu sonrası. Akşama başladı ağrı ama ben iyiyim diye işte yaptım.3.gun transfer yapıldı.asil ağrım transfer sonrası başladı.4 gün falan da o sürdü toplam 1 hafta sağlam ağrı çektim sonra yavaş yavaş sağdan sola rahat dönmeye
Yürürken daha az yorulmaya
Yada ayakkabımı rahat giymeye basladim.benin ağrı ciğer sırt ağrısı 7 8 aylık hamile gibiydim. yatakta falan dönmek için kalkıp oturup öyle dönüyordum.
Sana taze transfer yapilmayacaksa daha çabuk geçer ağrıların.ben hastanede ağrım var falan dedim ama asıl ağrı transfer sonrası udi belki öyle olsam bana da yapmazlardi

Evet bazı doktorların merkezlerin yaklaşımı öyle 5.güne gidenleri tercih ediyor, bizde de mecbur öyle olacak çünkü pgt yapılsın istiyorlar.. inşallah hepsi devam eder canım
İnşallah canımm sürecin kolaylıklarla gitsin. Sonunda hepimiz bebelerimize kavuşalım inşallahh

Merhaba benimde çok ağrım oldu üç gün falan karnimda da bı ağrı vardı ayrıca gaz sancısı çekiyordum ama 3-4 güne bişey kalmiyo o 3-4 günde çok iş yapmadım ağır falan kaldirmadim dikkat ettim

Ağrı olması normal bir iki güne geçer, benim gülerken çok ağrıyordu özellikle.. Şimdi baya azaldı ağrılarım.
Benim de dondurulmuş transfer olacak..
Regl olduğunda gittiğindeki muayene göre değerlendirir doktor

Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?

Maslak Acıbadem hastanesi, böyle ayrıntılı bilgi vermiyoruz artık kapalı takip ediyoruz dediler. O yüzden epey merak içerisindeyim
İnanın söylemeleri daha fazla stres yaratiyo acaba iyi bişey mi kötü bişey mi diye o yüzden hayırlısı deyin transfer aşamasında öğrenirsiniz bazen kaliteli diyolar güveniyoruz ama olmuyor bazen kalitesiz dedikleri oluyor belki ondan soylemiyolardir. Hasta stres yaptıkça tedavi süreci etkileniyor

Ben de bu ay transfer yapılmayacak diye üzülüyordum. Opu sonrası iyi ki olmamış dedim şu an bu ağrılardan anlıyorum ki rahmim yorulmuş yıpranmış. 1 veya 2 regl bekleyeceğiz bunu da ilk reglinde karar vereceğiz dedi. Sanırım çok erken olursa reglim 2. Ayı da bekleyecekler. Benim ağrım da böyle bir yere uzanınca ya da tuvaletim gelince falan oluyor. Gaz sancısı gibi. İnş geçer 11 yumurtamdan 8 i döllenmiş bugün inş hepsi 5. Güne gider bugün daha ilk gün. 3. Gün belli olur kalitesi dedi. Bizim hastane de 5. Gün embriyosu donduruyormuş. Bakalım kısmeet allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş bu aylarda hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz

Şimdi bir dahaki ay yine ilaç kullanacak mıyız? Transferden önce yani sanki öyle bir şey dediler

Ben 7 Kasım pazartesi opu oldum 12 kasim cumartesi regl oldum tam opudan bı hafta yani 14 kasimda kontrole gittim. Kist falan oluşmuş mu diye baktı doktorum. Sonra uzun protokol uygulayacağız dedi bı tane doğum kontrol bi tane coraspin verdi günde bir kere sonra iki hafta sonrası için zodalex/lucrin diye bı iğne verdi onu yaptircam 12 aralikta tekrar kontrol olucam bu arada kanaman olabilir dedi. Büyük ihtimalle yılbaşına doğru transfer olucakmis

Transferden öncede sanırım estrofem veriyolarmis ama başka bişey veriyolar mi bende merak ediyorum herkesin süreci biraz farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…