2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Hayırlı olsunnn
Evet dondurulmuş bence de kısa bir mola verme açısından iyi gayet, vücut dinleniyor..
Transfer öncesinden başlanıyormuş ilaçlara ama neler kullanılacağına doktorun karar verir canım

Merhaba bende dün transfer oldum Rabbim bekleyen herkesin emeğinin karşılığını versin benimde içinde
Benim tüp bebekle dış gebelik geçmişim var laparoskopi ile son verildi
Bı kez daha Tüp bebek daha denemeye karar verdik hsg ve histereskopi oldum çok Zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun

Aa yakınız Tam da Eray hoca üzdü beni o yüzden başka alternatiflere yöneldim. İyi diye ona gittik ama enerjimiz tutmadı, yorgun ve gergindi her görüşmemizde.. Ben hasta olduğumda ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim, o yüzden o hormon iğneleri vs tedirgin ediyor beni. Kendimi hazırlayamadım henüz.. İğneler de acı veriyormuş epey sanırım değil mi

Kızlar selam, cetrotide yada oxotide arayan ve İstanbul’da olan arkadaşlar için, altunizate capitol avm nin içindeki eczanenin elinde varmış

Merhaba arkadaşlar, hepimizin bu süreçte yolu açık olsun. Bir sorum olacaktı. Bende yumurta rezervi az olduğu için eşimle birlikte embriyo dondurmaya karar verdik. Sperm yumurta içine enjekte edildikten kaç gün sonra dondurma işlemine alınıyor? Yani embriyo birkaç gün bekletiliyor mu- tuttu veya tutmadı diye- yoksa anında mı donduruluyor? Teşekkürler

Sizden yumurtaların toplandığı gün eşinizden de spermler alınır gün gün gelişimi izlenir istenilen kalite en az 3. Gün iyi kalite olur ve eğer dondurulacaksa bunlara dikkat edilerek yapılır kaçıncı gün olacağını Allah bilir

Bende ilk tedavimden 3. Gün taze transfer olmuştum tutmuştu sağlıcakla gelsin evladınız inşallah test günü ne zaman
İnşallah canım Amin Ayın 28 i dediler ama sanırım bende bekleyemeyenlerden olacağım hayatımda hiç kaset test bile yaptırmak nasip olmadı 15 inde transfer oldum Bende 8.gün yada 9.günü erken gebelikle denemek istiyorum biliyorum erken Negatifte olsa üzülmeyeceğim ama çift çizgiyi görürsem bir umudum olacak Ve bir kez olsun bende denedim bu testi diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…