2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Bakmadığım yer kalmadı ya raporum var ama ücretle alıcam yani sadece bulsam

Siz baya gitmişsiniz kontrole ben adette gittim ilaçlar verildi 5.gün gittim yarın yine gidicem 8.gün olucak keşke bugün çağırsaydı benide
Büyük ve küçük yumurtalar kaç mm şuanda
Ya ben memoriala gidiyorum 7 Günde 4 kez gittik bugünden sonra hergün geleceksin opuya kadar dedi. Sıkı takip yapıyorlarmış ben de şaşırdım.
Boyutlar 14-12.5-12-8.5-7.5-6
14 önden gidiyor o yüzden arkadakiler olgunlaşamıcak büyük ihtimalle.. 12.5 ve 12 olanda umit var diyor sadece.. fazla gerçekçi

İzmirdeyim hastanenin yakından aldım başta devamınıda saklıcaklarını söylediler ama her gelene vermişler ilacı bide bunun stresiyle uğraşıyorum malesef ticari kaygılar ve raporlu ilaçtan benden fazla para aldılar
hangi ildesin?
bende cok zor buldum 20merıofertı 12 gunde tamamladım bende..
raporlu oldugum ıcın..
çok zordu..

Bizim bu kadar çağırma olmuyor insanda merak ediyor ya inşallah büyür arkadakilerde sil baştan tekrar ilaç kullanmak süreç yorucu gerçkten

bende yaşadım aynısını ama ben telefonla aradım gezmedım hıc..
vaktım vardı tabı raporu ekım reglınde cıkardım ılacları yazdılar bulmam ıkı hafta surdu..
kasımda tedavıye başladık..

Senin bebişlerden haber var mı
yarın beşinci günleri kuzumm,
bugun aramıyorlar yarın sabah ınsallah bellı olacak, yavrularımın çogu besıncı gune saglıkla ılerler ınsallahh,sonra da saglıkla kavusuruz 9ay sonra..
Rabbım kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın,hepımze saglıklı hayırlı evlatlar versın...amınn

Amin canım inşalllaaaah Tek duamız bu zaten..

Siz baya gitmişsiniz kontrole ben adette gittim ilaçlar verildi 5.gün gittim yarın yine gidicem 8.gün olucak keşke bugün çağırsaydı benide
Büyük ve küçük yumurtalar kaç mm şuanda
Akademi eczanesi var baya yardımcı oluyorlar fiyatlarda da ben de son ilaçlarda farkettim oraya bı sorun hangi ilçedesiniz

Bana tedaviye başlayınca çıktı rapor ilaçlarda o zman netleşti o baya zorladı yani beni

Maşallah inşallah sağlıklıdır hepsi güzel haberlerini alırız

Aradım orayıda menopur yok elimizde dedi bana şuan o lazım yarın kontrolde ekstra bişey eklenirmi nolur hiç bilmiyorum
Akademi eczanesi var baya yardımcı oluyorlar fiyatlarda da ben de son ilaçlarda farkettim oraya bı sorun hangi ilçedesiniz

Burda Maviesra Da saizen ile uygun sonuç alamamisti.. bende sizde medicalde saizen kullanıyoruz acaba protokolde mi sorun var? İnsanın aklına geliyor açıkçası ilk tedavi miydi sizin?
Sendeki durumlar ne canım saizen düşük amh de eykiliymis bize mi yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…