2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

hayırlı olsun haliiiii,
yoo neden olsun bende 3.gün başladım tedaviye..
2 ya da 3.gün deniyor başlangıç için
belki femara ıle yumurtan daha ıyı tepki gösterir kuzum,üzme nolur kendını
Kaç yumurtanız vardı iğne neden önermedi
Hep 3 4 deniyordu bu sefer 1 dendi neden dedim diğerleri istediğimiz tepkiyi vermeyeceği için saymıyorum dedi hayırlısı olsun

Hep 3 4 deniyordu bu sefer 1 dendi neden dedim diğerleri istediğimiz tepkiyi vermeyeceği için saymıyorum dedi hayırlısı olsun
Ay bu doktorların negatifliği öldürecek beni..
Bu arada femara ve klomenle yapılan tedavilerde yumurta kalitesi ccoook daha iyi oluyor biliyorsundur.. aret kamar genelde hapla büyütüyor yumurtaları ve başarı oranı epey yüksek.. bende de arkadan gelenleri hiç saymadı başta, onlardan bişey olmaz dedi.. ama şimdi sayıyor büyütmeye çalışıyor.. inşallah tek olan da arkadan gelenler de güzelce büyür Halicim

Kızlar, ben de bugün 4. kontrole gittim. Yine kan verdim. Herşey iyi 3 büyük 3 küçük yumurta var. Büyüklerden biri fazla büyümüş, heyecanlı bir yumurtam var Onu durdurup arkadakilerin büyümesini başarırsak iyi olur dedi doktor. O büyük yumuşa göre opu perşembe ya da cuma olacak..
Hep büyütmek için çare arıyorduk. Şimdi acaba ne yemesem içmesem de fazla büyümese diye düşünüyorum

Yarın gidicem tekrar kontrole ama sağdan hiç ağrım yok sol daha dolgun hissediyorum biraz endişeliyim menopur ilacıda bulamıyorum bugünde lazım
Yeni dozlara da tepki vermedi mi yumurtalar?? Hay allah ya.. doktorun ne önerdi bu duruma?

dolaşmadığım yer kalmadı

Sag ol canim inşallah aslında ben de bir kez hapla denemek istiyordum ama 1 tane olmasını kaldıramadı hıc. İyi değilim

hadı hayırlı olsun canımmm,
kac gun ogne kullandın? bugun kacıncı gunundu?
ınsallahhh can olsun sana yumoşların

Yarın gidicem tekrar kontrole ama sağdan hiç ağrım yok sol daha dolgun hissediyorum biraz endişeliyim menopur ilacıda bulamıyorum bugünde lazım

dolaşmadığım yer kalmadı
Avm içindeki eczanelere sormayı unutma ben hiç bi yerde olmayan iğneleri oradan buldum

hadı hayırlı olsun canımmm,
kac gun ogne kullandın? bugun kacıncı gunundu?
ınsallahhh can olsun sana yumoşların
Sağol canımm.. bugün 7.günüm. Sabah muayene oldum ve kan verdim. Kan sonucuna göre belirleniyor ve mesajla ilaç dozları gönderiliyor. Bugün galiba azaltılacak dozlar.. e2 827 çıkmış. Opuya 3-4 gün var iyi mi kötü mü bilemedim..

Yani bir ay ertele eğer endişe ediyorsan.. ben 3 ay erteledim.. aydan aya sayı değişiyor biliyorsun..
Sayım aynı hep 3 4 ama küçükleri saymıyor ondan 1 inden umutlu zaten geçen toplama da 3 dendi 2 si boştu biri de 1 saat sonra kalitesiz diye arandim aman ben de bisi var bu yaşta normal değil de hayirlisi

dolaşmadığım yer kalmadı
ah bu ılac aramak varya cok sınır bozucu,
hangı ıldesın ?
ara sokak eczanelerını ara mutlaka ben evımın yanındakı eczanede buldum..
klasık tup bebek merkezı etrafı denıyor ama ara sokakları es geçme canım

Sayım aynı hep 3 4 ama küçükleri saymıyor ondan 1 inden umutlu zaten geçen toplama da 3 dendi 2 si boştu biri de 1 saat sonra kalitesiz diye arandim aman ben de bisi var bu yaşta normal değil de hayirlisi
Aynı işte bende de aslında 2 taneden umutlu.. yani ben üzülünce de 10 tane toplanınca da 2 tanen kalmış o da negatif olmuş diyor.. haklı.. bir tane kaliteli hepsine bedel aslında.. bence hapla bir dene derim.. bu ay yada sonra ama ben de bu deneme de olmazsa mutlaka hapla deneyeceğim

ben sadece opudan 2 gun once e2,lh ve prolaktın baktırdım kuuzm ,
oncesınde hıc bakılmadı..
3471 cıkmıstı.b
bence senınkıde gayet guzel

Siz baya gitmişsiniz kontrole ben adette gittim ilaçlar verildi 5.gün gittim yarın yine gidicem 8.gün olucak keşke bugün çağırsaydı benide
Büyük ve küçük yumurtalar kaç mm şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…