Hormon testleri eşinden sperm testleri istenir varsa rahim filmi falan göturr herşeyin hazır olursa süreç hızlı ilerler zaten doktor seni muayene eder kan sonuçlarına gore sizlere vitamin verir yumurta sayın iyi ise hemen başlar bile canimMerhaba kızlar bende kasımda başlamak istiyorum. Medipol İstanbul’da Gonca yetkin yıldırım hocayla başlamak istiyorum. 2 senedir sebepsiz infertilite’den dolayı olmuyor. Tüp bebek öncesi ne yapılması gerekiyor? Bu ay randevu alacağım bilgiler için
İğneye başlamadan tekrar tahlil yapacaklar mı. Bu adetim geçti zaten kasımda iğneye başlarlar diye düşünüyordum amaKızlar tedavi zamanı erkenden gidip kan barkodu alıp kan verin iğnelere baslicaniz zaman çünkü hemşire kan sonucuna gore görüşme için çağırıp çok kalabalık oluyo ondan ne kadar erken o kadar iyi sizin icin
Kafanı rahatlatan enerjisi yüksek olan bi doktor öneririm kocaeli için bise diyemem ama çevre illerde iyi hastaneler var olabilir canımHerkese merhaba,
Biz 8 aydır evliyiz, eşim 43 ben 38 yaşındayım. Eşimin sperm değerleri epey düşük çıktı. Benim hormon değerlerim normal, HSG de de her şey normal görünüyor; ama doktorum sıvı geçişinde sağ tarafta bir genişleme olmuş, muhtemelen doğurganlığın yok deyip direkt tüp bebeğe yönlendirdi. Sizin normal yollarsan çocuğunuz olmaz, devlet bu şartlarda tedaviye onay vermez, tek şansınız tüp bebek.. Karar verince adetin ilk günü asistanımı arayın deyip gönderdi. O an modumuz çok düştü ve hiçbir şey soramadan oradan ayrıldık. Şimdi kafam karışık.. Yaştan dolayı direkt tüp bebek sürecine girmek çok mantıklı geliyor, ama doktorumla frekansımız belli ki hiç tutmadı. HSG yi çeken doktor hiçbir sorunun yok derken bu doktor direkt normal yolla gebe kalamazsın dedi. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Ayrıca Kocaeli’de iyi bir tüp bebek tedavisi yapan doktor duydunuz mu?
canım merhaba ,Herkese merhaba,
Biz 8 aydır evliyiz, eşim 43 ben 38 yaşındayım. Eşimin sperm değerleri epey düşük çıktı. Benim hormon değerlerim normal, HSG de de her şey normal görünüyor; ama doktorum sıvı geçişinde sağ tarafta bir genişleme olmuş, muhtemelen doğurganlığın yok deyip direkt tüp bebeğe yönlendirdi. Sizin normal yollarsan çocuğunuz olmaz, devlet bu şartlarda tedaviye onay vermez, tek şansınız tüp bebek.. Karar verince adetin ilk günü asistanımı arayın deyip gönderdi. O an modumuz çok düştü ve hiçbir şey soramadan oradan ayrıldık. Şimdi kafam karışık.. Yaştan dolayı direkt tüp bebek sürecine girmek çok mantıklı geliyor, ama doktorumla frekansımız belli ki hiç tutmadı. HSG yi çeken doktor hiçbir sorunun yok derken bu doktor direkt normal yolla gebe kalamazsın dedi. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Ayrıca Kocaeli’de iyi bir tüp bebek tedavisi yapan doktor duydunuz mu?
Reglin 3 günü gittiğin zaman kan vs aliyolar sana iğne ilaç veriyolar canım sonra her gitmede kan alıp e2 lh bakıyorlar saat 11 den sonra çıkıyor hemşire odasına isimle cagiriyo igneleri anlatiyoİğneye başlamadan tekrar tahlil yapacaklar mı. Bu adetim geçti zaten kasımda iğneye başlarlar diye düşünüyordum ama
Bende bise olmadi canim yan etki yapmış olabilir sana belkiBiosteron içtiğinizde hafif bi baş dönmesi gibi bir şey yaşayan var mı 3 4 gündür sanki böyle hissediyorum ben
Yok hiç sorun yaşamamıştımBiosteron içtiğinizde hafif bi baş dönmesi gibi bir şey yaşayan var mı 3 4 gündür sanki böyle hissediyorum ben
Anladım canım e baksınlar o zaman tekrar. Bu ay test vermeme gerek yokmuş o zaman. Neyse öğrenmiş oldum napalım. İnşallah kasımda başlarız hemenReglin 3 günü gittiğin zaman kan vs aliyolar sana iğne ilaç veriyolar canım sonra her gitmede kan alıp e2 lh bakıyorlar saat 11 den sonra çıkıyor hemşire odasına isimle cagiriyo igneleri anlatiyo
Doktor iki ay bekleyelim dedi aralıkta bende gitcem olmazsa prowomen ve foliborn verdi kullanıyorumSana moral olsun umut olsun, yegenim 5 aylik hamile ve tek yumurta toplandi, o yumrta dollendi ve embriyo olustu.... yani demem o ki sadece bir tane olsun yine umut var... AMh duzeyi 0.01 di, ona ragmen guzel sonuclar aldirlar. Kasim ayinda bende tedaviye basliyorum insallah hepiiz icin guzel sonuclari aliriz....
Çok haklısınız, ama ikimiz de çalışıyoruz.Özellikle eşim çok yoğun çalışıyor. Sık sık git gel yapacağız hastaneye diye burada bir doktor araştırıyorum. Mevcut doktorumun çok iyi olduğunu duyduğumuz için ona gitmiştik fakat frekansımız uyuşmadı.Kafanı rahatlatan enerjisi yüksek olan bi doktor öneririm kocaeli için bise diyemem ama çevre illerde iyi hastaneler var olabilir canım
Evet evet çok haklısınız. Ben de doktor arayışına girdim bu yüzden.. Kadın doğum doktoruna gidip HSG mi değerlendirmesini de isteyeceğim ayrıca..canım merhaba ,
doktorun yaklaşımını hiç sevmedim , baska yerler ıle de gorusmeye gıt mutlaka.
doktor cok onemlı surecte, senı rahatlatması gerekıyor..
frekansınız tutmadı ıse hele cok cok zor..
Bende bise olmadi canim yan etki yapmış olabilir sana belki
Hiç tedirgin okma canım.. grip ilacı bile alsak etkileniyoruz sonucta vucudumuza hormon alıyoruz bazı yan etkileri oluyor ama inanki normal hayattan koparıp yataklara düşecek kadar değil. İlk yumurta toplamaya kadar geçen yaklaşık 10-12 günlük süreç özellikle gayet rahat. Son günler dikkat etmek gerekiyor. Spor ağır iş koşturmadan uzak duracaksın o kadar.. bazı kişilerde yumurta toplama sonrası zorluklar oluyor ama ben ağrı kesici bile içmemiştim.. yani bir kadın regl dönemi geçirirken işe gidip ev işlerini ne kadar yapıyorsa en fazla o kadar zorlanırsın..Arkadaşlar,
Adetimin ilk günü randevu alıp 2. 3. günü gideceğim doktora.. Sonrasında da 2 günde bir gideceğim vs. Bu süreçte hep sabah aç karnına mı gitmem gerekecek. Ben çalışıyorum da o yüzden soruyorum.. Sürekli izin almak mı gerekecek yoksa öğleden sonra da tahlil vs olur mu? Bu süreçte evde dinmek zorunda olduğumuz bir zaman dilimi olacak mı? Ağrılı acılı bir süreç mi bizi bekliyor? İnanın hiçbir şey bilmiyorum ve 1-2 gündür okuduklarım beni tedirgin etti.
Canım devlet ve özelde süreç çok farklı ben devlette sabah 9 da girer 1 de anca çıkardım ama özel de muayene ilaç dozu tamam hadi eve git mevzusu var süreç gittiğin hastane iş arasındaki zamana bağlı öğleden sonra çalışabilirsin ilk 5 gün sonra daha sonra 3 günde 1 çağırıyor doktor yumurtanın büyümesine bağlı kontrol oluyoArkadaşlar,
Adetimin ilk günü randevu alıp 2. 3. günü gideceğim doktora.. Sonrasında da 2 günde bir gideceğim vs. Bu süreçte hep sabah aç karnına mı gitmem gerekecek. Ben çalışıyorum da o yüzden soruyorum.. Sürekli izin almak mı gerekecek yoksa öğleden sonra da tahlil vs olur mu? Bu süreçte evde dinmek zorunda olduğumuz bir zaman dilimi olacak mı? Ağrılı acılı bir süreç mi bizi bekliyor? İnanın hiçbir şey bilmiyorum ve 1-2 gündür okuduklarım beni tedirgin etti.
Eğer iş ağırsa yıllık izin vs kullanabiliriz bence süreç önemli ama 3 4 günden sonra hasta gibi yatmaya karşıyım hafif tempoda yürüyüş yapmalı herkes kan akışı önemliHiç tedirgin okma canım.. grip ilacı bile alsak etkileniyoruz sonucta vucudumuza hormon alıyoruz bazı yan etkileri oluyor ama inanki normal hayattan koparıp yataklara düşecek kadar değil. İlk yumurta toplamaya kadar geçen yaklaşık 10-12 günlük süreç özellikle gayet rahat. Son günler dikkat etmek gerekiyor. Spor ağır iş koşturmadan uzak duracaksın o kadar.. bazı kişilerde yumurta toplama sonrası zorluklar oluyor ama ben ağrı kesici bile içmemiştim.. yani bir kadın regl dönemi geçirirken işe gidip ev işlerini ne kadar yapıyorsa en fazla o kadar zorlanırsın..
transfer sonrası 2-3 gün ev istirahati öneriyor doktorlar ama o da yatma değil.. geri kalan normal hayatına kendini yormadan devam edebileceksin. Hiç endişe etme..
Yaaa cansınız teşekkür ederimm desteğiniz içinHiç tedirgin okma canım.. grip ilacı bile alsak etkileniyoruz sonucta vucudumuza hormon alıyoruz bazı yan etkileri oluyor ama inanki normal hayattan koparıp yataklara düşecek kadar değil. İlk yumurta toplamaya kadar geçen yaklaşık 10-12 günlük süreç özellikle gayet rahat. Son günler dikkat etmek gerekiyor. Spor ağır iş koşturmadan uzak duracaksın o kadar.. bazı kişilerde yumurta toplama sonrası zorluklar oluyor ama ben ağrı kesici bile içmemiştim.. yani bir kadın regl dönemi geçirirken işe gidip ev işlerini ne kadar yapıyorsa en fazla o kadar zorlanırsın..
transfer sonrası 2-3 gün ev istirahati öneriyor doktorlar ama o da yatma değil.. geri kalan normal hayatına kendini yormadan devam edebileceksin. Hiç endişe etme..
Ben öğretmenim, okuldan 14:30 da çıkıyorum. Eğer tahliller sabah aç karnına olacaksa nasıl olacak diye düşüncedeyim. Bir de şu süreçte doğal takviyeler, vitaminler vs alıyor musunuz? Beslenmenizde dikkat ettiğiniz şeyler var mı arkadaşlar?Canım devlet ve özelde süreç çok farklı ben devlette sabah 9 da girer 1 de anca çıkardım ama özel de muayene ilaç dozu tamam hadi eve git mevzusu var süreç gittiğin hastane iş arasındaki zamana bağlı öğleden sonra çalışabilirsin ilk 5 gün sonra daha sonra 3 günde 1 çağırıyor doktor yumurtanın büyümesine bağlı kontrol oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?