2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Selam arkadaşlar saizen kullananlar herhangi bir yan etkisi ile karşılaşan oldu mu?

Ben yeni başladım diğer iğnelerle bir yaptığım için anlamadım bi etkisi olduysada sizde nasıl bi yan etki oldu
Vurulduktan sonra sızısı uzun devam etti bir oksapar kullanırken böyle yanma olmuştu bir de bunu kullanınca... ve bacağım uyuştu gibi hissettim kasılma gibi.. kendim mi kastım ilaç mı etki etti tam anlamadım aslında..

Bugün yine vurulcam bir gün arayla oluyorum ben yanma olacak mı dikkat edeyim bende gonapetly çok yakıyor benimde sonrasında yarım saat sürüyor yanma hatta iğne zormuş grçekten ya inş güzel etki eder

Bugün yine vurulcam bir gün arayla oluyorum ben yanma olacak mı dikkat edeyim bende gonapetly çok yakıyor benimde sonrasında yarım saat sürüyor yanma hatta iğne zormuş grçekten ya inş güzel etki eder
Evet ilk tedavide eşim olmadan yapamazdım bile.. dozu o ayarlar şırıngayi o çeker saolsun.. insanın kendi kendine yapması zor ama 3 4 iğneden sonra alışıyorsun.. inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben ilk defa tedavi alıyorum ilk güne göre dün daha bi hızlı gitti ilk gün hazırlamak bile yarım saat sürmüş bitince farkettik şimdilik ben kendime yapamıyorum böyle gidecek sanırım hayırlısıyla güzel olsun herşey
Evet ilk tedavide eşim olmadan yapamazdım bile.. dozu o ayarlar şırıngayi o çeker saolsun.. insanın kendi kendine yapması zor ama 3 4 iğneden sonra alışıyorsun.. inşallah güzel sonuçlar alırız

Hayırlı olsun tedavin aynıyız benim de 3.günüm
Sizinde hayırlı olsun umarım güzel haberleri de alırıııız İlk denemeniz mi benim ilk. Yaşım 22 eşimde Azfc delesyonu çıktı 2 senelik evliyiz korunmadığımız halde olmadı çocuğumuz bende pcosluyum ama ileri seviyede olmadığını söyledim doktorumuz Medipol Mega da Gonca Hanımla başladık sürece.

İlk denemede bebişini kucağına alacaksın inşallah.. her sorun için çare var merak etme.. benim ikinci denemem ve yaşım 41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…