2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün de 3.gunumdeyim.Cok afedersiniz aşırı derece kabızlık ve gaz sorunum var ne yapmalıyım.
Kabızlık için ben kayısı yiyorum sabahları tavsiye ederim.. eğer doktorunuz yazarsa birde bir ilaç var adını unuttum ama onlar biliyordur

2 kasimda dondurulmus embryo transferi yapildi bsnada ayni gun transfer olan var mi acaba surec nasil gidiyo

Psikolojinin hazır ve rahat olması lazım doktor iletişimi önemli her şeyi açıkça sorup soru işaretsiz devam etmek gerektiriğine inanıyorum..
Aralık ya da ocak ta olacak transfer nasipse

Kızlar ben bu ay tupe baslicam insallah
Doktorum adetin 3.gune kalma demişti ama cumartesi 2 gibi lekelenme oldu 3 4 gibi söküldü lekelenme olunca doktora yazdım
pazartesi gel 9 da dedi yani 3.gun olmuş oluyor sonuçta pazartesi
Gecen sefer 2.gun başlamışım bir şey olur mu acaba

2 ya da 3.gun başlanıyor.. ben 3.gun başlamıştım..

Kabızlık için ben kayısı yiyorum sabahları tavsiye ederim.. eğer doktorunuz yazarsa birde bir ilaç var adını unuttum ama onlar biliyordur
Peki transfer süreci nasıl geçti sizde hamilelik belirtisi olarak ne vardı sizde
Birde acaba bu kabızlık ve gaz embriyoyu etkiler mi çok korkuyorum

Peki transfer süreci nasıl geçti sizde hamilelik belirtisi olarak ne vardı sizde
Malesef olumsuz oldu benim.. ama kendinizi dinlemeyin.. bütün belirtileri yaşadım büyük ihtimal ile ilaç etkilisiydi.. umarım olumlu hayırlı haberlerinizi paylasirsiniz..

Durumlar kötü ignr önermesi doktorum femera ile denicez bilmiyorum nolcak gittikçe kötü haber duymaktan yoruldum

hayırlı olsun haliiiii,
yoo neden olsun bende 3.gün başladım tedaviye..
2 ya da 3.gün deniyor başlangıç için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…