Kilo alımı iyi teşekkür ederim içimi rahstlattinizGırtlak kıkırdak yapısı tam gelişmemiş olabilir laringomalazi deniyor benim bebeğimde de var zamanla geçiyor sorun teşkil edecek bir durum değil beslenmesi iyiyse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo alımı iyi teşekkür ederim içimi rahstlattinizGırtlak kıkırdak yapısı tam gelişmemiş olabilir laringomalazi deniyor benim bebeğimde de var zamanla geçiyor sorun teşkil edecek bir durum değil beslenmesi iyiyse
Bende zibin tulum hep alt üst hiç sevmedim beli kesiyor sanki o.lastikler arada giydirdim ama bilseydim bellerini kontrol ederek alırdım bazısı iyi.. fazla giyindirmek evde sıcaksa hastalığa davetiye diye düşünüyorumBen doğduğundan beri alt üst takım içe de sadece zıbın giydiriyirum ayağında da çorap .hiç iki kat alt falan giydirmedim.
Benim kafamı karistiran su oldu aslında cumartesi günleri gittiğimiz doktorumuz iki hafta yoktu baska hastaneye gittik doktor 6.gun tuvaletini yapamiyorsa fitil oda olmazsa lavman dedi aptamil diyet mama verdi süt alejisi var siz diyet yapıyorsunuz mama verilincede bu verilecek rapor yazıyorum dedi fiskirarak yapma sonra kabız burun tikanik çok gazli ağlıyor belirtiler bunlardiGırtlak kıkırdak yapısı tam gelişmemiş olabilir laringomalazi deniyor benim bebeğimde de var zamanla geçiyor sorun teşkil edecek bir durum değil beslenmesi iyiyse
Aaa aynısı var bizde de hatta doktor adını yazıp elime vermişti bı kağıt ama kayıp ettim . Bize de zamanla düzeliyor o dedi doktor.uyurken biseyi yok uyanıkken özellikle heyecanlandigi da hiril hiril ses yapıyorGırtlak kıkırdak yapısı tam gelişmemiş olabilir laringomalazi deniyor benim bebeğimde de var zamanla geçiyor sorun teşkil edecek bir durum değil beslenmesi iyiyse
Aynen normal oluyor çoğu çocukta :) ben gülüyorum artık o ses çıktığında, d vitaminini düzenli verin ki bi an önce geçsinAaa aynısı var bizde de hatta doktor adını yazıp elime vermişti bı kağıt ama kayıp ettim . Bize de zamanla düzeliyor o dedi doktor.uyurken biseyi yok uyanıkken özellikle heyecanlandigi da hiril hiril ses yapıyor
Hangileri sizin damlalar biogaia kullanıyorum ben de sadece.Biz ikili gaz damlası kullanıyoruz onunla biraz rahatladı şükür
Artı sab simplexHangileri sizin damlalar biogaia kullanıyorum ben de sadece.
Uzamış sarılık herhalde. Doktor öyle demedi ama 1 ay oldu çocukta sarılık var. Emmesi gayet güzeldi, 750 gram da bence yeterli kilo alması bakımından 28 günde Ama doktor yeterli görmedi. Mamayla destekliyoruz sarılığı geçsin diye.Ay uzamış sarılık mı var sizde de? Bizde çok çektik o sarılıktanbebeğim den bir sürü kan aldılar test yaptılar çok şükür bir şey çıkmadı. Doktor anne sütündeki bir maddeden dolayı sarılığı çabuk atlatamadığını 2-3 aya kendiliğinden geçeceğini söyledi. Doymamakla alakası yokmuş yani bu durumun.
Ay inşallah. içim hep sıkıntıdaydı çocuğu obez yapmayalım diyeYok bişey olmaz o istediği kadarını alıyor zaten
Ben tüm gaz damlalarını bıraktım. Biogaia nurse harveys kullanıyorduk. Damlalardan sonra çocukta reflü gibi tepkiler oluştu. geyirme çalışmaları, değişik sesler ve hareketler. ben de bu gaz olayını kabullendim, damlaları salladım. Şimdi masaj yapıyoruz sadece ve gün aşırı yıkıyoruz. havalar biraz daha ısınsın her gün yıkayacağız. Ilık su da iyi geliyor. Masaj da çok iyi geliyor, tavsiye ederim.Hangileri sizin damlalar biogaia kullanıyorum ben de sadece.
AynenAynen normal oluyor çoğu çocukta :) ben gülüyorum artık o ses çıktığında, d vitaminini düzenli verin ki bi an önce geçsin
Bugün bizim de 1 ay kontrolümüz vardı. Çok gazı var diyince dr nurse harvey yazdı ama her gün kullanma dedi. Çok ihtiyaç olursa kullanırsın dedi. Herhalde zorunluluk gibi davranmamak lazım damlalara, evde bulunsun dedi.Ben tüm gaz damlalarını bıraktım. Biogaia nurse harveys kullanıyorduk. Damlalardan sonra çocukta reflü gibi tepkiler oluştu. geyirme çalışmaları, değişik sesler ve hareketler. ben de bu gaz olayını kabullendim, damlaları salladım. Şimdi masaj yapıyoruz sadece ve gün aşırı yıkıyoruz. havalar biraz daha ısınsın her gün yıkayacağız. Ilık su da iyi geliyor. Masaj da çok iyi geliyor, tavsiye ederim.
maşallah bence de gayet yeterli kilo almış sarılıktan dolayı başta kilo kaybı olmasına rağmen.Ben de bugün aşıya götürdüm sağlık ocağına. Orada kilosunu ölçtüler giyinik. 4950 çıktı yavrum. 150 gramı attı hemşire bezi kıyafeti bilmem ne diye, 4800 olarak kaydetti. Boyu 58 cm. 15 gün mama vermedik çocuğa. Sağlık ocağı aldığı kiloyu çok beğendi ama pazartesi günü çocuk doktoru beğenmeyip mamaya başlatmıştı. Sarılığı da 8,9’du. O yüzden de başladık biraz. Biz de bu 4 gece 30 cc verdik mamayı. Bilmeyenler için:
3840 doğdu
3700 4 günlük
3815 1 haftalık
4015 14 günlük
4415 21 günlük
4590 28 günlük
4800 31 günlük
yani pazartesinden bugüne çocuk 210 gram almış 4 günde.
Öyle de doktor nedense beğenmedi yani 750 gramı. İlle 1 kg alması lazımdı diye tutturdu, açmış sözde yavrummaşallah bence de gayet yeterli kilo almış sarılıktan dolayı başta kilo kaybı olmasına rağmen.
benim kızım da 3730 doğdu pek vermedi sarılık da olmadı şükür 1 aylıkken 4700 çıktı. gayet normal bence zaten açlık ağlamasını anlıyoruz artık öyle bi ağlaması vs yok
Ben mukuslu kakadan şüpheleniyorum yaKızlar bebeğinde besin alerjisi olan veya şüphelenenler var mı? Nasıl bir şey bu? Benim bebegim de çok huzursuz ve birkaç sıkıntısı var diye doktor olabilir dedi. Süt ürünlerini keselim dedi bi süre
Yavrum ilk doğduğunda bi doktora gitmiştim her öğün 90cc mama vermen lazım aç bu çocuk aç demişti bana kadınÖyle de doktor nedense beğenmedi yani 750 gramı. İlle 1 kg alması lazımdı diye tutturdu, açmış sözde yavrumNeyse sarılığı için mamaya başladım, sarılığı atlatalım mamayı bırakıcam kısmetse
Bende salı günü doktorda öğrendim 4200 olmuş 53 cm boy ilk 3 ay en hızlı büyüme zamanıBizde bugün 2aylik olduk.Asimiz vardi.
2460gr doğmuştu minik kızım.4.100gr olmuş.Boyumuz 46cm 'di 53cm olmuş.
Zaman nasıl geçiyor öyle.Zipirnazim 2aylik oldu bile.