Ege universitesinin oralara bak üniversite eczanesini ara ben ordan aldım hep yeni gördüm yazini keşke sabah göreydim ama telefonum bozuktuAradım orayıda menopur yok elimizde dedi bana şuan o lazım yarın kontrolde ekstra bişey eklenirmi nolur hiç bilmiyorum
Buldunuz muAradım orayıda menopur yok elimizde dedi bana şuan o lazım yarın kontrolde ekstra bişey eklenirmi nolur hiç bilmiyorum
Ben bugün 4. İğneyi vurdum.. daha adetim başlamadı başlayınca göreceğim.. amh düşük benimde.. umarım işe yarar..Sendeki durumlar ne canım saizen düşük amh de eykiliymis bize mi yaramadi
Ben baskılama için gonapepty kullandım o ters etki etti galibaBuldunuz mu
Ben bugün 4. İğneyi vurdum.. daha adetim başlamadı başlayınca göreceğim.. amh düşük benimde.. umarım işe yarar..
Yarın mi kontrol bende yarın orda olcam canım
Sendeki durumlar ne canım saizen düşük amh de eykiliymis bize mi yaramadi
Ege universitesinin oralara bak üniversite eczanesini ara ben ordan aldım hep yeni gördüm yazini keşke sabah göreydim ama telefonum bozuktu
Ben baskılama için gonapepty kullandım o ters etki etti galiba
Belki de.. kontrolden sonra mutlaka yazın süreç hakkında..Ben baskılama için gonapepty kullandım o ters etki etti galiba
Tamam canım rutin kontrol estofemden başka bise kullanıyom şuanBelki de.. kontrolden sonra mutlaka yazın süreç hakkında..
Yarın güzel haberler ile gel buraya canımGonapetly gonalf menopur sazien olarak benim tedavide bakalım yanıt alabilcekmiyiz
Yarın güzel haberler ile gel buraya canım
1 tane 12 mm yumurta var takip edicez onu canimBelki de.. kontrolden sonra mutlaka yazın süreç hakkında..
Ay hadi inşallah belki o altın yumurtadir1 tane 12 mm yumurta var takip edicez onu canim
Estofem kestik menopur150 saizen 8 ile devam edicem canım inşallah altın yumoş olur umut olurAy hadi inşallah belki o altın yumurtadirbelli mi olur... ilaclar kesildi mi peki?
Hadi inşallah..Estofem kestik menopur150 saizen 8 ile devam edicem canım inşallah altın yumoş olur umut olur
Hani hapla oluyor ya gelişirse onla denicez hayırlısı inşallah 1 yumurta iyi çıkabilir gorunuyorCanim değişik protokolmu denicek neden kotu yumurta görmedimi
Bende de 1 yumurta var belki altin yumurta olur dua et canım alah büyükHani hapla oluyor ya gelişirse onla denicez hayırlısı inşallah 1 yumurta iyi çıkabilir gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?