2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Hadi hayırlı olsun canım surecin, insallahh ilk seferde bebiş haberi alırsın

Sana moral olsun umut olsun, yegenim 5 aylik hamile ve tek yumurta toplandi, o yumrta dollendi ve embriyo olustu.... yani demem o ki sadece bir tane olsun yine umut var... AMh duzeyi 0.01 di, ona ragmen guzel sonuclar aldirlar. Kasim ayinda bende tedaviye basliyorum insallah hepiiz icin guzel sonuclari aliriz....

Yaaa işte Rabbimin mucizesi
Sürecin hayırlı olsun canım,aminnn

Selam canım yaş kaç tedavin hayırlı olsun tinaztepe devlet mi peki

Ay harika ya kac yaşındaydı peki tedavi nerde oldu

Selamm kızlaar 3 Kasım da transferim var 4. Deneme Bülent Tıraş Acıbadem Maslak’ta tedavi görüyorumm.. hepimizin hayırlı uğurlu olur pozitiflere gömülürüz inşallah . Bizim neden topiğimiz yok. Ben yapmayı bilmiyorum

Canım merhaba yaşımız aynıymış ve biz de Ege ünv başlıyoruz. Yarın evraklarımızı götüreceğiz dosyamız yeni açılacak ve eşimin testlerini yapacaklar. Pazartesi ilk gittiğimizde adetimin ikinci günü olduğu için dosya açmadıkları halde benim tahlillerimi yaptılar. Ben de bilmiyorum sürecin nasıl olacağını. Ama nedense hızlı olur gibi hissettim. Birbirimize yardımcı olalım olur mu. Belki de aynı zamanda hamile kalıp bebişlerimizi doğururuz kimbilir

Ben ege de tedavi oldum canım sulu ultrosan çekerler adet bitimi ondan sonraki ay tedavuye başlarlar
Canım merhaba. Adetim dün bitti. Yarın da Egede randevumuz var. Acaba benim ultrasonumu çekerler mi. Adetin hemen ertesi günü mü çekiyorlar yoksa. Kasımda başlamayı çok istiyorum hızlansa keşke sürecimiz diye düşünüyorum da İlaçlı ultrason tüplerin durumunu yapışıklıkları falan mı gösteriyor

merhaba canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah beni doktorum yönlendirdiği için bende adetin 2. günü gitmiştim çağdaş şahin beye gidiyordum aşılama için sonrasında tüpe geçtik olmadı benim çağdaş beyin ricasıyla aynı gün açtılar bende adetliydim dediğim gibi hemen muayene ettiler tahlil yaptılar bakalım dosya heyete gidiyormuş baksana o ne kadar sürer bilmiyorum eşimede 31 ekim randevu verdiler bu arada tahliller istiyorlar kan falan özel de yaptırabilirsin kabul ediyorlar

Herkese merhaba,

Biz 8 aydır evliyiz, eşim 43 ben 38 yaşındayım. Eşimin sperm değerleri epey düşük çıktı. Benim hormon değerlerim normal, HSG de de her şey normal görünüyor; ama doktorum sıvı geçişinde sağ tarafta bir genişleme olmuş, muhtemelen doğurganlığın yok deyip direkt tüp bebeğe yönlendirdi. Sizin normal yollarsan çocuğunuz olmaz, devlet bu şartlarda tedaviye onay vermez, tek şansınız tüp bebek.. Karar verince adetin ilk günü asistanımı arayın deyip gönderdi. O an modumuz çok düştü ve hiçbir şey soramadan oradan ayrıldık. Şimdi kafam karışık.. Yaştan dolayı direkt tüp bebek sürecine girmek çok mantıklı geliyor, ama doktorumla frekansımız belli ki hiç tutmadı. HSG yi çeken doktor hiçbir sorunun yok derken bu doktor direkt normal yolla gebe kalamazsın dedi. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Ayrıca Kocaeli’de iyi bir tüp bebek tedavisi yapan doktor duydunuz mu?

Bize cuma gününe kadar cinsel perhiz dediler. Dosya açtıkları gün testini yaparlar dimi. Aksilik çıkaracaklar diye korkuyorum. Eşim deliye dönmüş durumda 3 gündür. Hemen vermek istiyor testini Dur biz özelden konuşmaya devam edelim kuzum karışıyor

Son düzenleme:
Merhaba ben de izmirdeyim. Medical Point volkan hocanın hastasıyım 23 Ekim'de regl oldum 24 Ekim'de gittim zaten pcos olduğum için ben de çok fazla yumurta var. Tüp bebek öncesi 1 klomen 5 femara kullandım bir kimyasal gebelik oldu artık aşılama ile vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istedim salı günü iğnelere başladık fostimon ve meriofert kullanıyorum bir de tarlusal. Bir hafta kullanıp haftaya salı günü kontrolün var bu arada yaşım 29 . Ben de mecburen rahim dinlendirme olucak iki ay kadar bı aksilik cikmazsa toplama içinde ayın 7si gibi dediler

Topik derken cizelgemi canim

Beraberiz desene bende funda hoca yok diye volkan beyle takipleri yapıcaz inşallah güzel sonuç alırız ❤ çarşamba kontrol benimde

Merhaba kızlar bende kasımda başlamak istiyorum. Medipol İstanbul’da Gonca yetkin yıldırım hocayla başlamak istiyorum. 2 senedir sebepsiz infertilite’den dolayı olmuyor. Tüp bebek öncesi ne yapılması gerekiyor? Bu ay randevu alacağım bilgiler için

Kızlar tedavi zamanı erkenden gidip kan barkodu alıp kan verin iğnelere baslicaniz zaman çünkü hemşire kan sonucuna gore görüşme için çağırıp çok kalabalık oluyo ondan ne kadar erken o kadar iyi sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…