2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Bir aksilik olmazsa inş orada olacak.
Sende mi Semra hocaya başladın…

Selam
2020 kasımda transfer olmuştum ayy eski günlere döndüm topiğinizi okuyunca
İnşallah bol pozitifli bol gebeli bi topik olsun
Biz eskidik biraz ama sormak istediğiniz bir şey olursa beni etiketleyip sorabilirsiniz
Selam canım desteğin için inşallah kasım bizede uğurlu gelir siz nerde tedavi oldunuz nasıl süreçten geçtiniz ❤

Canım kontrol zamanları rapor alırsın mecburi sabahları hastane işi oluyor. Vitamin olarak 1 yıldır çok şey kullandim kan tahlillerine gore eksik vitaminlerini tamamla ve yumurta kalitesi desteklemek için ari sutu ve belli basli bazi takviyeler oluyo onlari oneririm koenzim q10 omega3 vs avakado çiğ kuruyemiş

Cetrotide igneye ihtiyacim var, bulamazsam bu ay yine ertelenecek... siz bulabildiniz mi ilaclarinizi?
Neden erteleniyo gonapepty veya tarlusal duphaston neden vermiyo doktor dondurulmuş transfer olur cetrodite sıkıntıda kimse bulamıyor

Neden erteleniyo gonapepty veya tarlusal duphaston neden vermiyo doktor dondurulmuş transfer olur cetrodite sıkıntıda kimse bulamıyor
hali hazirda cetrotide buldum, 6 adet ancak onden giden folikul yuzunden daha fazla Cetrotide ihtiyacimiz oldu. simdi diger ilaclari almisken protokol degistirmek de epey masrafli olacak. o yuzden pazartesiye kadar tamamlamaya calisiyorum bu ay baslayabilmek icin....

Baya bulmuşsun canım bende 3 tane bulabildim anca

Selam canım desteğin için inşallah kasım bizede uğurlu gelir siz nerde tedavi oldunuz nasıl süreçten geçtiniz ❤
Biz eşimle evlendikten hemen sonra çocuk istemeye başladık olmadı
1 yıl dolunca hemen doktora gittik benim amh 0.8 çıktı bi de yumurta tembelliği var dendi
Eşimin de sperm morfolojik biraz düşüktü ama sorun olmaz dediler
Bir süre klomenle denedik olmadı
Aşılama denedik o da olmadı doktor bir aşılama daha deneyelim dedi biz tüp bebek istedik
Adetin 2.gunu gittim merional başladık iki günde bir kontrole gittim sonradan merionale cetrodite de eklendi
Bi 10 gün kadar kullanıp yumurta takibi yaptırdım yumurtalar yeterli boyuta gelince opu randevusu aldık
Randevudan 36 saat önce çatlama iğnesi yaptım opuya gittim
İşlemden sonra progesteron değerim yüksek çıktığı için dondurulmuş transfer yapicaz dediler ama opu öncesi bana damardan progesteron verdiler bence dondurma parası almak için öyle dediler
Sonraki 5 gün boyunca beni laboratuvarda arayıp bilgi verdiler işte şu kadar yumurta döllendi bu kadarı devam ediyor diye
Opudan sonraki ilk adetle lucrin iğne oldum bekledim
İkinci adetle transfer hazırlığına başladık estrofemle
Transfer günü yaklaştıkça progesteron takviyesi almaya başladım
Benim embriyolarimdan biri 3.gün laboratuvarda bölünüp ikiz olmuştu onları transfer ettiler ikisi de tuttu çok şükür
Transferin 6.gunu erken gebelik testinde pozitifi gördüm
12.gün keseleri gördüm bir hafta sonrası da kalp atışlarını duydum
Şimdi 16 aylik oldular Rabbim başta size, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ama en önce bu yolda emek, para harcayan, gözyaşı dökenler nasip etsin

Baya bulmuşsun canım bende 3 tane bulabildim anca
yegenim 2 adet cetrotide kullandi ama benim duurmum daha farkli oldugu icin maalesef daha fazla gerekti, simdi boyle arada kaldik. Ooxtide diye alternatifi de varmis ama daha piyasaya cikip cikmadigi tam net dgeil. onu da bulsam yine isimi gorecek. bakalim. ariyorum eczaneleri belki ellernde kalan vardir diye...

Kızlar merhaba yumurta toplama işlemi sonrası cinsel ilişki ne zaman olmalı 7. Günüm bugün ama doktoruma sormayı çekiniyorum zaten hiç açıklama yapmayan bi doktor cok gerildim ya of

Cetrotide igneye ihtiyacim var, bulamazsam bu ay yine ertelenecek... siz bulabildiniz mi ilaclarinizi?
Ben adetin 2. Günü gonapepty başladım ve 3. Günü gonalf. İlaçları çok kolay buldum ve aldım. Cetrotide ilacını bilmiyorum.

Eyvah eyvah bu kötü oldu işte En başta kan tahlili yapıp ne eksikse vücudumda belirlenecek o zaman değil mi?

003 amh lı olarak bana umut oldunuz benim 2 yumurtam oluyo ama 14 15 mm gelince çatlıyor 2 kere başıma geldi 3. 'ye başka bi protokol ile hazırlanıyoruz umarım benimse mucizem olur umut olurum

003 amh lı olarak bana umut oldunuz benim 2 yumurtam oluyo ama 14 15 mm gelince çatlıyor 2 kere başıma geldi 3. 'ye başka bi protokol ile hazırlanıyoruz umarım benimse mucizem olur umut olurum
Cetrodite kullanmanıza rağmen mi çatlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…