- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Hadi hayırlı olsun canım surecin, insallahh ilk seferde bebiş haberi alırsınMerhabalar. Bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek tedavisine başladıkganopeptyl ve gonalf iğne vurulacağım. İzmir Tınaztepe hastanesi Erdal Aktan beyle başladık tedaviye.ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz. 3 kere klomen + ovitrella tedavisi oldu biri Medicana diğeri tavmergede olmak üzere 2 kere aşılama yapıldı hep sonuç negatif eşimde ve bende hiç bir sorun yok. Sebepsiz infertilite yani. Artık sıra tüp bebeğe geldi. İzmir’deki neredeyse tüm tüp bebek merkezleriyle görüştüm zaten fiyat hepsinde hemen hemen aynı, doktor olarak en çok içime sinen Erdal bey oldu. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz kızlar.
İnşallah hepimiz alırız kucaklarımıza bebişlerimiziHadi hayırlı olsun canım surecin, insallahh ilk seferde bebiş haberi alırsın
Sana moral olsun umut olsun, yegenim 5 aylik hamile ve tek yumurta toplandi, o yumrta dollendi ve embriyo olustu.... yani demem o ki sadece bir tane olsun yine umut var... AMh duzeyi 0.01 di, ona ragmen guzel sonuclar aldirlar. Kasim ayinda bende tedaviye basliyorum insallah hepiiz icin guzel sonuclari aliriz....İki gündür aglamaktan gözlerim şişti yazdıgın mesajı okudugumda içime umut doğdu gercekten 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı herkes bir şeyin yok deyip gönderdi. Rahim filmi testler sperm testleri hersey yapıldı en son gittiğim doktor cocugun olur bir senede olmazsa iki senede olur bekle dedi. O sırada annemi kanserden kaybettim paikolojik olarak o kadar kötüydüm ki tedavi olmayı gec cocuga bile bakmazdım bende erteledim 2 ay önce güvümü topladım doktora gititm fsh 16 cıkınca menopoz olabilir dedi bir dahaki ay amh bakalım dedi bu ay gittim fsh normal aralıkta 11 amh 1.80 ultrasonda 7 folikül göründü doktor hemen tüp benek menopoza giriyosun gev kalırız dedi aglayarak cıktım doktorun yanından hemen özel bir hastanede baska bir doktora gittim ne menopozu dedi ben hiç takviye kullandınmı dedi folik asit bile kullanmadım hiç dedim prowomen berdi 2 ay sununbir deneyelim mi dedi herseyin normal git gez iç dedi olmazsa iki ay sonra gel yapalım dedi kafam karıstı iki ay gevmi olur kızlar bu degerler cokmu kötü
Yaaa işte Rabbimin mucizesiSana moral olsun umut olsun, yegenim 5 aylik hamile ve tek yumurta toplandi, o yumrta dollendi ve embriyo olustu.... yani demem o ki sadece bir tane olsun yine umut var... AMh duzeyi 0.01 di, ona ragmen guzel sonuclar aldirlar. Kasim ayinda bende tedaviye basliyorum insallah hepiiz icin guzel sonuclari aliriz....
Selam canım yaş kaç tedavin hayırlı olsun tinaztepe devlet mi pekiMerhabalar. Bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek tedavisine başladıkganopeptyl ve gonalf iğne vurulacağım. İzmir Tınaztepe hastanesi Erdal Aktan beyle başladık tedaviye.ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz. 3 kere klomen + ovitrella tedavisi oldu biri Medicana diğeri tavmergede olmak üzere 2 kere aşılama yapıldı hep sonuç negatif eşimde ve bende hiç bir sorun yok. Sebepsiz infertilite yani. Artık sıra tüp bebeğe geldi. İzmir’deki neredeyse tüm tüp bebek merkezleriyle görüştüm zaten fiyat hepsinde hemen hemen aynı, doktor olarak en çok içime sinen Erdal bey oldu. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz kızlar.
Ay harika ya kac yaşındaydı peki tedavi nerde olduSana moral olsun umut olsun, yegenim 5 aylik hamile ve tek yumurta toplandi, o yumrta dollendi ve embriyo olustu.... yani demem o ki sadece bir tane olsun yine umut var... AMh duzeyi 0.01 di, ona ragmen guzel sonuclar aldirlar. Kasim ayinda bende tedaviye basliyorum insallah hepiiz icin guzel sonuclari aliriz....
Yarar umarım.. önemli olan stres yapmamak sanıyorum.. heesey yolunda gidecek inşallah:)
Biesteron killanma kılda cabuk uzama yapiyomu sizde ben kullandığım zaman aşırı killaniyom ve cabuk uzuyor
Canım merhaba yaşımız aynıymış ve biz de Ege ünv başlıyoruz. Yarın evraklarımızı götüreceğiz dosyamız yeni açılacak ve eşimin testlerini yapacaklar. Pazartesi ilk gittiğimizde adetimin ikinci günü olduğu için dosya açmadıkları halde benim tahlillerimi yaptılar. Ben de bilmiyorum sürecin nasıl olacağını. Ama nedense hızlı olur gibi hissettim. Birbirimize yardımcı olalım olur mu. Belki de aynı zamanda hamile kalıp bebişlerimizi doğururuz kimbilirmerhaba bende egede tüp bebek için başvuruda bulundum dosyam açıldı evrakları tamamladık pazartesi eşimin sperm için tahlilini yapacaklar sonraki süreç nasıl ilerliyor bilen varmı dosyam kurulamı ne gitçekmiş uzunmu sürüyor
Canım merhaba. Adetim dün bitti. Yarın da Egede randevumuz var. Acaba benim ultrasonumu çekerler mi. Adetin hemen ertesi günü mü çekiyorlar yoksa. Kasımda başlamayı çok istiyorum hızlansa keşke sürecimiz diye düşünüyorum daBen ege de tedavi oldum canım sulu ultrosan çekerler adet bitimi ondan sonraki ay tedavuye başlarlar
merhaba canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah beni doktorum yönlendirdiği için bende adetin 2. günü gitmiştim çağdaş şahin beye gidiyordum aşılama için sonrasında tüpe geçtik olmadı benim çağdaş beyin ricasıyla aynı gün açtılar bende adetliydim dediğim gibi hemen muayene ettiler tahlil yaptılar bakalım dosya heyete gidiyormuş baksana o ne kadar sürer bilmiyorum eşimede 31 ekim randevu verdiler bu arada tahliller istiyorlar kan falan özel de yaptırabilirsin kabul ediyorlarCanım merhaba yaşımız aynıymış ve biz de Ege ünv başlıyoruz. Yarın evraklarımızı götüreceğiz dosyamız yeni açılacak ve eşimin testlerini yapacaklar. Pazartesi ilk gittiğimizde adetimin ikinci günü olduğu için dosya açmadıkları halde benim tahlillerimi yaptılar. Ben de bilmiyorum sürecin nasıl olacağını. Ama nedense hızlı olur gibi hissettim. Birbirimize yardımcı olalım olur mu. Belki de aynı zamanda hamile kalıp bebişlerimizi doğururuz kimbilir
Bize cuma gününe kadar cinsel perhiz dediler. Dosya açtıkları gün testini yaparlar dimi. Aksilik çıkaracaklar diye korkuyorum. Eşim deliye dönmüş durumda 3 gündür. Hemen vermek istiyor testinimerhaba canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah beni doktorum yönlendirdiği için bende adetin 2. günü gitmiştim çağdaş şahin beye gidiyordum aşılama için sonrasında tüpe geçtik olmadı benim çağdaş beyin ricasıyla aynı gün açtılar bende adetliydim dediğim gibi hemen muayene ettiler tahlil yaptılar bakalım dosya heyete gidiyormuş baksana o ne kadar sürer bilmiyorum eşimede 31 ekim randevu verdiler bu arada tahliller istiyorlar kan falan özel de yaptırabilirsin kabul ediyorlar
Topik derken cizelgemi canimSelamm kızlaar 3 Kasım da transferim var 4. Deneme Bülent Tıraş Acıbadem Maslak’ta tedavi görüyorumm.. hepimizin hayırlı uğurlu olur pozitiflere gömülürüz inşallah . Bizim neden topiğimiz yok. Ben yapmayı bilmiyorum
Beraberiz desene bende funda hoca yok diye volkan beyle takipleri yapıcaz inşallah güzel sonuç alırız ❤ çarşamba kontrol benimdeMerhaba ben de izmirdeyim. Medical Point volkan hocanın hastasıyım 23 Ekim'de regl oldum 24 Ekim'de gittim zaten pcos olduğum için ben de çok fazla yumurta var. Tüp bebek öncesi 1 klomen 5 femara kullandım bir kimyasal gebelik oldu artık aşılama ile vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istedim salı günü iğnelere başladık fostimon ve meriofert kullanıyorum bir de tarlusal. Bir hafta kullanıp haftaya salı günü kontrolün var bu arada yaşım 29 . Ben de mecburen rahim dinlendirme olucak iki ay kadar bı aksilik cikmazsa toplama içinde ayın 7si gibi dediler
Kızlar tedavi zamanı erkenden gidip kan barkodu alıp kan verin iğnelere baslicaniz zaman çünkü hemşire kan sonucuna gore görüşme için çağırıp çok kalabalık oluyo ondan ne kadar erken o kadar iyi sizin icinCanım merhaba yaşımız aynıymış ve biz de Ege ünv başlıyoruz. Yarın evraklarımızı götüreceğiz dosyamız yeni açılacak ve eşimin testlerini yapacaklar. Pazartesi ilk gittiğimizde adetimin ikinci günü olduğu için dosya açmadıkları halde benim tahlillerimi yaptılar. Ben de bilmiyorum sürecin nasıl olacağını. Ama nedense hızlı olur gibi hissettim. Birbirimize yardımcı olalım olur mu. Belki de aynı zamanda hamile kalıp bebişlerimizi doğururuz kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?