- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
başınız sagolsun2 yıldır olmadı canım annemi kaybettim psikolojik olarak anca baslıcam işte ama onda da doktor menopoz dedi
Şimdi bir doktordan cıktım canım. kesinlikle bu doktor ile devam edeceğim. ilgisi konusması cok hosuma gitti bütün sonuclarıma baktı. değerlendirdi. hiç birşeyin yok en kolay hasta grubusun iki ay duralım vitamin takviyesi yapalım belki kendiliğinden bile olabilir dedi olmazsa gelirsin dedi olmazsa gideceğim en azından içimi rahatlattı. hayatımda ilk defa böyle sacmalık gördüm zatenbaşınız sagolsun
onu dıyen yere gıtmeyın baska bır merkezde tedavı olun, kafanızı bıraz rahatlatınca başlayın.
evet benımde mayısta o cıvardaydı bakalım suan bılmıyorum :)Senle hemen hemen aynı gidiyoruz canım benimde mayısta 1.80 di doktor tekrar tekrar baktırmaya gerek yok demişti.
sen şuan hangi aşamadasın canımevet benımde mayısta o cıvardaydı bakalım suan bılmıyorum :)
güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim:)Beslenmenize dikkat edin, kafanizdan ohss yi cikarin, doktorunuzun cizdigi plan cercevesinde ilerlersiniz. Hakkinizda en hayirli olan olsun. Bazen taze transfer iyi oluyor bazende rahim dinlendirme..
Hayır tabiki çok iyi canim yaşında iyi benim tek folikül var ben bile onum peşinden koşuyorum sizin çok iyiYok canım kardeş valla samsunda artık gitmediğim doktor kalmadı herkes bir şey yok derlen biri cıkıp var dedi bu iş artık inanırmısın ticarete dökülmüş. 7 folikül az bir folikül mü anlamadım ki
Merhaba bende funda hanım a gidiyorum biosteron u kaç ay kullanalım demişti size bilgi verdi mi acaba.. ve başka vitamin yazdı mj
Embiryo glue ismi tutunmayı yüzde 5 veya 10 etki ediyorEmbryo glue, embriyo transferi sırasında kullanılan yeni bir kültür ortamıdır. İçerisinde bulunan hyaluronan adlı maddenin etkisiyle, embriyonun rahim içerisinde tutunma şansının arttığı gösterilmiştir.
Her ay farklı elbette yumurta sayısı belki de ondandır.. benim 5 sayıldı sadece 2 toplanmıştı onlarda tutmadı zaten.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ben mayıstan beri esimle beraber nort vital da kullanıyorum günde 3 kere odaBu ay için verdi biosteronu 2 ay evel 9 ymurta saydı bu ay 6 gibi saydı neden azaldı böyle bilmiyorum günde 3 kere iç dedi adete 1 hafta kalada estrofem iç dedi düzensiz büyüklükte yumurtalar bu ay başlamak istemiyorum o yüzden dedi bakalım öbür ay nolcak
Bugun gittiğim doktorun söylediği sey bir koltukta iki karpuz olurmu bebek için tek sperm tek yumurta yeter önce allaha sonra bana güven dedi o kadar haklıki allah ol derse olurHayır tabiki çok iyi canim yaşında iyi benim tek folikül var ben bile onum peşinden koşuyorum sizin çok iyi
kuzu bende tupe baslıycam kasım başında ınsallah kısmet olursasen şuan hangi aşamadasın canım
kızlar bi bilginiz var mı acabaKızlar benimde haftaya randevum var tüp bebek için.. Rapor için Mevcut evliliklerinden çocuk sahibi olmamak, Her iki eşten birinin En az 5 yıllık SGK'lı olmak ve en az 900 gün prim gün sayısına sahip olmak, Gebe kalmaya engel herhangi bir hastalığa sahip olmamak. Sadece şartlar bunlar mı acaba yoksa başka şartlarda var mı?
evet doktorda en onemlısı o ya rahat hıssetmek,Şimdi bir doktordan cıktım canım. kesinlikle bu doktor ile devam edeceğim. ilgisi konusması cok hosuma gitti bütün sonuclarıma baktı. değerlendirdi. hiç birşeyin yok en kolay hasta grubusun iki ay duralım vitamin takviyesi yapalım belki kendiliğinden bile olabilir dedi olmazsa gelirsin dedi olmazsa gideceğim en azından içimi rahatlattı. hayatımda ilk defa böyle sacmalık gördüm zaten
Canım dahiliye hamile kalabilir raporu olcak 3 yıllık evlilik şartı 2 aşılama olmak şartı eger amh düşük ve sperm problemi varsa direk rapor çıkıyorkızlar bi bilginiz var mı acaba
Samsunda canımevet doktorda en onemlısı o ya rahat hıssetmek,
olumsuz hıssednce olmuyor,
cok dogru demıs dogal gebelık bıle olabılır, menepozla alakası yok degerının...
nerde tedavı goruyorsun ?
Her ay farklı elbette yumurta sayısı belki de ondandır.. benim 5 sayıldı sadece 2 toplanmıştı onlarda tutmadı zaten.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ben mayıstan beri esimle beraber nort vital da kullanıyorum günde 3 kere oda
Yarar umarım.. önemli olan stres yapmamak sanıyorum.. heesey yolunda gidecek inşallah:)Bakalım biosteron işe yarar inş biraz bendede biraz fazla olsada ne kadarı dolu çıkcak nolcak bakalım
Biesteron killanma kılda cabuk uzama yapiyomu sizde ben kullandığım zaman aşırı killaniyom ve cabuk uzuyorBakalım biosteron işe yarar inş biraz bendede biraz fazla olsada ne kadarı dolu çıkcak nolcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?