2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Adana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı 25 yumurta var diye ne kadar sevinmiştim oysaki 10 unu elemişler 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş 12 adet yumurtadan 7 si döllenmiş
1.gun embriyosu 7 adetti yani
2.gun embriyosu için dün yine aradılar 3 tanesi gelişimine devam edemedi 4 üyle devam edeceğiz dedi. Bir günde 3 tane gitmesi beni üzdü açıkçası bugün 3.gun hergun gelişimi hakkında bilgi vermek için akşam saat 6-7 gibi arıyorlar umarım fazla bi kayıp yoktur bugünde 3 tane giderse hayallerim çöker yani doktorum 5.gunu beklememi söyledi en sağlıklısı 5.gun embriyosuymus ama çok endişeliyim 5. Güne embriyo kalacak mı diye

İnşallah kalanlar sona kadar gider ve en güçlüsü sana tutunur bi daha da bırakmaz canım üzme kendi..transfer taze mi olucak dondurulmuş mu?

İnşallah kalanlar sona kadar gider ve en güçlüsü sana tutunur bi daha da bırakmaz canım üzme kendi..transfer taze mi olucak dondurulmuş mu?
Inşallah canımbir merakla ve umitle bekliyorum. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah Evet taze olucak nasip olursa bugünde sayıca eksilmezse tabi

Kızlar yeni güncelleme yapıyorum 2. embriyonun gelişimi durmuş. Sadece 1 tane 5.gün embriyomuz olmuş oldu.. o da pgt testinden geçerse transfer olacak..
inşallaahh geçecek kuzum ve sana evlat olacak,
Rabbim gönlündekini nasip etsin , kimsenin kucağını boş koymasın.amin

Kimse yok mu kızlar

Merhaba yazınızı yeni gördüm bn 6.denemem için bahçeciye başvurdum yumurtalar toplandı haber bekliyorum.

ben de 2.tedavimde ona gittim. Tedavim negatif oldu ama kendisinden çok memnun kalmıştım. Bugün 4.tedavim de negatif sonuçlandı. Sanırım bir kez daha Bülent beye gideceğim

5. Gun taze transfer oldum 9. Gunumdu bugun kan testi verdim bu cikmis cok heyecanliyim suan doktora gidiyorum
Muhtemelen iki gün sonra tekrar kan vermenize isteyecektir Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…