Ayy büyümüş yumuşlaraslında çatlasa ağrı bir anda kesiliyor.. merak etme canımcım çatlamamışlardır
Benimde her ağrı olduğunda çatladımı acaba diyodum ki şükür olmadı öyle bişey büyüdükçe ağrı oluyo normal sanırım
Merhaba sonucunuz çıktımıGünaydın kızlar ben sabahın köründe gittim kan verdim
Evet canım gittim sabahtan çıktı sonucum şükürler olsun 197mertugce35 bugun test günün değil miydi canım
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun büyüsün inşallahEvet canım gittim sabahtan çıktı sonucum şükürler olsun 197allahım sağlıkla devamını getirir inşallah ve sana da isteyen herkese de hayırlısıyla diliyorum
Ay maşallah canım çok sevindim sağlıcakla ilerlesin inşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsinEvet canım gittim sabahtan çıktı sonucum şükürler olsun 197allahım sağlıkla devamını getirir inşallah ve sana da isteyen herkese de hayırlısıyla diliyorum
Amin ahsencim teşekkür ederim darısı bütün isteyenlere inşallahAy maşallah canım çok sevindim sağlıcakla ilerlesin inşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Allah razı olsun canım aminnHayırlı olsun sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah
Oy maşallah canım hep böyle gitsin inşallah benimde kasık ağrılarım var her an adet olcak gibi hissediyorumEvet canım gittim sabahtan çıktı sonucum şükürler olsun 197allahım sağlıkla devamını getirir inşallah ve sana da isteyen herkese de hayırlısıyla diliyorum
Iyiye isaret bence canimOy maşallah canım hep böyle gitsin inşallah benimde kasık ağrılarım var her an adet olcak gibi hissediyorum
Hayırlı olsun çok sevindimEvet canım gittim sabahtan çıktı sonucum şükürler olsun 197allahım sağlıkla devamını getirir inşallah ve sana da isteyen herkese de hayırlısıyla diliyorum
Bu arada ikimizin de nicknameinde 35 varOy maşallah canım hep böyle gitsin inşallah benimde kasık ağrılarım var her an adet olcak gibi hissediyorum
Şişkinlik geçti mi :) bir test de senden bekliyoruz HüsniyeOy maşallah canım hep böyle gitsin inşallah benimde kasık ağrılarım var her an adet olcak gibi hissediyorum
Çıktı canım 191.8 çıktıMerhaba sonucunuz çıktımı
Maşallah senin kaçıncı gün dü transfer sonrası ve hangi gün embriyosu canım benim de 20.16 çıktı normal testim pazar günüydü 3.gun embriyosuÇıktı canım 191.8 çıktı
5.gün embriyosu canım bugün 9.günüm 30 kasım da transfer olmuştumMaşallah senin kaçıncı gün dü transfer sonrası ve hangi gün embriyosu canım benim de 20.16 çıktı normal testim pazar günüydü 3.gun embriyosu
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dün pembe bı kan gelince bugün mecbur kalıp kan verdim tutuyormuş meleğim meğerse bende adet olacam sandım5.gün embriyosu canım bugün 9.günüm 30 kasım da transfer olmuştum
Amin inşallah canım Rabbim senin de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de dün çok çok az bir açık kahve leke gelmişti şükür bugün yokMaşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dün pembe bı kan gelince bugün mecbur kalıp kan verdim tutuyormuş meleğim meğerse bende adet olacam sandım
Bugünü saymazsak 4 gün inşallah canım ya seninde böyle oldumuuuıIyiye isaret bence canimamin canim insallah ne kadar kaldi test gününe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?