- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Merhaba,Merhaba,
Bende tüp bebek süreci içerisindeyim ama çok bilgim de yok açıkçası.
Amerikan hastanesi Bülent Urman'da sürece başladık ama çok konuşmayan bir doktor,detay vermiyor.
Dün iğnelere başlamamızın 11.günüydü 1 yumurta 13 mm 1 yumurta 10 mm göründüğü için 2 günlük daha iğne yazdı.
sizlere doktorunuz nasıl tedavi uyguluyor?Kaçıncı günde kaç mm'ydi yumurtalıklarınız ve iğnelere kaç gün devam ettiniz?
1 tane 12 mm yumurta var takip edicez onu canim
Merhaba,
Bende tüp bebek süreci içerisindeyim ama çok bilgim de yok açıkçası.
Amerikan hastanesi Bülent Urman'da sürece başladık ama çok konuşmayan bir doktor,detay vermiyor.
Dün iğnelere başlamamızın 11.günüydü 1 yumurta 13 mm 1 yumurta 10 mm göründüğü için 2 günlük daha iğne yazdı.
sizlere doktorunuz nasıl tedavi uyguluyor?Kaçıncı günde kaç mm'ydi yumurtalıklarınız ve iğnelere kaç gün devam ettiniz?
Merhaba,
su cok konusmayan doktorlara iller oluyorum ya , bı ton para al ama bılgı verme ... cok sınır bozucu.
bu gunlerde yumurta sayısı ve mm soylerler genelde, benım dongunun 17.gunu toplanmıştı yumurtalarım gelısıme gore degısıyor ve dozuda ona gore ayarlıyorlar ..
ben 12 gun ıgne kullandım canım.
Bana kontrolden kontrole yeni reçete yazılıyor ama zaten yüksek doz ilaç kullanıyorum bi ekstra birşey eklenmedi o yüzden bugün 8.gün 10 mm 3 4 yumurta var 2 tanede 6 mm onlardan çok umudum yokcuma tekrar kontrol bakalım
Bende aynı durumdayım.Bir dünya para veriyoruz ayrıca İstanbul da yaşamıyoruz ,sürekli git gel yapıyoruz.
O kadar maddi anlamda zorluğu var ki hem maddi hem manevi ama doktorlar nedense konuşmaya korkuyolar sanki azıcık konuşup içimi rahatlatsa nolcak ki,ağzından çıkacak tek kelimeye muhtacız resmen..
O halde iğneleri bırakınca da daha büyümesi için zaman veriyor.
Ben ilk 5 gün Meriofert daha sonra bugüne kadar da Meriofert+ Cetrotide kullanıyorum.
onun dışında her hangi bir şey kullanmıyorum.İnşalah yarın güzel boyutta olurlar.
Senin 12.gün kaç mmydi peki
3-4 yumurtanın 10 mm olması iyi en azından umut daha fazla olur
sen nerede yaptırıyorsun?
ahh çok hakalısın bırde uzaktan gelıyorsun tedavı ıcınBende aynı durumdayım.Bir dünya para veriyoruz ayrıca İstanbul da yaşamıyoruz ,sürekli git gel yapıyoruz.
O kadar maddi anlamda zorluğu var ki hem maddi hem manevi ama doktorlar nedense konuşmaya korkuyolar sanki azıcık konuşup içimi rahatlatsa nolcak ki,ağzından çıkacak tek kelimeye muhtacız resmen..
O halde iğneleri bırakınca da daha büyümesi için zaman veriyor.
Ben ilk 5 gün Meriofert daha sonra bugüne kadar da Meriofert+ Cetrotide kullanıyorum.
onun dışında her hangi bir şey kullanmıyorum.İnşalah yarın güzel boyutta olurlar.
Senin 12.gün kaç mmydi peki
3-4 yumurtanın 10 mm olması iyi en azından umut daha fazla olur
sen nerede yaptırıyorsun?
herkesın tedavısı farklı ben de hıc cetrodıte kullanmadım ..Bana cetrodite vermedi ya erken diyemiki medical pointe gidyorum ben funda hanım
herkesın tedavısı farklı ben de hıc cetrodıte kullanmadım ..
evet evet :) hıc kafanı karıstırma canım..Öylemi sevindim o zman herkes verdi diyince duruma göre değişiyo o zman
Bana cetrodite vermedi ya erken diyemiki medical pointe gidyorum ben funda hanım
ahh çok hakalısın bırde uzaktan gelıyorsun tedavı ıcın
ALLAH hepımızın yardımcısı olsun,
bende merıofert kullandım 300luk 8gun , sonra 225e düştük..
12.gun kontrol edildi bıyurtlarını hıc sormadım doktor söyledi ama tam hatırlamıyorum ınan ama kotu bır durum söylemedı hiç..
evet evet :) hıc kafanı karıstırma canım..
bazıları uc ıgne karıstıryor mesela ben sadece merıofert kullandım
Memnunmusun peki doktorundan,ben eğer bu negetif sonuçlanırsa aynı doktorda devam etmek istemiyorum.
Amerikan da devam ederim belki ama doktorumu değiştireceğim.
Transfer oldu mu peki senin?
hayır canım 17kasımda yumurtalarım toplandı henuz cok yenı...Memnunmusun peki doktorundan,ben eğer bu negetif sonuçlanırsa aynı doktorda devam etmek istemiyorum.
Amerikan da devam ederim belki ama doktorumu değiştireceğim.
Transfer oldu mu peki senin?
Şimdilik kötü giden bir durum yok canım daha yumurta toplama aşamasındayım benim rezervimde az süreç nasıl ilerler bilmyorum yani.
hayır canım 17kasımda yumurtalarım toplandı henuz cok yenı...
2adet gecınce transfer olacagım ınsallaahh
bazı durumlarda taze transfer yapılıyor ama benım dondurulmus olacak,,İnşallah yolunda ilerler hayırlısıyla.
Benim doktorum 1 tane de olsa toplayacağız diyor,doğru mu yapıyor bilmiyorum.
Bilmediğim için soruyorum kusurabakmayın.
Normalde toplandığı ay transfer yapılmıyor mu,niçin bekliyorlar şuan?
İnşallah yolunda ilerler hayırlısıyla.
Benim doktorum 1 tane de olsa toplayacağız diyor,doğru mu yapıyor bilmiyorum.
Bilmediğim için soruyorum kusurabakmayın.
Normalde toplandığı ay transfer yapılmıyor mu,niçin bekliyorlar şuan?
neden hazır olan besıncı gunu transfer etmıyorlar kı ? sormadınız mı?Arkadaşlar acil yardım lütfen,3.gün dondurulmuş embriyom var 2 tane,1 tanede 5.gün dondurulmuş embriyom var,transferm haftaya.ama bana 5.günü transfer etmek yerine 3.günü çözüp 2 gün bekletip 5.güne ulaştrıp transfer edeckmiş
Bana da aynisini yapacaklar ama neden endişe ettiğinizi anlamadimArkadaşlar acil yardım lütfen,3.gün dondurulmuş embriyom var 2 tane,1 tanede 5.gün dondurulmuş embriyom var,transferm haftaya.ama bana 5.günü transfer etmek yerine 3.günü çözüp 2 gün bekletip 5.güne ulaştrıp transfer edeckmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?