ah bu ılac aramak varya cok sınır bozucu,
hangı ıldesın ?
ara sokak eczanelerını ara mutlaka ben evımın yanındakı eczanede buldum..
klasık tup bebek merkezı etrafı denıyor ama ara sokakları es geçme canım
hangi ildesin?Bakmadığım yer kalmadı ya raporum var ama ücretle alıcam yani sadece bulsam
Ya ben memoriala gidiyorum 7 Günde 4 kez gittik bugünden sonra hergün geleceksin opuya kadar dedi. Sıkı takip yapıyorlarmış ben de şaşırdım.Siz baya gitmişsiniz kontrole ben adette gittim ilaçlar verildi 5.gün gittim yarın yine gidicem 8.gün olucak keşke bugün çağırsaydı benide
Büyük ve küçük yumurtalar kaç mm şuanda
Gezme ya cok yorucu. telefonla ara bulunca ayırıyorlar zaten..Arayacağım hemen 20 eczane gezdim yok yok yani
hangi ildesin?
bende cok zor buldum 20merıofertı 12 gunde tamamladım bende..
raporlu oldugum ıcın..
çok zordu..
Ya ben memoriala gidiyorum 7 Günde 4 kez gittik bugünden sonra hergün geleceksin opuya kadar dedi. Sıkı takip yapıyorlarmış ben de şaşırdım.
Boyutlar 14-12.5-12-8.5-7.5-6
14 önden gidiyor o yüzden arkadakiler olgunlaşamıcak büyük ihtimalle.. 12.5 ve 12 olanda umit var diyor sadece.. fazla gerçekçi
Gezme ya cok yorucu. telefonla ara bulunca ayırıyorlar zaten..
bende yaşadım aynısını ama ben telefonla aradım gezmedım hıc..İzmirdeyim hastanenin yakından aldım başta devamınıda saklıcaklarını söylediler ama her gelene vermişler ilacı bide bunun stresiyle uğraşıyorum malesef ticari kaygılar ve raporlu ilaçtan benden fazla para aldılar
Senin bebişlerden haber var mıbende yaşadım aynısını ama ben telefonla aradım gezmedım hıc..
vaktım vardı tabı raporu ekım reglınde cıkardım ılacları yazdılar bulmam ıkı hafta surdu..
kasımda tedavıye başladık..
yarın beşinci günleri kuzumm,Senin bebişlerden haber var mı
Amin canım inşalllaaaahyarın beşinci günleri kuzumm,
bugun aramıyorlar yarın sabah ınsallah bellı olacak, yavrularımın çogu besıncı gune saglıkla ılerler ınsallahh,sonra da saglıkla kavusuruz 9ay sonra..
Rabbım kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın,hepımze saglıklı hayırlı evlatlar versın...amınn
Akademi eczanesi var baya yardımcı oluyorlar fiyatlarda da ben de son ilaçlarda farkettim oraya bı sorun hangi ilçedesinizSiz baya gitmişsiniz kontrole ben adette gittim ilaçlar verildi 5.gün gittim yarın yine gidicem 8.gün olucak keşke bugün çağırsaydı benide
Büyük ve küçük yumurtalar kaç mm şuanda
bende yaşadım aynısını ama ben telefonla aradım gezmedım hıc..
vaktım vardı tabı raporu ekım reglınde cıkardım ılacları yazdılar bulmam ıkı hafta surdu..
kasımda tedavıye başladık..
yarın beşinci günleri kuzumm,
bugun aramıyorlar yarın sabah ınsallah bellı olacak, yavrularımın çogu besıncı gune saglıkla ılerler ınsallahh,sonra da saglıkla kavusuruz 9ay sonra..
Rabbım kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın,hepımze saglıklı hayırlı evlatlar versın...amınn
Akademi eczanesi var baya yardımcı oluyorlar fiyatlarda da ben de son ilaçlarda farkettim oraya bı sorun hangi ilçedesiniz
çok zor o sekılde,Bana tedaviye başlayınca çıktı rapor ilaçlarda o zman netleşti o baya zorladı yani beni
çok zor o sekılde,
Allah yardımcınolsun ınsallah hemen bulursun
Yarın mi kontrol bende yarın orda olcam canımSaizeni gün aşırı kullanıyorum ama gonalf fln da etkilemedi bakalım salı birdaha gidicem
Sendeki durumlar ne canım saizen düşük amh de eykiliymis bize mi yaramadiBurdaMaviesra Da saizen ile uygun sonuç alamamisti.. bende sizde medicalde saizen kullanıyoruz acaba protokolde mi sorun var? İnsanın aklına geliyor açıkçası ilk tedavi miydi sizin?
Canim değişik protokolmu denicek neden kotu yumurta görmedimiDurumlar kötü ignr önermesi doktorum femera ile denicez bilmiyorum nolcak gittikçe kötü haber duymaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?