- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Haftaya cuma canımTest günün ne zman
İnşallah kalanlar sona kadar gider ve en güçlüsü sana tutunur bi daha da bırakmaz canımAdana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı25 yumurta var diye ne kadar sevinmiştim oysaki 10 unu elemişler 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş 12 adet yumurtadan 7 si döllenmiş
1.gun embriyosu 7 adetti yani
2.gun embriyosu için dün yine aradılar 3 tanesi gelişimine devam edemedi4 üyle devam edeceğiz dedi. Bir günde 3 tane gitmesi beni üzdü açıkçası bugün 3.gun hergun gelişimi hakkında bilgi vermek için akşam saat 6-7 gibi arıyorlar umarım fazla bi kayıp yoktur bugünde 3 tane giderse hayallerim çöker yani doktorum 5.gunu beklememi söyledi en sağlıklısı 5.gun embriyosuymus ama çok endişeliyim 5. Güne embriyo kalacak mı diye
Inşallah canımİnşallah kalanlar sona kadar gider ve en güçlüsü sana tutunur bi daha da bırakmaz canımüzme kendi..transfer taze mi olucak dondurulmuş mu?
inşallaahh geçecek kuzum ve sana evlat olacak,Kızlar yeni güncelleme yapıyorum2. embriyonun gelişimi durmuş. Sadece 1 tane 5.gün embriyomuz olmuş oldu.. o da pgt testinden geçerse transfer olacak..
Kimse yok mu kızlarHerkese merhabalarr ayın 26sında cumartesi günü 3. Gün embriyosu ile taze transfer oldum. Karnımda 2 gündür aşırı şişkinlik var belirti değil bu bunu biliyorum. Transfer sonrası karnı taş gibi olan karnı gerginlik şişkinlik yaşayan var mıydı? Doktora göre yumurtaları iğneyle uyardığımız için topladıktan sonra kist gibi kalıyo içi hamile kalsanda 12. Haftaya kadar o şişkinlil gerginlik devam edecek diyor. Bende acaba geriden yumurta mı gelişti diye düşünüyorum. Doktorum telefonda anca bu kadar açıkladı. Benim gibi taze transfer olup sonrasında böyle bir şey yaşayanınız var mıdır acaba?
Merhaba yazınızı yeni gördüm bn 6.denemem için bahçeciye başvurdum yumurtalar toplandı haber bekliyorum.Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık
..bu tedavide olumsuz oldu
Bu kadar sıkıntı yapma canım vücuda göre değişiyor bazen aynı şeyleri bende geçen denemede yaşadım akışına bırak..Kimse yok mu kızlar
İnşallah eksilmicek canım güzel düşünelimInşallah canımbir merakla ve umitle bekliyorum. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah Evet taze olucak nasip olursa bugünde sayıca eksilmezse tabi
ben de 2.tedavimde ona gittim. Tedavim negatif oldu ama kendisinden çok memnun kalmıştım. Bugün 4.tedavim de negatif sonuçlandı. Sanırım bir kez daha Bülent beye gideceğimAdana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı 10 unu elemişler 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş 12 adet yumurtadan 7 si döllenmiş
1.gun embriyosu 7 adetti yani
2.gun embriyosu için dün yine aradılar 3 tanesi gelişimine devam edemedi 4 üyle devam edeceğiz dedi. Bir günde 3 tane gitmesi beni üzdü açıkçası bugün 3.gun akşam saat 6-7 gibi arıyorlar umarım fazla bi kayıp yoktur bugünde 3 tane giderse hayallerim çöker yani doktorum 5.gunu beklememi söyledi en sağlıklısı 5.gun embriyosuymus ama çok endişeliyim 5. Güne embriyo kalacak mı diye
bu arada inşallah 5.güne giderler.Inşallah canımbir merakla ve umitle bekliyorum. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah Evet taze olucak nasip olursa bugünde sayıca eksilmezse tabi
Benim bildiğim 5in üstüne hamilelik belirtisi,cok yenidirArkadaslar betahcg degerim 7.2 cikmis bu ne demek bilen var mi cok acil
Normalde 5 üzeri değer pozitif. Kaçıncı gününüz.Geç döllenme olmuş olabilir.Arkadaslar betahcg degerim 7.2 cikmis bu ne demek bilen var mi cok acil
5. Gun taze transfer oldum 9. Gunumdu bugun kan testi verdim bu cikmis cok heyecanliyim suan doktora gidiyorumBenim bildiğim 5in üstüne hamilelik belirtisi,cok yenidir
Muhtemelen iki gün sonra tekrar kan vermenize isteyecektir5. Gun taze transfer oldum 9. Gunumdu bugun kan testi verdim bu cikmis cok heyecanliyim suan doktora gidiyorum
Teşekkür ederim umarim oyledirrMuhtemelen iki gün sonra tekrar kan vermenize isteyecektirHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Transferiniz oldu mu merak ettimHastane ve doktorum 3.gün embriyosu yerleştirmiyor.Dr 5.güne gelmeyen embriyoyu transfer etmem dedi baştan bize.garantici ve işinin ehli bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?