maşallah canımm..
hıc bellı olmuyor o ya, 5.gun tutmayıp,3.gün de tutabılıyor nasip tamamen
normal.
benımde kanama oldu ama pembe seklınde sonra lekelenme oldu ve gectı canım..
canım benım 2gun sürdü sonra kesildiPembe lekelenme kaç gün sürdü senin bugün 3.günüm tam diyorum adet başlıcak yok pembe yani tam adet olunca anlarım sanırım adet olduğumu
Eve gelip dinlenince benimde geçti ağrılarım çok şükür..normal.
benımde kanama oldu ama pembe seklınde sonra lekelenme oldu ve gectı canım..
canım benım 2gun sürdü sonra kesildi
bir sorarsın canım aynen, belkı kesılır bır ıkı guneBenim adetin başı gibi çok az pembe lekelenme devam ediyor ya anlamadım adet olacağımı düşünüyorum ama sökülen bir şeyde yok cumaya kadar olmazsam hastaneyle görüşürüm olmadı
Opu ne zamandı ki senin? Opudan sonra normal takvime göre 10 gün sonra gibi benim adetim...Benim adetin başı gibi çok az pembe lekelenme devam ediyor ya anlamadım adet olacağımı düşünüyorum ama sökülen bir şeyde yok cumaya kadar olmazsam hastaneyle görüşürüm olmadı
bir sorarsın canım aynen, belkı kesılır bır ıkı gune
Opu ne zamandı ki senin? Opudan sonra normal takvime göre 10 gün sonra gibi benim adetim...
Vallahi ilaçlar dengemizi iyice bozdu aslında.. ama transferden önce düzene girer bence..Cumartesi oldu benim adet günümde normal takvime göre cuma bekliyorum belki olprum diye bakalım
Vallahi ilaçlar dengemizi iyice bozdu aslında.. ama transferden önce düzene girer bence..
Aynen direk olunca ara randevu oluştur.Evet cnım funda hanıma gidiyorum bende
Opu sonrası sersemlikle gel dedi demedi çok anlayamadım bende ama adette görmek ister mutlaka arıcam yani
Senin kaç tane döllenmiş vardı 3. Gün ve 5.gün olarak neden 5 i değilde 3ü transfer ediyolarki
Ali osman bey kendi kliniğinden veriyor daha kolay bulunuyor.Tedaviniz hayırlı olsun inşallah Gonapeptyl kolay bulabildinizmi
Aynen direk olunca ara randevu oluştur.
Açıkçası benim hocam volkan neden üç neden beş diye sormadım ellerinden geleni yapiyolar takdir onların işlerine karışmak istemiyorum vardır bı bildikleri diyorum :) bide ucunculeri belki denemek istiyolar 5.gune cozdurup heralde ondan sormadım acikcasi
Ne güzel ben çok zorlandımAli osman bey kendi kliniğinden veriyor daha kolay bulunuyor.
Endişelenme canım hayra yoralım bizKızlar iyi akşamlar. Bugün transferin 6.günü sol kasık ağrısı başladı endişeliyim baya
Elimde değil tedirgin oldum baya acaba tutunamadıda vücut atmaya mı çalışıyor bide gazım çokEndişelenme canım hayra yoralım biz
Sanmam canım tutunmuş olup rahmini zorluyor olması bence daha yüksek ihtimalElimde değil tedirgin oldum baya acaba tutunamadıda vücut atmaya mı çalışıyor bide gazım çok
Yarın bi test yapmayı düşünüyor musun canım beklicek misin test gününü?Elimde değil tedirgin oldum baya acaba tutunamadıda vücut atmaya mı çalışıyor bide gazım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?