Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorum
Kaliteli olsun sana can olsun inşallah canım benimmMalesef sadece 2 tanesi döllenmiş canikom.. bakalım nasıl ilerleyecekler.. ptesi tekrar haber vereceklermiş
Çok güzel sayı elbette.. umarım hepsi sağlıklı kaliteli embriyolar olurlarKızlar aradılardün opu olmuştum ya bugün 1.gün 6 embriyo oluşmuş. Sizce iyimi?yarın bölünme gerçekleşecekmiş bilgi vereceğiz dediler
İnşallah inşallah ya çok gergin çok heyecanlı bekleyiş gerçektenÇok güzel sayı elbette.. umarım hepsi sağlıklı kaliteli embriyolar olurlar
Taze transfer mi olacak sizin..İnşallah inşallah ya çok gergin çok heyecanlı bekleyiş gerçekten
Evet 5.güne ulaşırlarsa taze olacakTaze transfer mi olacak sizin..
Gayet iyi, hepsi sağlıkla 5.güne ulaşsın inşallahKızlar aradılardün opu olmuştum ya bugün 1.gün 6 embriyo oluşmuş. Sizce iyimi?yarın bölünme gerçekleşecekmiş bilgi vereceğiz dediler
Amin inşallah teşekkür ederimGayet iyi, hepsi sağlıkla 5.güne ulaşsın inşallah
İnşallah :)Evet 5.güne ulaşırlarsa taze olacak
Sağlıklı, güzel yumoşların olsun inşallahKızlar yarın yumurta toplama işlemim var heycanlıyım korkuyorum dualarınıza talibim
Amin inşallahSağlıklı, güzel yumoşların olsun inşallah
Dolu dolu kaliteli yumurtalar olsun da geç olsun.. :) 30 u çarşamba benim de kontrolüm var bakalım ne yapmışlar..İğnelerin 14.gününden merhaba
Çarşamba tekrar kontrol böyle bir durum yaşayan olmamıştır sanırım çok geç büyüyolar yaa
Geç olsun ama güzel embriyoların olsun canım.. umarım çarşamba toplama günü belirlersinizİğnelerin 14.gününden merhaba
Çarşamba tekrar kontrol böyle bir durum yaşayan olmamıştır sanırım çok geç büyüyolar yaa
oyy maşallaaahhh kuzummm, saglıkla ilerlesinler ınsallahKızlar benim oluşan iki minik embriyomun ikisi de 3.güne gelmiş. İkisi de 8 hücreli gayet iyiler bizden tam not aldılar 5.güne devam ettiriyoruz dedi embriyologlar
Dolu dolu kaliteli yumurtalar olsun da geç olsun.. :) 30 u çarşamba benim de kontrolüm var bakalım ne yapmışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?