2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Bende eve geldiğimde farkettim olmuştu çok az hala lekelenme devam ediyo cumartesi olmuştum aşırı olmadığı sürece normal sızıntı gibi yani az olarak devam ediyor
Opu nasıl geçti
Biraz ağrılı ama geçecek inşallah 4 yumurtam toplanmış... İnşallah onlarda kaliteli embriyolar olur.. kanama yi da temizlediler ufak bi pıhtı varmış o da kesildi çok şükür

Benimde uyandığımda ağrım çoktu ama geçiyo yavaş yavaş hepsi dolu dolu kaliteli olsun inş canım
Biraz ağrılı ama geçecek inşallah 4 yumurtam toplanmış... İnşallah onlarda kaliteli embriyolar olur.. kanama yi da temizlediler ufak bi pıhtı varmış o da kesildi çok şükür

Merhaba canim ayni gün transfer olmusuz, hayirli sanuclar aliriz insallah bende hic bir belirti yok .. sadece cok sislik yasadim belirtiden sayarsak, farklilik diyelim. Bir de külodum islaniyor ara ara su fitilden sanirim
Merhaba canım test yapmışsın sanırım hayırlısı olsun çok sevindim benim cesaretim yok ya yapamam son güne kadar

Merhaba canım test yapmışsın sanırım hayırlısı olsun çok sevindim benim cesaretim yok ya yapamam son güne kadar
Evet yaptım valla canım bende sabır yok.. dayanamıyorum. İlk 2 transferimde hiç yapmamıştım nasıl dayanmışım o zamanalr diyorum.. amiin inşallah hayırlısı olur canım biz aynı gündük demi seninle?

Kıyamam ya benimde içim içimi yer ama dayanmaya çalışıyorum napalım benim ilk transferim evet canım öyle demiştin benim 29 unda transferin oldu 13 ünde hastahaneye gideceğim

Kıyamam ya benimde içim içimi yer ama dayanmaya çalışıyorum napalım benim ilk transferim evet canım öyle demiştin benim 29 unda transferin oldu 13 ünde hastahaneye gideceğim
Benimde 3 ünde transfer oldu 13 ünde vereceğim sana çok geç vermiş 3.gün embriyosu mu?

Evet canım 3. Gün embriyosu birde sana ne sorucam bana transferden 3 gün sonra çağırdılar ultrason kontrolü ve e2 tahlili yaptılar senin oldumu
Yok canım olmadı valla.. ne oluyo o e2 tahlili canım hiç duymadım? Tamam o zaman normal senin 13ü canım daha erken zaten sakın daha test yapma

Merhaba arkadaşlar , size birşey danışacağım kasım da normalde tüp bebek yapcaktık ama genetik tüp bebek yapacağımız için genetiğimiz yetişemedi, bu ay da gittim 2-3 yumurta rezervin var dedi riske atmayalım bi ay bekleyelim dedi ben ve eşim beklemek istemiyoruz 3 yumurta ile tedaviye başlayanınız var mı ?

Yok canım olmadı valla.. ne oluyo o e2 tahlili canım hiç duymadım? Tamam o zaman normal senin 13ü canım daha erken zaten sakın daha test yapma
Tüp bebek tedavisindeyken onun yükselmesi isteniyor ya o bi seviyeye geldikten sonra transfer oluyo estradiol doğurganlık cinsellik hormunu diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…