Kızlar benim oluşan iki minik embriyomun ikisi de 3.güne gelmiş. İkisi de 8 hücreli gayet iyiler bizden tam not aldılar 5.güne devam ettiriyoruz dedi embriyologlar
Amin inşallahÖyle diyorum sonuç olumlu olsunda geç büyüsün
Büyümüştür inş seninde canım
Nasıl geçti çiçeğim?Kızlar yarın yumurta toplama işlemim var heycanlıyım korkuyorum dualarınıza talibim
Nasıl geçti 8 tane toplandı yumurta abla. Yarın bilgi verecekler işte bilmiyorum gidişat yarın belli olur. Dondurulacak 2 adet sonrası transfer olacak ablaNasıl geçti çiçeğim?
Lutinus u yazdirabiliyormusunuz? Rapor vs.Lutinus verildi .taze transfer olacak inşallah evet
Lutinus devlet karşılamıyor tüp bebeği raporlu yaptıysanız karşılarLutinus u yazdirabiliyormusunuz? Rapor vs.
Hayır özelde oldum maliyetli bi ilaç 12 hafta kullanacakmışım sabah akşam bir kutusu 335 tl 10 gün gidiyorLutinus devlet karşılamıyor tüp bebeği raporlu yaptıysanız karşılar
merhaba , bende 17 kasımda opu oldum,Merhaba arkadaşlar 18 kasımda opu oldum 13 yumurta toplandi 7 si dollendi 3u geriden geliyodu. 23 kasımda 5.gun iyi kalite taze transfer yapildi. 7. Gunum bugun inşallah az kaldi sonucageriden gelen 2 embriyomda 6. Gun donduruldu biri iyi kalite diğeri orta kalite olduğundan birlikte dondurulmus. Sormak istedigim bu geriden gelenlerin tutma sansi normal ilerleyenlere gore daha mi az oluyor.baska embriyomuz kalmadi cunku
lıtunus yerıne doktorunuza danışıp progestan fitil isteyebilirsiniz eğer olur der ise ,Hayır özelde oldum maliyetli bi ilaç 12 hafta kullanacakmışım sabah akşam bir kutusu 335 tl 10 gün gidiyor
Transferiniz hayırlı olsun.. sağlıkla tutunsun inşallah.. 6.gun embriyolariniz da çok güzel hiç endişe etmeyin bu surecinizi mutlulukla yaşayın..Merhaba arkadaşlar 18 kasımda opu oldum 13 yumurta toplandi 7 si dollendi 3u geriden geliyodu. 23 kasımda 5.gun iyi kalite taze transfer yapildi. 7. Gunum bugun inşallah az kaldi sonucageriden gelen 2 embriyomda 6. Gun donduruldu biri iyi kalite diğeri orta kalite olduğundan birlikte dondurulmus. Sormak istedigim bu geriden gelenlerin tutma sansi normal ilerleyenlere gore daha mi az oluyor.baska embriyomuz kalmadi cunku
En zor bekleme aşaması da burası ☹ beklicez sabırla artık. Güzel haberler aliriz yarın inşaallahNasıl geçti 8 tane toplandı yumurta abla. Yarın bilgi verecekler işte bilmiyorum gidişat yarın belli olur. Dondurulacak 2 adet sonrası transfer olacak abla
merhaba , bende 17 kasımda opu oldum,
embrıyolarımız donduruldu.. dondurulmuş transfer olacagım ben..
bana embrıyolog gerıden gelen 6.gün embrıyolarindA canlı dogum oranı fazla demişti..
Hadı ınsallaahh ılk seferde kavuşursun bebegıne
Teşekkür ederim umarim hepimiz hakkında hayirlisi olsun kavusalim bebeklerimizeTransferiniz hayırlı olsun.. sağlıkla tutunsun inşallah.. 6.gun embriyolariniz da çok güzel hiç endişe etmeyin bu surecinizi mutlulukla yaşayın..
amiiinnn canım hepimiz yavrularımıza kavuşalım ınsallah saglıkla,Bunu duyduguma cok sevindimteşekkür ederim umarım sizin de transferiniz de basarili olurr
bu iyiler demek canım. Yani gelişimine uygun olarak bölünerek ilerliyorlar.Herkese merhaba 6 embriyonun 6sıda bölünmüş bu kdr dediler ne anlamam gerekiyor bilmiyorum bugün tekrar arayacaklarmış
canım selamm,Herkese merhaba 6 embriyonun 6sıda bölünmüş bu kdr dediler ne anlamam gerekiyor bilmiyorum bugün tekrar arayacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?