- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Anladım canım çok sağol benim dudaklarım kurumaz hiç. hemde bu kadar su içmeme rağmen. Ilk defa olunca belirti saymalimiyim diye düşündüm bende. teşekkürler cevapladığın için bulundugum yer sıcak. Öyle soğuk bir yer değil ve evden de dışarı çıkmıyorum hiçBelirti mi bende bilemedim ama ben günde 3 lt su içiyordum gebelik pozitifi öğrendikten sonraki bir kaç gün sonra 3 lt fazla içtiğim bile oluyor istemsizce susuyorum ve ağzımı kuru ama dudak kuruluğunu saymıyorum soğuktan nemsizlikten olabilir o canım :)
Siz hangi gebelik testini yaptınız acaba en erken ve doğru sonuç hangi markaBelirti mi bende bilemedim ama ben günde 3 lt su içiyordum gebelik pozitifi öğrendikten sonraki bir kaç gün sonra 3 lt fazla içtiğim bile oluyor istemsizce susuyorum ve ağzımı kuru ama dudak kuruluğunu saymıyorum soğuktan nemsizlikten olabilir o canım :)
Anladım canım bende sorunca izmirdesin sandım hayırlısı olsun inşallah tekrardan sağlıkla ilerlesin kelebeğinYok canim ben yurtdisinda yasiyorum avusturyadayim. Ailem izmirde
Amin allah razi olsun canim senin susan da simsiki tutunsun sana insallah bizimle kalsinlarAnladım canım bende sorunca izmirdesin sandım hayırlısı olsun inşallah tekrardan sağlıkla ilerlesin kelebeğin
Amin canım benimAmin allah razi olsun canim senin susan da simsiki tutunsun sana insallah bizimle kalsinlar
Canım hangisi kesin net doğru sonuç verir bilmiyorum ama ben erken gebelik testi nöbetçi eczaneden predoctor bulmuştum onu aldım 5. Gün tek embriyom transferim için 8. Gün sabah idrarında silik çift çizgiyi gördümSiz hangi gebelik testini yaptınız acaba en erken ve doğru sonuç hangi marka
Hayırlı olsun canımKızlar bugün keseyi gördük 5 hafta 2 günlük oldu bebişim çok mutluyum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Maşallah Allah daim kılsınKızlar bugün keseyi gördük 5 hafta 2 günlük oldu bebişim çok mutluyum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Maşallah herşey çok güzel olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunEvet canım gittim sabahtan çıktı sonucum şükürler olsun 197allahım sağlıkla devamını getirir inşallah ve sana da isteyen herkese de hayırlısıyla diliyorum
Maşallah maşallah güzel haberler peş peşeÇıktı canım 191.8 çıktı
Teşekkür ederim canım Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah maşallah güzel haberler peş peşe
Merhaba ne zaman transfer oldunuz acaba ben de keseyi bekliyorm sali gunu randevum 5+3 olcak o gun gorunur mu endiseliyimKızlar bugün keseyi gördük 5 hafta 2 günlük oldu bebişim çok mutluyum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Hepinize teşekkür ederim kızlarMerhaba ne zaman transfer oldunuz acaba ben de keseyi bekliyorm sali gunu randevum 5+3 olcak o gun gorunur mu endiseliyim
Anladim teşekkür ederim ben de 23kasimda transfer oldum görülme ihtimali var yani hakkimizda hayirlisiHepinize teşekkür ederim kızlar19 kasımda transfer oldum canım vajinal ultrasonda göründü hatta kalbini de gördü doktor
Ah kuzum yaKızlar bende haberler kötü.. 1 tane embriyom pgtye gitmişti ama sağlıksız geldi sonucTransfer iptal oldu yani.. yeni tedaviye ne zaman başlarım bilmiyorum.. sizden güzel haberler bekliyorum
Maviesra Teach_Mavi Papatyamveben-Mavi
Kızlar bende haberler kötü.. 1 tane embriyom pgtye gitmişti ama sağlıksız geldi sonucTransfer iptal oldu yani.. yeni tedaviye ne zaman başlarım bilmiyorum.. sizden güzel haberler bekliyorum
Maviesra Teach_Mavi Papatyamveben-Mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?