Tahminen 36 saat sonra oluyor çatlama. Kaç tanesi boş çıktıArkadaşlar, çatlatma iğnesi yerine yanlışlıkla yumurta büyütme iğnemden kalan miktarı vurmuşumyine çatlama olayı yumurta toplama gününde mi olur? Operasyon günü malesef güzel netice alamadık, yumurta hücrelerim boş cıktı. Sizce sebebi bu olabilir mi?
Çünkü kimsede görmedim böyle yapıldgnı ,ve hazırda 5.gün varken neden onları kullancak o tedrgn ettiBana da aynisini yapacaklar ama neden endişe ettiğinizi anlamadim
Onu sordun mu peki ???Çünkü kimsede görmedim böyle yapıldgnı ,ve hazırda 5.gün varken neden onları kullancak o tedrgn etti
Ben beşinci günü neden transfer etmiyosunuz dedim,zaten beşinci güne ulaştırıp öyle transfer edecem eger gelmezse 5.gün olanı edecem transfer dediOnu sordun mu peki ???
Beşinci gün var neden o değil diye bir açıklamaları vardır mutlaka
İlginç ,demekki onuda beşinci güne ulaştırmak istiyorlar...Ben beşinci günü neden transfer etmiyosunuz dedim,zaten beşinci güne ulaştırıp öyle transfer edecem eger gelmezse 5.gün olanı edecem transfer dedi
Zaten 3 tanecik embryom var korkuyomİlginç ,demekki onuda beşinci güne ulaştırmak istiyorlar...
Belki daha dirençli olur bilemedim
Kuzu belki üçüncü güne ulasir ise daha dirençli olur diye yapıyor olabilirler ..Zaten 3 tanecik embryom var korkuyom
Şöyle düşün o üçler 5e gidemezse en azından 5.gunu direk koyarlar. Yani direk ucu koyup negatif sonuç almakta var bence önemli olan doktoruna güvenmek. Onlar içinde bizim gebelik elde etmemiz onemli kendine stres yaratma. Ben doktoruma güveniyorum bı bildikleri vardır ki böyle yapiyolardir diyorumZaten 3 tanecik embryom var korkuyom
Malesef hepsiTahminen 36 saat sonra oluyor çatlama. Kaç tanesi boş çıktı
Hayırlı olsunMerhabalar ben İstanbuldan yeni katılıyorum aranıza benimde sürecim bugun baslıyor ilk iğnemi aksam olacagım cok korkuyorumcok heyecanlıyım 2 defa basarız asılama deneyiminden sonra tüp bebek tedavisi ....
ALLAHIM hayırlısıyla herkese saglıklı eli ayagı düzgün evlat nasip etsin
Cok tesekkür ederim guzel sözleriniz icinHayırlı olsunhiç telaş heyecan yapma.. bu süreç gayet kolay ve hızlı geçiyor.. merak etme ve kendini rahat keyifli tutmaya çalış
hayırlı olsun surecın,Merhabalar ben İstanbuldan yeni katılıyorum aranıza benimde sürecim bugun baslıyor ilk iğnemi aksam olacagım cok korkuyorumcok heyecanlıyım 2 defa basarız asılama deneyiminden sonra tüp bebek tedavisi ....
ALLAHIM hayırlısıyla herkese saglıklı eli ayagı düzgün evlat nasip etsin
Teşekkürlerhayırlı olsun surecın,
hıııccc korkma ıncecık ıgne ucu var, nefesını tut ve elınle gobegını sıkıştırıp yaparsn ...
hangı hastanede tedavıye basladın ? ne kullanacaksın ıgne olarak?
Hayırlı olsun canım,Teşekkürlerben kıbrısta yaptıracagım burada sürekli gittigim doktor kontrolu altında olacagım transferim orada gerceklesecek iigne olarak ilk etapta gonal-f 900 sonrasında cetrotide baslayacak
Tabi bu cetrotide bulmak bayagı ugrastırdı halen aramaya devam ediyoruz 2 kutu eksigimiz kaldı
Cok tesekkürlerHayırlı olsun canım,
cetrodite cok zor buldu burdakı kızlar , inşallah kolayca bulursun
ah amiinnnnCok tesekkürler
Evet okudum zor bulunuyorumarım en kısa zamanda herkes istediği minik mucizelere sahip olur
Ayy hadi bakalım inşaallah güzel haberler alırız sendenPsikolojinin hazır ve rahat olması lazım doktor iletişimi önemli her şeyi açıkça sorup soru işaretsiz devam etmek gerektiriğine inanıyorum..
Aralık ya da ocak ta olacak transfer nasipse
Esra napiyosuun? Yumurtan sağlıklı olursa bu ay tüp bebek işlemi olacak galiba, doğru mu anlıyorum? Dualarim seninle, şeytanın bacağını kır bu defaEstofem kestik menopur150 saizen 8 ile devam edicem canım inşallah altın yumoş olur umut olur
Cmrtsi opu var carlooom bana dia et olurmu canimmmm senin bebis geldi dmi dünyayaEsra napiyosuun? Yumurtan sağlıklı olursa bu ay tüp bebek işlemi olacak galiba, doğru mu anlıyorum? Dualarim seninle, şeytanın bacağını kır bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?