- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Canim bende de cok oldu hala da biraz devam ediyor, hep bi sislik karnimda ve gaz cikarma hali.. zatrn baska da bir de o islakligi yasiyorum ara ara bahsettigin ama su gibi oluyor benim de sari degil rengi yalniz..Ya birsey merak ediyorum opudan sonra bir gaz basladi transferden once hergun duzenli yuruyus yaptim bol bol su içtim transfer yapıldı hala gaz sorunum gecmedi. Ne yapmam lazım beni çok rahatsız ediyor. Sizde de var mi bu durum
Merhaba canim ayni gün transfer olmusuz, hayirli sanuclar aliriz insallahSelam kızlar 29 kasımda transfer oldum bugün 6. Günüm arada kasık ağrım oluyor başka sorunum yok sizlerde de oluyormu benim 7 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi 4 tane dondurttuk
Ben transfer günü sadece dinlendim canim, diger günler bildigin kosturmaca icindeyim, calisiyorum ise git gel, camasir yemek bulasik herseyi yapmays drvam.. kizi krese götür getir bir de hasta oldu uykusuzluk falan.. her türlü seyi yasiyorum bu sefer.. hayirlisi allahtan artik. Ve doktorum da dedi zaten normal hayatina devam calisabilirsin..Kesinlikle doğru ben 2 gün hep uzandım dinlendim karnım geçmedi 3. 4. Gün kalkmaya başladım evde ufak ufak işleri yapmaya başlamamla azaldı o ağrılar sonra geçti. Riskli bi durum görmüyosa doktor hareket zaten şart kan dolaşımı için ve bu ağrıları geçiriyosizin kaçınca gündü bugün?
Benimde su gibi hatta lutinus akıyor tortulu biliyorum ilacın aktığını ama rengi iki gün baya sarıydı şimdi gittikçe açılıyor sanki acaba ilaç içerde uzun kalınca mi sarı kalıyor yada enfeksiyon mu var bilemedim bide akşamları ayaklarımın altı yanıyor ara ara kasık ağrım yok hiç bi ağrım yok birşeyler hissediyor musun desen hiçbirşey hissetmiyorum 2 gecedir tuhaf rüyalar görüp sıçrayarak uyanıyorum daha önce hiç böyle olmuyordu. Korkuyorum ruyalarimdaCanim bende de cok oldu hala da biraz devam ediyor, hep bi sislik karnimda ve gaz cikarma hali.. zatrn baska da bir de o islakligi yasiyorum ara ara bahsettigin ama su gibi oluyor benim de sari degil rengi yalniz..
Allah bağışlasınMerhaba.dr unuz kimdi acaba?
Maşallah canım çizgin baya belli sağlıcakla gelsin inşallahGnaydin kizlar bugün 7. günüm.. 5. gün embriyosu 2 adet taze transfer5. gün bu ayni testten yapmistim bembeyazdi. Gece yarisi uyandim dürttüler beni yapayim dedim, kalbim yerinden firlicakti bunu görünce.. suan uyuyamiyorum heyecandan. Acaba dogru mu diye düsünmekten.. cuma test günüm sabirla beklicem insallah hepimiz gebeyizdir
Insallah canim benim aminnn allahim sana ve tüm isteyen kader arkadaslarima en kisa zamanda nasip etsinnMaşallah canım çizgin baya belli sağlıcakla gelsin inşallah
Belki hormonlarin artiyordur canimBenimde su gibi hatta lutinus akıyor tortulu biliyorum ilacın aktığını ama rengi iki gün baya sarıydı şimdi gittikçe açılıyor sanki acaba ilaç içerde uzun kalınca mi sarı kalıyor yada enfeksiyon mu var bilemedim bide akşamları ayaklarımın altı yanıyor ara ara kasık ağrım yok hiç bi ağrım yok birşeyler hissediyor musun desen hiçbirşey hissetmiyorum 2 gecedir tuhaf rüyalar görüp sıçrayarak uyanıyorum daha önce hiç böyle olmuyordu. Korkuyorum ruyalarimda
Tebrik ederim sağlıkla artsın kandada sağlıkla kavuşun inşallahGnaydin kizlar bugün 7. günüm.. 5. gün embriyosu 2 adet taze transfer5. gün bu ayni testten yapmistim bembeyazdi. Gece yarisi uyandim dürttüler beni yapayim dedim, kalbim yerinden firlicakti bunu görünce.. suan uyuyamiyorum heyecandan. Acaba dogru mu diye düsünmekten.. cuma test günüm sabirla beklicem insallah hepimiz gebeyizdir
Amin canim tesekkür ederim umarim kanda da görürüm aminn.. 5. gün yaptigimda cikmafi canim, bugün 7. günümdü yaptim son bi test vardi yapayim bitsin artik dedim hemen belirdi bu defa cizgiTebrik ederim sağlıkla artsın kandada sağlıkla kavuşun inşallahkaçıncı gün yaptınız bu testi tam olarak?
SüperAmin canim tesekkür ederim umarim kanda da görürüm aminn.. 5. gün yaptigimda cikmafi canim, bugün 7. günümdü yaptim son bi test vardi yapayim bitsin artik dedim hemen belirdi bu defa cizgihamd olsun
Icinden geliyorsa yap canim, insan dayanamiyor.. insallah sen de görürsün ordaki o güzel sinyali amiinnSüperbenimde yarın 7.günüm bende bi erken gebelik testi yapim diyorum
Haber ver mutlaka ben inaniyorumm güzel olcaginaSüperbenimde yarın 7.günüm bende bi erken gebelik testi yapim diyorum
İnşallah inşallahIcinden geliyorsa yap canim, insan dayanamiyor.. insallah sen de görürsün ordaki o güzel sinyali amiinn
Hem de nasil canimm, ne olucaksa olsun da rahatliyim diyor insanİnşallah inşallahbelirsizlikte yoruyor
Amin inşallahHaber ver mutlaka ben inaniyorumm güzel olcagina
Daha da kaliteli gebelik elde etme oranı daha yüksek olduğu anlaşılıyor ama bizim yumurtalarımız 7 altında olduğu için 1 veya 2 tane 3. Gün dondurmayı tercih ediyorlar. Bu 3. Gün kötü anlamına asla gelmiyor ben 3. Gün embriyosu ile hamile kaldımHastaneden aradılar 5 yumurta döllenmişti bugün de 3.gün bir tanesini dondurmuşlar kalitesini sordum 1.kalite dedi geri kalanlarıda 5.güne götürüp dondurcaklarmış
5.gün de tutunma daha mı yüksek oluyoki
Yüksek ihtimalle doğru canım. Kanı erken verme şansın yok mu orada isteğe göre olmuyordu sanırımInsallah canim benim aminnn allahim sana ve tüm isteyen kader arkadaslarima en kisa zamanda nasip etsinninsallah dogrudur test de devami gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?