2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Benim rezerv az 10 çıktı 7 olgun dendi ama 5i döllendi onunda 3ü kaldı kaliteli olarak insan 10 uda kalsın istiyo ama hepsi büyümüyo yeterince işte yada döllenmiyo
Bazende 20 çıkıyo 2 dölleniyo kaliteli olması ve tutunması yeterli sayıya takılmamak lazım gerçekten

Günüyle gayet uyumlu dondurmuşlar Havuz mu yapılacak hemen bu ay ara vermeden devam edilcek mi peki

Rahat olun kasık ve bel ağrısı hala var bende bugün 7.gün ve pozitif gebelik testi .en büyük belirtilerden biri kasık bel ağrısı
Ayyyy hadi inşallah yaaa ben test yapmadım açıkçası cesaretim yok bugün 9. Günüm adet olcakmış gibi ağrım var yine biraz umarım bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla

Banada ilk 11 dedler sonra 7 dediler 7 den 6 sı döllendi 4 tane dondurduk 1 tane transfer oldum o arada kalan 1 tanede sanırım öldü bende de pco var ama hormonlarım normal çıkıyor sadece yumurtalıkta görünüm var aslın amh ın güzel ama benimde sol yumurtalığımın daha iyi gelişiyor yumurtaları sağdakiler ufak kalıyor

Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun.. korkmayın yerleşme kanamasidir belki.. doktorunuza mutlaka ulaşıp söyleyin..
İnşallah öyledir canım. Geçmezse arayacağım, ilkinde de düşüğüm lekelenmeyle başlamıştı o yüzden korkuyorum artık

3. Gün embriyosu 9. Gün bugün maalesef idrarda negatif çıktı birde kan vercem artık umudum kalmadı 2. Denemede boşa çıktı

Benim yumurtalar baya geç tepki verince 1 tane yumurtanın olması ve büyümesi bile çok önemliymiş bunu anladım çok emek ama alacağız karşılığını inş
Çok şükür dün çok ağlamıştım bugün biraz daha umut doldum... evet havuz yapacağız.. adetle gel kontrol edelim dedi eger sayıyı iyi görürse hemen başlarız..

Korkuyorum canım cesaretim yok test gününe kadar yapmıcam diye kendime söz vermiştim seninde böyle olmuşmuydu adet ağrısı
Benim bu gece başladı canım adrt ağrısı gibi bütün gece uyuyamadım bel ağrısından bi de göğüs ağrısından. Ondan önceki 2 gece de heyecandan uyuyamadım. 3 gündğr uykusuzuum O zaman hiç niyetini bozma canım

Çok rahatsızım ya şuan çok şiş gibi hissediyorum afedersin gaz çıkaramıyorum miğdem karnım kasıklarım çatlıcak sende böyle oldun mu canım ya

Çok rahatsızım ya şuan çok şiş gibi hissediyorum afedersin gaz çıkaramıyorum miğdem karnım kasıklarım çatlıcak sende böyle oldun mu canım ya
Valla su son yarim saattir bir kasik agrisi basladi ki anlatamam canim.. cok kötüyüm ayaga kalkamiyorum agridan.. adet olcam sanki bu kadari normal mi ki ya. Birden basladi

Kizlarr, ben suan cok kötü bi aci yasiyorum.. bi hapsurdum devaminda bi bagiris cikti benden acidan.. hic daha önce böyle bisey yasamadim ya. Böyle cizgi seklinde kasigimda birsey koptu sanki orasi öyle bi acidi ki cok kötüydü.. sizde oldu nu böyle bisey.. bisey olmamistir degil mi ya.. cok kötü acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…