- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.073
- 598
sağlıkla sıkıca tutunsunlar inşallahMerhaba kizlartransfer olmus arkadaslarimA pozitif sonuclar, henüz opu asamasinda olnlara da bol saglikli embriyolar diliyorum ben de bugün transfer oldum, benim cok ani gelisti. Gecen hafta opu olmustum, niyetim subatta dondurulmus embriyo transferi olmakti, fakat doktorum hepsini dondurursak illa ki cözünmede kayiplar olabilir bosuna kaybetmis olmayin taze de deneyelim dedi velhasil kabul ettim. Bugün de 2 adet transfer edildi insallah güzel sonuclar sliriz
Benimde taze transfer oldu canim 7. Gunum beklemedeyim. İnşallah tutunur bebislerin hayirlisi olsun inşallahMerhaba kizlartransfer olmus arkadaslarimA pozitif sonuclar, henüz opu asamasinda olnlara da bol saglikli embriyolar diliyorum ben de bugün transfer oldum, benim cok ani gelisti. Gecen hafta opu olmustum, niyetim subatta dondurulmus embriyo transferi olmakti, fakat doktorum hepsini dondurursak illa ki cözünmede kayiplar olabilir bosuna kaybetmis olmayin taze de deneyelim dedi velhasil kabul ettim. Bugün de 2 adet transfer edildi insallah güzel sonuclar sliriz
benim de 7.günüm bugün, test yaptınız mı hiçBenimde taze transfer oldu canim 7. Gunum beklemedeyim. İnşallah tutunur bebislerin hayirlisi olsun inşallah
ayy hadı sımsıkı tutunsunlar ınsallaahhbenim de 7.günüm bugün, test yaptınız mı hiç
Hayır yapmadim yapmayı da düşünmüyorum sabredip onuncu gun kan testi vereceğim inşallah siz yaptiniz mibenim de 7.günüm bugün, test yaptınız mı hiç
Ben dün normal gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Kan günüm pazartesi ama elimdeki ilaçlar cuma günü bitecek. Bu yüzden cuma günü kan veririm. Değere göre ilaç alıp almayacağıma karar vereceğimHayır yapmadim yapmayı da düşünmüyorum sabredip onuncu gun kan testi vereceğim inşallah siz yaptiniz mi
Amin canim insallah hayirlisiylaBenimde taze transfer oldu canim 7. Gunum beklemedeyim. İnşallah tutunur bebislerin hayirlisi olsun inşallah
Selam canım.bugün 3.günü embriyoların ben cumartesi opu olmuştum.az önce aradılar 4 tanesi 8 hücreli bölünmüş. Diğer 2 tanesi gelişimi ilerlememiş.. 3.güne bir embriyonun 8 hücreli bölünmesi ideal kalitedir değil mi?umarım öyledircanım selamm,
demekkı 6tanesıde döllenmiş ve ilerliyor bugun kacıncu gunlerı ? opu ne zaman olmustun
Hayırlı olsunSelam canım.bugün 3.günü embriyoların ben cumartesi opu olmuştum.az önce aradılar 4 tanesi 8 hücreli bölünmüş. Diğer 2 tanesi gelişimi ilerlememiş.. 3.güne bir embriyonun 8 hücreli bölünmesi ideal kalitedir değil mi?umarım öyledir
Teşekkürler inşallahHayırlı olsun3.gün 8 hücreli olması gayet güzel, en üst hücre sayısında 3.gün için.Kaliteleri söylendi mi iyi ,orta vs?
İnşallah evet emekler boşa gitmesinTeşekkürler inşallahyok kaç hücreli onu söylediler . Kalite ile ilgili bilgiyi hücre sayısı olarak veriolar .ama her şekilde 3.günü geçtik sayılır inşallah 4üde 5.güne gelir çok emek verdik
Hastane ve doktorum 3.gün embriyosu yerleştirmiyor.Dr 5.güne gelmeyen embriyoyu transfer etmem dedi baştan bize.garantici ve işinin ehli bir doktor.İnşallah evet emekler boşa gitmesin3.gün de transfer yapılıyor ama sizinkilerden bayağı umutlular galiba 5.güne bıraktıkları için
Çok iddialı bir yaklaşım olmuş.Hayırlısı olsunHastane ve doktorum 3.gün embriyosu yerleştirmiyor.Dr 5.güne gelmeyen embriyoyu transfer etmem dedi baştan bize.garantici ve işinin ehli bir doktor.
Hangi doktor hangi hastaneydi sizin?Hastane ve doktorum 3.gün embriyosu yerleştirmiyor.Dr 5.güne gelmeyen embriyoyu transfer etmem dedi baştan bize.garantici ve işinin ehli bir doktor.
Canım gayet iyi, zaten embriyolog lar gayet açık kötü olsa söylüyor..Selam canım.bugün 3.günü embriyoların ben cumartesi opu olmuştum.az önce aradılar 4 tanesi 8 hücreli bölünmüş. Diğer 2 tanesi gelişimi ilerlememiş.. 3.güne bir embriyonun 8 hücreli bölünmesi ideal kalitedir değil mi?umarım öyledir
Benim cuma gunu 10. günüm doluyor inşallah o zaman kan testi yaptıracağım canim ilk oldugu icin aslinda cok heyecanliyim ama kendime bile belli etmemeye calisiyormAmin canim insallah hayirlisiylasana da tutunmuslardie insallah cok az kalmis ne zaman test günün
Kiyamam canim cok iyi anliyorum seni.. insallah ilk denemende güzel sonucu görüp kucagina alabilirsinBenim cuma gunu 10. günüm doluyor inşallah o zaman kan testi yaptıracağım canim ilk oldugu icin aslinda cok heyecanliyim ama kendime bile belli etmemeye calisiyormhayirlisiyla kucaklarimiz dolsun inşallah
Evet 5.gun taze transfer oldumKiyamam canim cok iyi anliyorum seni.. insallah ilk denemende güzel sonucu görüp kucagina alabilirsinhepimizin dilegi ayni.. allahim yüzümüze gülsün 5. gün embriyosu muydu canim? Ben de bugün transfer oldum, haftaya cuma benim de kan testim senin cok az kalmis ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?