2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhaba arkadaşlar 18 kasımda opu oldum 13 yumurta toplandi 7 si dollendi 3u geriden geliyodu. 23 kasımda 5.gun iyi kalite taze transfer yapildi. 7. Gunum bugun inşallah az kaldi sonuca geriden gelen 2 embriyomda 6. Gun donduruldu biri iyi kalite diğeri orta kalite olduğundan birlikte dondurulmus. Sormak istedigim bu geriden gelenlerin tutma sansi normal ilerleyenlere gore daha mi az oluyor.baska embriyomuz kalmadi cunku

merhaba , bende 17 kasımda opu oldum,
embrıyolarımız donduruldu.. dondurulmuş transfer olacagım ben..
bana embrıyolog gerıden gelen 6.gün embrıyolarindA canlı dogum oranı fazla demişti..
Hadı ınsallaahh ılk seferde kavuşursun bebegıne

Transferiniz hayırlı olsun.. sağlıkla tutunsun inşallah.. 6.gun embriyolariniz da çok güzel hiç endişe etmeyin bu surecinizi mutlulukla yaşayın..

Nasıl geçti 8 tane toplandı yumurta abla. Yarın bilgi verecekler işte bilmiyorum gidişat yarın belli olur. Dondurulacak 2 adet sonrası transfer olacak abla
En zor bekleme aşaması da burası ☹ beklicez sabırla artık. Güzel haberler aliriz yarın inşaallah

Merhaba kizlar transfer olmus arkadaslarimA pozitif sonuclar, henüz opu asamasinda olnlara da bol saglikli embriyolar diliyorum ben de bugün transfer oldum, benim cok ani gelisti. Gecen hafta opu olmustum, niyetim subatta dondurulmus embriyo transferi olmakti, fakat doktorum hepsini dondurursak illa ki cözünmede kayiplar olabilir bosuna kaybetmis olmayin taze de deneyelim dedi velhasil kabul ettim. Bugün de 2 adet transfer edildi insallah güzel sonuclar sliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…