Aynen benim de yumuşak ama bebek emerken lok lok ses geliyor yani süt var demek ki. Uzun süre emmezse benim de sertleşiyor. İlk zamanlar atletimden sütler akardı şıp şıp şimdi o kesildi.Göğüsler terbiye oldu artık bnmde öyle yumuşak .ama bazı yediğim şeyler süt yapıyor o zamn bı tık daha sert oluyir .ya da gcen mesela 4 saat uyumuşuz gece .o zaman baya doluydu .ama artık yumuşaması normal yetmediği anlamına gelmiyor bu
Kilolar fena 12 kilo almıştım 7gitti 5 kaldı ama fazla kilolu hamile kaldığımdan 20 kilo ben de versem harika olacakKızlar kilolar ne durumda bende hiç anlamlı eksilme yok bi 20 kilo vermem lazımBayramdan sonra besmele çekip başlayım diyorum varmı bana eşlik edecek kader arkadaşı :)
Ben de 61 kiloyla başladım 76 kilo doğurdum. Şu an 68.9 falanım. Ama deli gibi yiyorum. Bi de annem bebek gibi bakıyor bana ya hala. Herhalde o gidince çökeceğim.Kızlar kilolar ne durumda bende hiç anlamlı eksilme yok bi 20 kilo vermem lazımBayramdan sonra besmele çekip başlayım diyorum varmı bana eşlik edecek kader arkadaşı :)
Şimdi biberon şöyle ben lohusa depresyonu oldum sanırım baya kötü durumdayım. Bazı günler kendimi toplayamıyorum. Bu yüzden eşimle bebeği anneme bırakıp dışarı çıkıyoruz uzaklaşmak adına. Bu sıralarda sağdığım sütümü annem biberonla veriyor. Ama beni de emiyor Nil. Yani alışır diye korkuyorum ama yapmazsam da baya fena oluyorum o yüzden annem varken biraz böyle kendimi toplamaya çalışıyorum.Kızlar biberon kullanan var mı ?
Sadece anne sütü ile devam ediyorum gayret ettim Allah izin verdi sütüm arttı yada hep vardi bilmiyorum
Kasık biberon dan normal biberona geçmiştim nerdeyse bir ay olucak eli kolu durmuyor dökülüyor diye mama yerken
10 gündür de mamayı kestim tamamen
Ama bugün memede kıyameti kopardı ağlaması kesilmedi biberonu aldı kesildi sesi
Anne sütü sagmistim ağlayınca verdim
Büyüme atakları var canım harika haftalar adlı kitabı aldım okuyorum tavsiye ederimBen de 61 kiloyla başladım 76 kilo doğurdum. Şu an 68.9 falanım. Ama deli gibi yiyorum. Bi de annem bebek gibi bakıyor bana ya hala. Herhalde o gidince çökeceğim.
Şimdi biberon şöyle ben lohusa depresyonu oldum sanırım baya kötü durumdayım. Bazı günler kendimi toplayamıyorum. Bu yüzden eşimle bebeği anneme bırakıp dışarı çıkıyoruz uzaklaşmak adına. Bu sıralarda sağdığım sütümü annem biberonla veriyor. Ama beni de emiyor Nil. Yani alışır diye korkuyorum ama yapmazsam da baya fena oluyorum o yüzden annem varken biraz böyle kendimi toplamaya çalışıyorum.
Esas soracağım şey şu bebeğim normalde derin uyuyabiliyordu sonra birkaç gündür derin uykuya dalamıyor ya da çok zorlanıyor hel mızır mızır. Ya da kucak istiyor. Kucağımda derin uyuyor anca. Sebebini çözemedim. Sizin de böyle mi? Nedir sebebi bi bilen var mı?
SüpersinBnm kilolarda tamamen istem dışı gidiyorevde iki çocuk olunca gün koşturmaya geciyir bnde tek olduğum için .66.5 kiloydum doğumda.suan 53.7 .49 kiloyla hamile kalmıştım .bu şekilde giderse 45 e falan düşerim herhalde ki gce kalkıp aç oluyirum ekmk arasi tatlı bisküvi ne bulduysam gömüyorum
Sanırım canım büyüme ataklari sanırım harika haftalar adlı kitabı okuycam inşallah orda yazıyor bunlarCOk
Cok sevindim.
Sen yeterki inan ve güven.
Büyüme ataklari olunca dacok içip agliyorlar
Valla canım bende yiyorum sütBen de yiyorum bol bol, annelik işte insan hep dert edecek bir şey buluyor galiba
Aynen ses geliyor emerken .bnm hala akıyor sütler ama o da süt bol anlamina gelmiyormus aslında bazılarının süt bezleri mi ne gevşek oluyomus tutmuyor göğüs sütü . Çocuk uzun süre rmmeyince bı sizi geliyor goguslerime bakıyorum akıyor sütler o yüzden hala göğüs pedi kullanıyorum .kızımda da 2.5 ay falan kullanmıştım .hele ilk zamanlar günde on ,on beş tane gidiyordu göğüs pediAynen benim de yumuşak ama bebek emerken lok lok ses geliyor yani süt var demek ki. Uzun süre emmezse benim de sertleşiyor. İlk zamanlar atletimden sütler akardı şıp şıp şimdi o kesildi.
benim de diyelim 4-5 saat emzirmedim, bebiş ağlıyor. Emzirmeye başlamadan Daha onun sesini duyduğum gibi akıyor göğüslerimden sütlerAynen ses geliyor emerken .bnm hala akıyor sütler ama o da süt bol anlamina gelmiyormus aslında bazılarının süt bezleri mi ne gevşek oluyomus tutmuyor göğüs sütü . Çocuk uzun süre rmmeyince bı sizi geliyor goguslerime bakıyorum akıyor sütler o yüzden hala göğüs pedi kullanıyorum .kızımda da 2.5 ay falan kullanmıştım .hele ilk zamanlar günde on ,on beş tane gidiyordu göğüs pedi
Evet benim kızım ediyorKızlar bebekleriniz sesinizi yada eşyaları gözüyle takip ediyor mu
Bendede oluyor ya,sizlayinca canım çok yanıyor bende göğüs pedi değiştiriyorum sürekliAynen ses geliyor emerken .bnm hala akıyor sütler ama o da süt bol anlamina gelmiyormus aslında bazılarının süt bezleri mi ne gevşek oluyomus tutmuyor göğüs sütü . Çocuk uzun süre rmmeyince bı sizi geliyor goguslerime bakıyorum akıyor sütler o yüzden hala göğüs pedi kullanıyorum .kızımda da 2.5 ay falan kullanmıştım .hele ilk zamanlar günde on ,on beş tane gidiyordu göğüs pedi
Ben kullanıyorumSab simplex gaz damlası kullanan var mı
Biz kullqniyoruzSab simplex gaz damlası kullanan var mı
Sab simplex gaz damlası kullanan var mı
Ben de kullanıyorum biogaia be zinco damla
Tek başına o damlayı mi kullanıyorsunuz yada hangi damlalarla birlikte ??Ben kullanıyorum
Tek mi kullanıyorsun yada başka damlalarla birlikte miBiz kullqniyoruz
Tek kullanıyorum bize iyi geldi gibi yalnız kokuları artırdı birazTek başına o damlayı mi kullanıyorsunuz yada hangi damlalarla birlikte ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?