- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Oldu canim bende 8. günden sonra oldu ama obza ana kadar tik yoktu sifir belirtiBugünü saymazsak 4 gün inşallah canım ya seninde böyle oldumuuuı
Evet canım izmirdenimBu arada ikimizin de nicknameinde 35 varsen de mi izmirdensin?
Sabahları çok oluyor ya mahvoluyorum ya ben söz verdim kendime daha önce 4 aşılama deneyimim var hep hüsran oldu test yapıyordum bu sefer yapmıcam dedim 13 ünü bekle tatlımŞişkinlik geçti mi :) bir test de senden bekliyoruz Hüsniye
İnşallah kuzum ya bende heyecanlıyım ama olmamış gibide hissediyorum ben hariç herkes çok emin oldu diyoOldu canim bende 8. günden sonra oldu ama obza ana kadar tik yoktu sifir belirtibence testte cikar artik csnim senin ay cok heycanlandim
Vayyy süperrr yaaa maşallah canımmm çok güzel tebriklerÇıktı canım 191.8 çıktı
Teşekkür ederim canım, Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahVayyy süperrr yaaa maşallah canımmm çok güzel tebrikler
Amiiiinnnn inşallah canım belirtin varmıydıTeşekkür ederim canım, Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay unuttum ben kendine söz verdigini.. söylemistinİnşallah kuzum ya bende heyecanlıyım ama olmamış gibide hissediyorum ben hariç herkes çok emin oldu diyo
Ara da kasık ağrım ve bacak ağrım oldu ama ben iğnelerden olduğunu düşünüyorum öyle bariz bir belirtim yoktu yaniAmiiiinnnn inşallah canım belirtin varmıydı
Bu arada asilamslari ben biraz zaman kaybi olarak görüyorum.. direk tüp bebek daha yüksek ihtimal.. asilamayla böyle olmayip tüp bebege yönelen cook insan var.. asilama olup hamile kalanlar daha az tüp bebege göre.. kismet belki tüp bebegi beklemistieSabahları çok oluyor ya mahvoluyorum ya ben söz verdim kendime daha önce 4 aşılama deneyimim var hep hüsran oldu test yapıyordum bu sefer yapmıcam dedim 13 ünü bekle tatlım
Aynen canım az kaldı çok şükür sen nerede yaptırdın iZmirede mi oldu transferinAy unuttum ben kendine söz verdigini.. söylemistino zaman sabrin sonu selamettir canim beklemeye devam zaten azcik kaldi
Anladım canım hayırlısı inşallahAra da kasık ağrım ve bacak ağrım oldu ama ben iğnelerden olduğunu düşünüyorum öyle bariz bir belirtim yoktu yani
Amin canımmmm inşallahBu arada asilamslari ben biraz zaman kaybi olarak görüyorum.. direk tüp bebek daha yüksek ihtimal.. asilamayla böyle olmayip tüp bebege yönelen cook insan var.. asilama olup hamile kalanlar daha az tüp bebege göre.. kismet belki tüp bebegi beklemistie
Hadi bakalım beklemedeyiz senden de güzel haberler alırız inşallahSabahları çok oluyor ya mahvoluyorum ya ben söz verdim kendime daha önce 4 aşılama deneyimim var hep hüsran oldu test yapıyordum bu sefer yapmıcam dedim 13 ünü bekle tatlım
Sağol canım inşallah Allah razı olsunHadi bakalım beklemedeyiz senden de güzel haberler alırız inşallah
Yok canim ben yurtdisinda yasiyorum avusturyadayim. Ailem izmirdeAynen canım az kaldı çok şükür sen nerede yaptırdın iZmirede mi oldu transferin
Canim belirti mi yoksa soguktan mi cözemedim ama benim dudak kurulugum cok oluyo ama normalde de cok olur soguk havalarda.. o yüzden bilemiyorumHamile kalanlara bi sorum olacak ağız ve dudak kuruluğunuz oldumu? Oluyormu? Bir kaç gündür ağzım kuruyo dudaklarım kupkuru bol bol da su içiyorum hâlâ değişen bişey yok sizde de var mi bu? belirti saymalimiyim sizce? Test günüm 13 aralık
Evet az kaldı biran önce geçse zaman keşkeCanim belirti mi yoksa soguktan mi cözemedim ama benim dudak kurulugum cok oluyo ama normalde de cok olur soguk havalarda.. o yüzden bilemiyorumaz kalmis teste
Belirti mi bende bilemedim ama ben günde 3 lt su içiyordum gebelik pozitifi öğrendikten sonraki bir kaç gün sonra 3 lt fazla içtiğim bile oluyor istemsizce susuyorum ve ağzımı kuru ama dudak kuruluğunu saymıyorum soğuktan nemsizlikten olabilir o canım :)Hamile kalanlara bi sorum olacak ağız ve dudak kuruluğunuz oldumu? Oluyormu? Bir kaç gündür ağzım kuruyo dudaklarım kupkuru bol bol da su içiyorum hâlâ değişen bişey yok sizde de var mi bu? belirti saymalimiyim sizce? Test günüm 13 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?