- 17 Kasım 2022
- 46
- 10
- 18
- 28
Selam arkadaşlar saizen kullananlar herhangi bir yan etkisi ile karşılaşan oldu mu?
Vurulduktan sonra sızısı uzun devam etti bir oksapar kullanırken böyle yanma olmuştu bir de bunu kullanınca... ve bacağım uyuştu gibi hissettim kasılma gibi.. kendim mi kastım ilaç mı etki etti tam anlamadım aslında..Ben yeni başladım diğer iğnelerle bir yaptığım için anlamadım bi etkisi olduysada sizde nasıl bi yan etki oldu
Vurulduktan sonra sızısı uzun devam etti bir oksapar kullanırken böyle yanma olmuştu bir de bunu kullanınca... ve bacağım uyuştu gibi hissettim kasılma gibi.. kendim mi kastım ilaç mı etki etti tam anlamadım aslında..
Evet ilk tedavide eşim olmadan yapamazdım bile.. dozu o ayarlar şırıngayi o çeker saolsun.. insanın kendi kendine yapması zor ama 3 4 iğneden sonra alışıyorsun.. inşallah güzel sonuçlar alırızBugün yine vurulcam bir gün arayla oluyorum ben yanma olacak mı dikkat edeyim bende gonapetly çok yakıyor benimde sonrasında yarım saat sürüyor yanma hatta iğne zormuş grçekten ya inş güzel etki eder
Evet ilk tedavide eşim olmadan yapamazdım bile.. dozu o ayarlar şırıngayi o çeker saolsun.. insanın kendi kendine yapması zor ama 3 4 iğneden sonra alışıyorsun.. inşallah güzel sonuçlar alırız
ben de pcos var canım ondan verdiAmh düşük baskılarım diye verdi zaten yumurtam azdı geliştirmedi daha beter oldum maalesef çok yumurtası olanlara yarıyor diyolar
Hayırlı olsun tedavinBende tüp bebek tedavisine başladım bu ay bugün 3. İğnem olacak inşallah hepimiz için çok hayırlı güzel şeyler olur
Kaçıncı gün embiriyosu?Selam,
Benim 7. Günüm bugün kan testi verdim. 2,18 çıktı. Sizce artar mı?
5. Gün dondurulmuştuKaçıncı gün embiriyosu?
Erken vermişsiniz sanki biraz... 12.gunu beklemek daha iyi... simdi ister istemez stes yapiyorsunuz... umarım yükselir..sağlıkla tutunur canım5. Gün dondurulmuştu
Sizinde hayırlı olsun umarım güzel haberleri de alırıııızHayırlı olsun tedavinaynıyız benim de 3.günüm
Normalde 9. Gün istedi hastane ama ben dayanamadım inşallah artar moralim bozulduErken vermişsiniz sanki biraz... 12.gunu beklemek daha iyi... simdi ister istemez stes yapiyorsunuz... umarım yükselir..sağlıkla tutunur canım
Bana da muadili, oxodite diye bir iğne reçete ettiler sadece 2 tane buldum…Kızlar şuan da cetrotit iğnesi bulunmuyormuş doğru mu onun yerine. Tarlusal kullanılıyormuş
Bende bugun başladım yeni tüp bebeğe tarlusal kullandıracağım dedi doktorBana da muadili, oxodite diye bir iğne reçete ettiler sadece 2 tane buldum…
İlk denemede bebişini kucağına alacaksın inşallah.. her sorun için çare var merak etme.. benim ikinci denemem ve yaşım 41Sizinde hayırlı olsun umarım güzel haberleri de alırıııızİlk denemeniz mi benim ilk. Yaşım 22 eşimde Azfc delesyonu çıktı 2 senelik evliyiz korunmadığımız halde olmadı çocuğumuz bende pcosluyum ama ileri seviyede olmadığını söyledim doktorumuz Medipol Mega da Gonca Hanımla başladık sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?