- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Merhaba yoktur inşallah kendisi dinleme birazcık yürüyüş yapsan iyi olacaktır.Kizlarr, ben suan cok kötü bi aci yasiyorum.. bi hapsurdum devaminda bi bagiris cikti benden acidan.. hic daha önce böyle bisey yasamadim ya. Böyle cizgi seklinde kasigimda birsey koptu sanki orasi öyle bi acidi ki cok kötüydü.. sizde oldu nu böyle bisey.. bisey olmamistir degil mi ya.. cok kötü acidi
Olmamıştır bence canım ya korkma hapşurma öksürmenin olumsuz etkisi yok diye duymuştumKizlarr, ben suan cok kötü bi aci yasiyorum.. bi hapsurdum devaminda bi bagiris cikti benden acidan.. hic daha önce böyle bisey yasamadim ya. Böyle cizgi seklinde kasigimda birsey koptu sanki orasi öyle bi acidi ki cok kötüydü.. sizde oldu nu böyle bisey.. bisey olmamistir degil mi ya.. cok kötü acidi
Evet dogru canim ben de öyle biliyorum ama bu tarz bir aci da hic yasamadim ya cok kötü biseydiOlmamıştır bence canım ya korkma hapşurma öksürmenin olumsuz etkisi yok diye duymuştum
Evet canim biraz yürüyeyim bugün 2 gündür evdeyimMerhaba yoktur inşallah kendisi dinleme birazcık yürüyüş yapsan iyi olacaktır.
Kıyamam bazen bana olur ama ayaklarımı üşüttüğümdeEvet dogru canim ben de öyle biliyorum ama bu tarz bir aci da hic yasamadim ya cok kötü biseydi
Merhaba aşırı ağrınız varsa mutlaka hekiminize belirtin haber verinValla su son yarim saattir bir kasik agrisi basladi ki anlatamam canim.. cok kötüyüm ayaga kalkamiyorum agridan.. adet olcam sanki bu kadari normal mi ki ya. Birden basladi
Merhaba canim azaldi canim normal kadik agrisina döndü sükürMerhaba aşırı ağrınız varsa mutlaka hekiminize belirtin haber verin
Hep piskolojik olarak ta iyi gelir kendini iyi hissedersin. herşey yolundadır kendini üzme.Evet canim biraz yürüyeyim bugün 2 gündür evdeyim
Evet canim dogeu diyorsun sagolasinHep piskolojik olarak ta iyi gelir kendini iyi hissedersin. herşey yolundadır kendini üzme.
Rica ederim ne demek herşey güzel olsun iyi düşünelim iyi olsun.Evet canim dogeu diyorsun sagolasin
Korkma canım bişey olmaz. Gebelikte çok şiddetli ağrılarda oluyor yaniKizlarr, ben suan cok kötü bi aci yasiyorum.. bi hapsurdum devaminda bi bagiris cikti benden acidan.. hic daha önce böyle bisey yasamadim ya. Böyle cizgi seklinde kasigimda birsey koptu sanki orasi öyle bi acidi ki cok kötüydü.. sizde oldu nu böyle bisey.. bisey olmamistir degil mi ya.. cok kötü acidi
Dogru canim insallahKorkma canım bişey olmaz. Gebelikte çok şiddetli ağrılarda oluyor yani
Ne zaman çıkar dediGünaydın kızlar ben sabahın köründe gittim kan verdim
Acilde verdim canım 1 saate faaln çıkar dediler ya bakalım bekliyorum ben deNe zaman çıkar dedi
Cetrotide e basladiniz mi? Onu düzgün kullanınca catlamaz bence..Kızlar merhaba yumuslarim 3 4 tane şu ara 15mm civarlarına gelmiş olmaları lazım karnım çok ağrıyor catlamamislardir di mi bu ağrılar normal mi bir tane 1.5cm cikolata kıstım var ondan olabilir mi?
Gecen seferinde böyle agri olmamıştı.o zaman kıstım yoktu
Kızlar merhaba yumuslarim 3 4 tane şu ara 15mm civarlarına gelmiş olmaları lazım karnım çok ağrıyor catlamamislardir di mi bu ağrılar normal mi bir tane 1.5cm cikolata kıstım var ondan olabilir mi?
Ayy büyümüş yumuşlarKızlar merhaba yumuslarim 3 4 tane şu ara 15mm civarlarına gelmiş olmaları lazım karnım çok ağrıyor catlamamislardir di mi bu ağrılar normal mi bir tane 1.5cm cikolata kıstım var ondan olabilir mi?
Bana tarlusal veriyor doktorum en başından beri canimCetrotide e basladiniz mi? Onu düzgün kullanınca catlamaz bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?