- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Yok canim maalesef beklemem lazimYüksek ihtimalle doğru canım. Kanı erken verme şansın yok mu orada isteğe göre olmuyordu sanırım
Merhaba bende yarın bilgi almak için görüşmeye gideceğim bana önerileriniz dikkat etmem yada muhakkak sor diyeceğiniz konu yada konular var mıdır?Merhaba bende tedaviye başlıyorum. Aralık'ta başlanacak ama grup güncel diye buraya yazdım. İlk defa tüp bebek deneyeceğim, şişli Memorial hastanesinde Pgt li tüp bebek tedavisi sürecim olacak, endişeliyim
Daha da kaliteli gebelik elde etme oranı daha yüksek olduğu anlaşılıyor ama bizim yumurtalarımız 7 altında olduğu için 1 veya 2 tane 3. Gün dondurmayı tercih ediyorlar. Bu 3. Gün kötü anlamına asla gelmiyor ben 3. Gün embriyosu ile hamile kaldım
Ayy inşallah öyledirBelki hormonlarin artiyordur canimgebelikte bu sekilde rüyalar görmek normal cünkü
Şu bekleme dönemleri zor oluyor biraz sonra rahatlarsın allahın izniyle belkide ikizdirYok canim maalesef beklemem lazimev doktorunda da gidip verebilirim aslinda ama onun da sonucu sürer bi 2 gün zaten cuma oluyo nerdeyse artik.. olsun napiyim artik beklerim bi heyecan ve umutla
Aynen canım garantiye almak doğru. Benim arama işi falan bitti 4 tane 5.gün benim donruldu. Büyük ihtimalle bizim transferler seninle aynı zamanda olacakHayırlısı olsun
Bende öyle düşündüm biraz garantiye almak gibi sanırım demi bir tane elmizde kalsın 4 ve 5.güne de bakalım diye diğerleride kaliteli devam eder inş elim kalbimde açıyorum telefonu her gün
Aynen canım garantiye almak doğru. Benim arama işi falan bitti 4 tane 5.gün benim donruldu. Büyük ihtimalle bizim transferler seninle aynı zamanda olacak
Hayirlisi olsun da ikiz veya tek her türlü basim üstüne yeter ki saglikla dünyaya gelsinler ne isteriz allahtan baskaŞu bekleme dönemleri zor oluyor biraz sonra rahatlarsın allahın izniyle belkide ikizdir
Geçmiş olsun kaç tane toplandı?bazen yumurta sayısı fazla ise olabiliyormuş benim çok az ameliyat yatağında vardı sonra idrara çıktım hiç olmadı .Kızlar şimdi opu dan çıktım ama kanama var.. opudan sonra kanaması olan oldu mu? Normal dediler bana... bi iki gün kahverengi de akinti olabilirmis
Neden öyle dediler ki 2 tanemi koydular? Ayrıca çoğul gebelik olsun ne var ki daha iyi değil mi ?Hayirlisi olsun da ikiz veya tek her türlü basim üstüne yeter ki saglikla dünyaya gelsinler ne isteriz allahtan baskabu arada benim embriyolg bana transfer aninda insallah cogul gebelik olmaz dedi ondan merak etmiyor da degilim
Kızlar şimdi opu dan çıktım ama kanama var.. opudan sonra kanaması olan oldu mu? Normal dediler bana... bi iki gün kahverengi de akinti olabilirmis
Daha iyi mi degil mi allah bilir canim ama riskli oluyor ya cogul gebelikler.. erken dogum riskleri cok fazla.. ya birini kaybetme olasiligi ilerleyen dönemde.. o yüzden hep ilk tercih tek olmasi. Evet canim 2 tane ben istedim, oblar tek de israr ettilerNeden öyle dediler ki 2 tanemi koydular? Ayrıca çoğul gebelik olsun ne var ki daha iyi değil mi ?
Bunlar çok genellemeler çok nadir olan şeyler.ben kendim tek yumurta ikiziyim 9 ayı tamamlamışız gayette sağlıklıyız ve arkadaşımda çift yumurta ikizi hamile tüp bebek doğurmak üzere ve sağlıklılarDaha iyi mi degil mi allah bilir canim ama riskli oluyor ya cogul gebelikler.. erken dogum riskleri cok fazla.. ya birini kaybetme olasiligi ilerleyen dönemde.. o yüzden hep ilk tercih tek olmasi. Evet canim 2 tane ben istedim, oblar tek de israr ettiler
Genelde 2. Adetle yapıyorlar ama canım tabi her doktor farklı hayrılısı olsun da inşallahOh ne güzel yabenimde bitsede artık gün beklesem biraz geriyo beni bana donmuş dedi ama ilk adetmi 2.adetmi demedi bende opu günü dikkatimi verip soramadım adette gel dedimi onu bile
tam hatırlamıyorum olduğum gibi arıcam hastaneyi gel derlerse gitcem yani
Ya tabi güzel tarafı olduğunu kadar riskli yanları da var hayrılısı olsun o yüzdenHayirlisi olsun da ikiz veya tek her türlü basim üstüne yeter ki saglikla dünyaya gelsinler ne isteriz allahtan baskabu arada benim embriyolg bana transfer aninda insallah cogul gebelik olmaz dedi ondan merak etmiyor da degilim
Genelde 2. Adetle yapıyorlar ama canım tabi her doktor farklı hayrılısı olsun da inşallah
Ben 20 haftalikken bi bebek kaybettigim icin acikcasi korkuyoeum canim.. ama yoksa cok isterim yeter ki saglikla gelcekse isterim bence de hsrika biseyy insallah en hsyirlisini nasip etsin allahimBunlar çok genellemeler çok nadir olan şeyler.ben kendim tek yumurta ikiziyim 9 ayı tamamlamışız gayette sağlıklıyız ve arkadaşımda çift yumurta ikizi hamile tüp bebek doğurmak üzere ve sağlıklılarbence çok güzel bir olay bir taşla 2 kuş.inanın hayatım boyunca hiç arkadaşa ihtiyacım olmadı ikizim benim herşeyim
Amin canım Allah büyükYa tabi güzel tarafı olduğunu kadar riskli yanları da var hayrılısı olsun o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?