2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Anladım canım çok sağol benim dudaklarım kurumaz hiç. hemde bu kadar su içmeme rağmen. Ilk defa olunca belirti saymalimiyim diye düşündüm bende. teşekkürler cevapladığın için bulundugum yer sıcak. Öyle soğuk bir yer değil ve evden de dışarı çıkmıyorum hiç

Siz hangi gebelik testini yaptınız acaba en erken ve doğru sonuç hangi marka

Siz hangi gebelik testini yaptınız acaba en erken ve doğru sonuç hangi marka
Canım hangisi kesin net doğru sonuç verir bilmiyorum ama ben erken gebelik testi nöbetçi eczaneden predoctor bulmuştum onu aldım 5. Gün tek embriyom transferim için 8. Gün sabah idrarında silik çift çizgiyi gördüm

Kızlar bugün 11. Günüm ama şuan hiç belirtim yok dün kasık ağrım vardı bugün pek yok göğüs hassasiyetimde yok olmadımı acaba ya

Ah kuzum ya
Üzüldüm, ama biliyorum bu yolda ilerleyen biz anne adayları bir gün yavrusuna kavuşacak..
İnşallah senden de beklenmedik bir gebelik haberi alırız,dualarım seninle

Kızlar doktor randevum vardı bugün 3 çizgi dedikler şey oluşmuş endometriumda çok güzel dedi kalınlık 7.7 olmuş. İnşallah Cuma günü transferim olcak. Bana progestan dex (sabah-akşam) iğneyle lutinus fitil (sabah-akşam) yazdı bugün başlıycam ama aynı saatte almam önemli mi? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…