- 4 Ocak 2017
- 135
- 167
- 103
- 37
Çok doğru yazmışsınız hatta hemşire dediki daha fazla bile çıkabilir bazen gözden kaçanlar da oluyor tedaviye çok iyi yanıt vermişsiniz dedidoktorlar bırebır sayamıyor zaten, demekkı aslında toplanacak adete yakın yumurta varmış, geliişip geriden gelmişler ..
hatta yumurta toplamada bıle 3-4 fazla cıkabılıyor, saglıklı ,dolu olsunlar ınsallahh
evettt , fazla çıkabiliyor :)Çok doğru yazmışsınız hatta hemşire dediki daha fazla bile çıkabilir bazen gözden kaçanlar da oluyor tedaviye çok iyi yanıt vermişsiniz dedihayırlısı aşırı heyecanlıyım sabah opu olacağım gün gün arayıp haber vereceklermiş
Amin İnşallahevettt , fazla çıkabiliyor :)
maşallaahhh, nazar değmesin .. saglıklı ve dopdolu olsun ılk seferde kavuşalım bebişlerimize ..
hiç korkma anestezi ile oluyor , cıkınca bıraz sancı oluyor gün gün iyileşiyorsun..
Maşallah tabi ki3 günde 3 yumurta artmış sanırım.Nasıl bir anda 20 mm olmuş sonradan gelişenler?
Yok 8 mm lık olanları söylemedi .en ufak 14 mm olanları söyledi .3 tane çıktı demedimki demekki gözünden kaçmış 11 folikül 14 tü bu kontroldeMaşallah tabi kihayır benim kafama takılan 8 mm’lik olanları bile söylüyorlar ona şaşırdım bir anda nasıl 3 tane çıktı ve 20 ye yaklaştı boyutu diye
doktor çok onemlı kesınlıkle..Amin İnşallahbu 2.denemem ilkinde 12 taneydi ağrım olmuştu .ama Dr da önemli bence.
Merhaba. Tedavi sürecınız nasıl gidiyor. Tüp bebek sebebiniz nedir. Fiyatlar nedir. Lütfen bilgilendirirmisiniz. Bende 24 aralıga randevu aldım. 1300 Tl randevu ücreti. 6 ayda kontrole gelebılıyorsunuz dediler. Bizde erkek faktörü eşim azosepermi.Merhabalar kasım ayında İstanbul Fulya bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye başladım doktorum Dr MRA kendisinde tedaviye başlayan var mı
Canımm 5 i de olgun olsunn 5 te 5 olup 5. Güne kaliteli kaliteli ulaşsınlarrr inşalllahhhBugün yumurtalarını toplatanlar el kaldırsın
Sabah 5 tane yumurtamı topladılar başka bir bilgi vermediler kızlar, 3.-5.gü haberlerini beklemek ve sabretmek kaldı geriye..
Malesef sadece 2 tanesi döllenmiş canikom.. bakalım nasıl ilerleyecekler.. ptesi tekrar haber vereceklermişCanımm 5 i de olgun olsunn 5 te 5 olup 5. Güne kaliteli kaliteli ulaşsınlarrr inşalllahhh
Aa çok sevindim canım.. cumaya kadar daha da büyüyecekler
Malesef sadece 2 tanesi döllenmiş canikom.. bakalım nasıl ilerleyecekler.. ptesi tekrar haber vereceklermiş
Aslına 3 yumurta için 949 gayet iyiOlsun ya kaliteli sağlıklı olsunda 2 de yeter ilk seferde pozitifi gör inş canım
Banada bugün kan istedi e2 949 lh 3.09 nasılki ya ne demek bunlar yani
2 tane 16 var 13 var bir tanede bende büyümüyor büyümüyorPazartesi yine gel dedi ilaçlara devam yani
Aslına 3 yumurta için 949 gayet iyiyumurta başı 200-300 arası oluyor.. bir kaç gün daha devam ettirip 18-16 olduklarında hoop toplayacak bence
Dozları arttırdı mi peki?E2 kalite için mi bakılıyo yani neden bakıyolarki
İnatla devam ediyoruz ya doktorda şaşkın bu kadr ilaca nasıl büyümez diyor
Kaliteli olsunda kuzum hiç bozma moralini.hayirli güzel haberlerini bekliyorumMalesef sadece 2 tanesi döllenmiş canikom.. bakalım nasıl ilerleyecekler.. ptesi tekrar haber vereceklermiş
Dozları arttırdı mi peki?
Yani yumurta sayısına göre artıyor e2 değeri. Kaliteleri hakkında fikir verdiğini sanmıyorum.E2 kalite için mi bakılıyo yani neden bakıyolarki
İnatla devam ediyoruz ya doktorda şaşkın bu kadr ilaca nasıl büyümez diyor
Yani yumurta sayısına göre artıyor e2 değeri. Kaliteleri hakkında fikir verdiğini sanmıyorum.
Kaliteli ve dolu olsun bizim olsun.. önemli olan bu :) inşallah kaliteli yumurtalar olsunlar... benim çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olmuş..Zaten yüksek kullanıyorum aynı devam ediyorum o yüzden canım
Kaliteli ve dolu olsun bizim olsun.. önemli olan bu :) inşallah kaliteli yumurtalar olsunlar... benim çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olmuş..
Çok sayıda gözüm yok yakaliteli olsunda çıkanlar en azından
İlaç kullanıyomsun şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?