2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Sabahları çok oluyor ya mahvoluyorum ya ben söz verdim kendime daha önce 4 aşılama deneyimim var hep hüsran oldu test yapıyordum bu sefer yapmıcam dedim 13 ünü bekle tatlım
Bu arada asilamslari ben biraz zaman kaybi olarak görüyorum.. direk tüp bebek daha yüksek ihtimal.. asilamayla böyle olmayip tüp bebege yönelen cook insan var.. asilama olup hamile kalanlar daha az tüp bebege göre.. kismet belki tüp bebegi beklemistie

Amin canımmmm inşallah

Sabahları çok oluyor ya mahvoluyorum ya ben söz verdim kendime daha önce 4 aşılama deneyimim var hep hüsran oldu test yapıyordum bu sefer yapmıcam dedim 13 ünü bekle tatlım
Hadi bakalım beklemedeyiz senden de güzel haberler alırız inşallah

Hamile kalanlara bi sorum olacak ağız ve dudak kuruluğunuz oldumu? Oluyormu? Bir kaç gündür ağzım kuruyo dudaklarım kupkuru bol bol da su içiyorum hâlâ değişen bişey yok sizde de var mi bu? belirti saymalimiyim sizce? Test günüm 13 aralık

Canim belirti mi yoksa soguktan mi cözemedim ama benim dudak kurulugum cok oluyo ama normalde de cok olur soguk havalarda.. o yüzden bilemiyorum az kalmis teste

Belirti mi bende bilemedim ama ben günde 3 lt su içiyordum gebelik pozitifi öğrendikten sonraki bir kaç gün sonra 3 lt fazla içtiğim bile oluyor istemsizce susuyorum ve ağzımı kuru ama dudak kuruluğunu saymıyorum soğuktan nemsizlikten olabilir o canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…