Kabızlık için ben kayısı yiyorum sabahları tavsiye ederim.. eğer doktorunuz yazarsa birde bir ilaç var adını unuttum ama onlar biliyordurMerhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün de 3.gunumdeyim.Cok afedersiniz aşırı derece kabızlık ve gaz sorunum var ne yapmalıyım.
Psikolojinin hazır ve rahat olması lazım doktor iletişimi önemli her şeyi açıkça sorup soru işaretsiz devam etmek gerektiriğine inanıyorum..Haklısın, sonucu düşününce hadi bekleme diyorum ama sonra cesaretim kırılıyorTransfer ne zaman olacak senin? Emek hoca ile görüşeceğim, umarım onunla iyi bir iletişim kurabiliriz.. Gergin bir süreç yaşamak istemem doktorumla.
Çok az kalmış.. inşallah güzel geçer herşeyHerkese merhababenimde iğnelerimin bitmesine 2 gün var aşırı heyecanlıyım sonuna geldim nerdeyse ve 2.kez yaşıyorum Herkesin sonucu iyi olsun inşallah hayırlısı ile
2 ya da 3.gun başlanıyor.. ben 3.gun başlamıştım..Kızlar ben bu ay tupe baslicam insallah
Doktorum adetin 3.gune kalma demişti ama cumartesi 2 gibi lekelenme oldu 3 4 gibi söküldü lekelenme olunca doktora yazdım
pazartesi gel 9 da dedi yani 3.gun olmuş oluyor sonuçta pazartesi
Gecen sefer 2.gun başlamışım bir şey olur mu acaba
Tesekkurler2 ya da 3.gun başlanıyor.. ben 3.gun başlamıştım..
Aynen olmaz bence de.. strese girmeyin boşuna :) hayırlı olsun tedaviniz..Tesekkurler
İnternet'e öğleden sonra olduysa 1.gun ertesingun sayılır yazıyor zaten bisi olmaz heralde=)
Peki transfer süreci nasıl geçti sizde hamilelik belirtisi olarak ne vardı sizdeKabızlık için ben kayısı yiyorum sabahları tavsiye ederim.. eğer doktorunuz yazarsa birde bir ilaç var adını unuttum ama onlar biliyordur
Peki transfer süreci nasıl geçti sizde hamilelik belirtisi olarak ne vardı sizdeKabızlık için ben kayısı yiyorum sabahları tavsiye ederim.. eğer doktorunuz yazarsa birde bir ilaç var adını unuttum ama onlar biliyordur
Birde acaba bu kabızlık ve gaz embriyoyu etkiler mi çok korkuyorumKabızlık için ben kayısı yiyorum sabahları tavsiye ederim.. eğer doktorunuz yazarsa birde bir ilaç var adını unuttum ama onlar biliyordur
Malesef olumsuz oldu benim.. ama kendinizi dinlemeyin.. bütün belirtileri yaşadım büyük ihtimal ile ilaç etkilisiydi.. umarım olumlu hayırlı haberlerinizi paylasirsiniz..Peki transfer süreci nasıl geçti sizde hamilelik belirtisi olarak ne vardı sizde
Evet 2.5 gün gibi olacak zatenTesekkurler
İnternet'e öğleden sonra olduysa 1.gun ertesingun sayılır yazıyor zaten bisi olmaz heralde=)
Insallah canım o kadar zor izin aldim insallah güzelce başlarız güzelce gider =)Evet 2.5 gün gibi olacak zatenHayırlı olsun şimdiden halicim.. yarın güzel haberlerini yaz mutlaka
Tesekkurler Allah hepimizin gönlünden geçeni en kısa zamanda hayirlica versin insallahAynen olmaz bence de.. strese girmeyin boşuna :) hayırlı olsun tedaviniz..
hayırlı olsun haliiiii,Kızlar ben bu ay tupe baslicam insallah
Doktorum adetin 3.gune kalma demişti ama cumartesi 2 gibi lekelenme oldu 3 4 gibi söküldü lekelenme olunca doktora yazdım
pazartesi gel 9 da dedi yani 3.gun olmuş oluyor sonuçta pazartesi
Gecen sefer 2.gun başlamışım bir şey olur mu acaba
Ne oldu tam olarak? Yeterli yumurta mı görmedi doktorDurumlar kötü ignr önermesi doktorum femera ile denicez bilmiyorum nolcak gittikçe kötü haber duymaktan yoruldum
Durumlar kötü ignr önermesi doktorum femera ile denicez bilmiyorum nolcak gittikçe kötü haber duymaktan yoruldum
belki femara ıle yumurtan daha ıyı tepki gösterir kuzum,üzme nolur kendınıDurumlar kötü ignr önermesi doktorum femera ile denicez bilmiyorum nolcak gittikçe kötü haber duymaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?