Sen de Medical point dimi öyle hatırlıyorum adet olduğunda Dr u ya da hastaneyi ara ikinci yada üçüncü günü görmek istiyolar bana öyle dediler. Zaten Opu pazartesi olmuştu cumartesi adet oldum ben p.tesi kontrol oldu ama yinede arayıp sorabilirsin aklına takılan şeyleri bişey olursa bana da yazabilirsin. Benimde iki tane 3.gun dondurdular sanırım garanti için ama şey dediler üçüncü günleri transfer ediceklermis 5.gune gitmelerini bekleyeceklermis bakalım az kaldı transfere benimdeBenimde uyandığımda ağrım çoktu ama geçiyo yavaş yavaş hepsi dolu dolu kaliteli olsun inş canım
Adet olana kadar biraz ağrı oluyo ozellikle göbek bölgesinde ama sonrasında geçiyor biraz hareket ederken dikkat et kanama benimde olmuştu yani uyanınca farkettim bide tampon koymuşlar onu çıkarttılar rahat ettim ama 5-10 gün içinde adet olursan rahatlarsın biraz gaz sıkıntısi da oluyo gaz yapıcı şeylerden uzak durBiraz ağrılı ama geçecek inşallah 4 yumurtam toplanmış... İnşallah onlarda kaliteli embriyolar olur.. kanama yi da temizlediler ufak bi pıhtı varmış o da kesildi çok şükür
Sebebini söylemediler ben devlet hastahanesine gidiyorum herşeye pek açıklama yapılmıyor ama değerim 2265 çıktı önceden korkuyordum ama ilaçla yükseldiğine göre sanırım yüksek olması gerekiyor transferden 3 gün önce yumurta toplama zamanı bakıldığında 1850 lerdeydiAma neden transfer sonrası bakılıyor canım? Transferden sknra mı yükseliyor?
Benim de uzun protokol lucrin/zodalex kullanilandan mi ? Değişik çünkü bazisiMerhaba Kızlar; Hepinizin sonuçları hayırlı olur inşallah.Hepimizin kucakları doldursun Allahım.
Benim tedavim uzun protokol uygulanıyor daha önce böyle deneyen oldu mu ?
Benimde transferim 3. Gün embriyosuSen de Medical point dimi öyle hatırlıyorum adet olduğunda Dr u ya da hastaneyi ara ikinci yada üçüncü günü görmek istiyolar bana öyle dediler. Zaten Opu pazartesi olmuştu cumartesi adet oldum ben p.tesi kontrol oldu ama yinede arayıp sorabilirsin aklına takılan şeyleri bişey olursa bana da yazabilirsin. Benimde iki tane 3.gun dondurdular sanırım garanti için ama şey dediler üçüncü günleri transfer ediceklermis 5.gune gitmelerini bekleyeceklermis bakalım az kaldı transfere benimde
Kanama ilk opu da hiç olmamıştı bu sefer olunca şaşırdım gerçekten... teşekkür ederim bol su ile 2 gün dinleyeceğim sonra aynı tempo..Adet olana kadar biraz ağrı oluyo ozellikle göbek bölgesinde ama sonrasında geçiyor biraz hareket ederken dikkat et kanama benimde olmuştu yani uyanınca farkettim bide tampon koymuşlar onu çıkarttılar rahat ettim ama 5-10 gün içinde adet olursan rahatlarsın biraz gaz sıkıntısi da oluyo gaz yapıcı şeylerden uzak dur
Benim kanamam olmamıştı canımBende eve geldiğimde farkettim olmuştu çok az hala lekelenme devam ediyo cumartesi olmuştum aşırı olmadığı sürece normal sızıntı gibi yani az olarak devam ediyor
Opu nasıl geçti
Hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınızBenimde transferim 3. Gün embriyosu
Benim o tamponu çıkartınca gördüm biraz korktum ama tabi narkoz etkisiyle çokta anlamadımKanama ilk opu da hiç olmamıştı bu sefer olunca şaşırdım gerçekten... teşekkür ederim bol su ile 2 gün dinleyeceğim sonra aynı tempo..
Amin inşallahBenim o tamponu çıkartınca gördüm biraz korktum ama tabi narkoz etkisiyle çokta anlamadımay inşallah hayırlı sonuçlar alirsin hep birlikte güzel sonuçlar görürüz
Amin inşallah kafanıza takılan bişey olursa bana yazabilirsin sen de :) bakalım benim çok az kaldı 20 gün sonra falan bebelere kavuscam yılbaşına onlarla giricem inşallah Allah nasip ederseAmin inşallahartık elimizden gelen tek şey dua etmek.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat/lar nasip etsin
Çok teşekkür ederim.. :) Amin inşallahAmin inşallah kafanıza takılan bişey olursa bana yazabilirsin sen de :) bakalım benim çok az kaldı 20 gün sonra falan bebelere kavuscam yılbaşına onlarla giricem inşallah Allah nasip ederse
İnşallah çok teşekkürlerHayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız
Sen de Medical point dimi öyle hatırlıyorum adet olduğunda Dr u ya da hastaneyi ara ikinci yada üçüncü günü görmek istiyolar bana öyle dediler. Zaten Opu pazartesi olmuştu cumartesi adet oldum ben p.tesi kontrol oldu ama yinede arayıp sorabilirsin aklına takılan şeyleri bişey olursa bana da yazabilirsin. Benimde iki tane 3.gun dondurdular sanırım garanti için ama şey dediler üçüncü günleri transfer ediceklermis 5.gune gitmelerini bekleyeceklermis bakalım az kaldı transfere benimde
Sanırım hikaye geçmişine göre değişiyor, benim bu 4. tedavim oluyor. bu kez farklı merkezde bu şekilde başlandı adetten sonraki 21. günü gonapeptyl ile başladım iğnelere bu akşam 8. vurucam beklenen regl biraz geçikme oldu regl olduğumda dr. muaynesine gidicem inşallah herşey yolunda dır.Benim de uzun protokol lucrin/zodalex kullanilandan mi ? Değişik çünkü bazisi
Duygularına ortağımÖlecem meraktan ya bu nasıl bir duyguymuş böyle hem korkuyorsun hemde merak ediyorsun nasıl sabrederek 6.güne geldim hayretler içindeyim
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah Gonapeptyl kolay bulabildinizmiSanırım hikaye geçmişine göre değişiyor, benim bu 4. tedavim oluyor. bu kez farklı merkezde bu şekilde başlandı adetten sonraki 21. günü gonapeptyl ile başladım iğnelere bu akşam 8. vurucam beklenen regl biraz geçikme oldu regl olduğumda dr. muaynesine gidicem inşallah herşey yolunda dır.
maşallah canımm..Hastaneden aradılar 5 yumurta döllenmişti bugün de 3.gün bir tanesini dondurmuşlar kalitesini sordum 1.kalite dedi geri kalanlarıda 5.güne götürüp dondurcaklarmış
5.gün de tutunma daha mı yüksek oluyoki
normal.Kızlar şimdi opu dan çıktım ama kanama var.. opudan sonra kanaması olan oldu mu? Normal dediler bana... bi iki gün kahverengi de akinti olabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?