2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Yüksek ihtimalle doğru canım. Kanı erken verme şansın yok mu orada isteğe göre olmuyordu sanırım
Yok canim maalesef beklemem lazim ev doktorunda da gidip verebilirim aslinda ama onun da sonucu sürer bi 2 gün zaten cuma oluyo nerdeyse artik.. olsun napiyim artik beklerim bi heyecan ve umutla

Merhaba bende tedaviye başlıyorum. Aralık'ta başlanacak ama grup güncel diye buraya yazdım. İlk defa tüp bebek deneyeceğim, şişli Memorial hastanesinde Pgt li tüp bebek tedavisi sürecim olacak, endişeliyim
Merhaba bende yarın bilgi almak için görüşmeye gideceğim bana önerileriniz dikkat etmem yada muhakkak sor diyeceğiniz konu yada konular var mıdır?

Hayırlısı olsun
Bende öyle düşündüm biraz garantiye almak gibi sanırım demi bir tane elmizde kalsın 4 ve 5.güne de bakalım diye diğerleride kaliteli devam eder inş elim kalbimde açıyorum telefonu her gün

Yok canim maalesef beklemem lazim ev doktorunda da gidip verebilirim aslinda ama onun da sonucu sürer bi 2 gün zaten cuma oluyo nerdeyse artik.. olsun napiyim artik beklerim bi heyecan ve umutla
Şu bekleme dönemleri zor oluyor biraz sonra rahatlarsın allahın izniyle belkide ikizdir

Aynen canım garantiye almak doğru. Benim arama işi falan bitti 4 tane 5.gün benim donruldu. Büyük ihtimalle bizim transferler seninle aynı zamanda olacak

Oh ne güzel ya benimde bitsede artık gün beklesem biraz geriyo beni bana donmuş dedi ama ilk adetmi 2.adetmi demedi bende opu günü dikkatimi verip soramadım adette gel dedimi onu bile
Aynen canım garantiye almak doğru. Benim arama işi falan bitti 4 tane 5.gün benim donruldu. Büyük ihtimalle bizim transferler seninle aynı zamanda olacak

tam hatırlamıyorum olduğum gibi arıcam hastaneyi gel derlerse gitcem yani

Şu bekleme dönemleri zor oluyor biraz sonra rahatlarsın allahın izniyle belkide ikizdir
Hayirlisi olsun da ikiz veya tek her türlü basim üstüne yeter ki saglikla dünyaya gelsinler ne isteriz allahtan baska bu arada benim embriyolg bana transfer aninda insallah cogul gebelik olmaz dedi ondan merak etmiyor da degilim

Kızlar şimdi opu dan çıktım ama kanama var.. opudan sonra kanaması olan oldu mu? Normal dediler bana... bi iki gün kahverengi de akinti olabilirmis
Geçmiş olsun kaç tane toplandı?bazen yumurta sayısı fazla ise olabiliyormuş benim çok az ameliyat yatağında vardı sonra idrara çıktım hiç olmadı .

Hayirlisi olsun da ikiz veya tek her türlü basim üstüne yeter ki saglikla dünyaya gelsinler ne isteriz allahtan baska bu arada benim embriyolg bana transfer aninda insallah cogul gebelik olmaz dedi ondan merak etmiyor da degilim
Neden öyle dediler ki 2 tanemi koydular? Ayrıca çoğul gebelik olsun ne var ki daha iyi değil mi ?

Bende eve geldiğimde farkettim olmuştu çok az hala lekelenme devam ediyo cumartesi olmuştum aşırı olmadığı sürece normal sızıntı gibi yani az olarak devam ediyor
Opu nasıl geçti
Kızlar şimdi opu dan çıktım ama kanama var.. opudan sonra kanaması olan oldu mu? Normal dediler bana... bi iki gün kahverengi de akinti olabilirmis

Neden öyle dediler ki 2 tanemi koydular? Ayrıca çoğul gebelik olsun ne var ki daha iyi değil mi ?
Daha iyi mi degil mi allah bilir canim ama riskli oluyor ya cogul gebelikler.. erken dogum riskleri cok fazla.. ya birini kaybetme olasiligi ilerleyen dönemde.. o yüzden hep ilk tercih tek olmasi. Evet canim 2 tane ben istedim, oblar tek de israr ettiler

Bunlar çok genellemeler çok nadir olan şeyler.ben kendim tek yumurta ikiziyim 9 ayı tamamlamışız gayette sağlıklıyız ve arkadaşımda çift yumurta ikizi hamile tüp bebek doğurmak üzere ve sağlıklılarbence çok güzel bir olay bir taşla 2 kuş.inanın hayatım boyunca hiç arkadaşa ihtiyacım olmadı ikizim benim herşeyim

Genelde 2. Adetle yapıyorlar ama canım tabi her doktor farklı hayrılısı olsun da inşallah

Ya tabi güzel tarafı olduğunu kadar riskli yanları da var hayrılısı olsun o yüzden

Merhaba Kızlar; Hepinizin sonuçları hayırlı olur inşallah.Hepimizin kucakları doldursun Allahım.
Benim tedavim uzun protokol uygulanıyor daha önce böyle deneyen oldu mu ?

Ben 20 haftalikken bi bebek kaybettigim icin acikcasi korkuyoeum canim.. ama yoksa cok isterim yeter ki saglikla gelcekse isterim bence de hsrika biseyy insallah en hsyirlisini nasip etsin allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…