- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Yaaa aslında çok şanslısın biberona alışmaması Çok güzel bir şey. ben sırf beni reddetmesin diye philips avent aldım Emzik de biberon da. Gayet güzel alıştı. İstetsen avent dene. Keşke benim oğlan da alışmasaydı biberona.Kızlar bugün dışarı çıkacaktık dışarda emzirmek zor olur diye süt sağdım yanıma aldım ama gelin görün ki kızım dışarda biberonla emmeyi beceremedi çok üzüldüm çünkü bir buçuk ay sonra işe başlicam ve ben yokken biberonla doyar diye düşünüyordum bugünden sonra artık pek emin değilim tommee tippee antikolik biberon almıştım nasıl yapsam işe başlamadan evde biberonu alıştırmaya mı çalışayım yoksa başka bi biberon mu alsam
Avent meme reddi yapmaz mı bendede ondan varYaaa aslında çok şanslısın biberona alışmaması Çok güzel bir şey. ben sırf beni reddetmesin diye philips avent aldım Emzik de biberon da. Gayet güzel alıştı. İstetsen avent dene. Keşke benim oğlan da alışmasaydı biberona.
Şimdi günlerimiz birbirinden farklı benim bebeğim daha 24 günlük ama ben son 1 haftadır hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum bir öğünlük de sağılmkş sütümü biberonla bırakıyorum. Beni de emiyor ama bu son Hafta çok huzursuz uyumuyor resmen hep kucakta uyuyor. Yatağa koyduğum anda kalkıyor. Hiç ağlamayan çocuğum ağlıyor. Meme reddi olmadı ama bu huzursuzluk acaba onla mı ilgili anlamadım. Ama ben dışarı çıkmasam lohusa depresyonu beni daha da saracak.Sagdigim sütü günde bir iki kez biberon ile veriyim diyorum meme reddi olur mu veren var mı ???
Birde aklıma takılan saçımı boyamak 6 aydan sonra mı boyamak lazim
Birde aklıma takılan saçımı boyamak 6 aydan sonra mı boyamak lazim
Ben çıkamıyorum zaten sütü sağıp biberon ile versem de alt değiştirme var hemen eve dönüyorum eşim de dönelim diyorŞimdi günlerimiz birbirinden farklı benim bebeğim daha 24 günlük ama ben son 1 haftadır hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum bir öğünlük de sağılmkş sütümü biberonla bırakıyorum. Beni de emiyor ama bu son Hafta çok huzursuz uyumuyor resmen hep kucakta uyuyor. Yatağa koyduğum anda kalkıyor. Hiç ağlamayan çocuğum ağlıyor. Meme reddi olmadı ama bu huzursuzluk acaba onla mı ilgili anlamadım. Ama ben dışarı çıkmasam lohusa depresyonu beni daha da saracak.
Valla canım inan olabilir olmayabilir meme reddi olmasa iyi olur ama kasık biberon verince ağlıyor döküyor eli ayağı durmuyorŞimdi günlerimiz birbirinden farklı benim bebeğim daha 24 günlük ama ben son 1 haftadır hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum bir öğünlük de sağılmkş sütümü biberonla bırakıyorum. Beni de emiyor ama bu son Hafta çok huzursuz uyumuyor resmen hep kucakta uyuyor. Yatağa koyduğum anda kalkıyor. Hiç ağlamayan çocuğum ağlıyor. Meme reddi olmadı ama bu huzursuzluk acaba onla mı ilgili anlamadım. Ama ben dışarı çıkmasam lohusa depresyonu beni daha da saracak.
Anne memesine yakın ya avent yapmaz diyorlarAvent meme reddi yapmaz mı bendede ondan var
Tek kullaniyorum. Hergün de vermiyorum. Huzursuz olduğu günler veriyorumTek mi kullanıyorsun yada başka damlalarla birlikte mi
Canım ben full meme verdim. İnan bugün saat 12 den iftara kadar uyku savaşı verdik. Kucakta uyuyor, biraz daldırıyorum. Yerine koyuyorum uyanıyor. Asla uyumadı, kucakta uyusun dedim, onu da uyumadı sonra. Sürekli ağlama. Her günleri birbirinden farklı, bazı günler çok huzursuz oluyorlar. Belki karnı agrıyor, belki gaz, belki alerji (bizimkinin yüzünde döküntü var) bir sıkıntıları oluyor herhalde. Arada biberonla vermek gerekli aslında yoksa kendi hastane işlerimizi nasıl halledeceğiz, işe baslarsak da zorluk oluyor.Şimdi günlerimiz birbirinden farklı benim bebeğim daha 24 günlük ama ben son 1 haftadır hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum bir öğünlük de sağılmkş sütümü biberonla bırakıyorum. Beni de emiyor ama bu son Hafta çok huzursuz uyumuyor resmen hep kucakta uyuyor. Yatağa koyduğum anda kalkıyor. Hiç ağlamayan çocuğum ağlıyor. Meme reddi olmadı ama bu huzursuzluk acaba onla mı ilgili anlamadım. Ama ben dışarı çıkmasam lohusa depresyonu beni daha da saracak.
Canım büyüme atağı olabilir bunlar bende o yüzden harika haftalar diye kitap aldım okumaya basliycam kargoda bekliyorum bakalımCanım ben full meme verdim. İnan bugün saat 12 den iftara kadar uyku savaşı verdik. Kucakta uyuyor, biraz daldırıyorum. Yerine koyuyorum uyanıyor. Asla uyumadı, kucakta uyusun dedim, onu da uyumadı sonra. Sürekli ağlama. Her günleri birbirinden farklı, bazı günler çok huzursuz oluyorlar. Belki karnı agrıyor, belki gaz, belki alerji (bizimkinin yüzünde döküntü var) bir sıkıntıları oluyor herhalde. Arada biberonla vermek gerekli aslında yoksa kendi hastane işlerimizi nasıl halledeceğiz, işe baslarsak da zorluk oluyor.
Takip et her gün mü aynı şekilde diye. Senin psikolojin de önemli haklısın.
Evet ya normal şartlarda iyi bi şey ama benim durumum için alışması lazım çünkü 3.aydan sonra her zaman yanında olamicamYaaa aslında çok şanslısın biberona alışmaması Çok güzel bir şey. ben sırf beni reddetmesin diye philips avent aldım Emzik de biberon da. Gayet güzel alıştı. İstetsen avent dene. Keşke benim oğlan da alışmasaydı biberona.
Valla ben de Mayıs sonunda işe başlıcam, kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye üstelik biberon TutarkenEvet ya normal şartlarda iyi bi şey ama benim durumum için alışması lazım çünkü 3.aydan sonra her zaman yanında olamicamaventin hangi biberonu şu antikolik olan mı yoksa natural diye geçen mi
Valla takip ediyorum annem şimdi benle kalıyor ayı dolunca kayınvalidem gelecek bi 15 gün de o kalacak. 1.5 aylık olunca tek kalacağım gibi. Öyle ağlamaları başlayınca kucağımda asla sakinleşmiyor bana öfkeli gibi annemde ya da eşimde sakinleşiyor ben de bebeğimi ben sakinleştiremiyor muyum acaba tek kalknca ne yapacağım diye korkuyorum. O yüzden şu an aldığım yardımlara da çok üzülüyorum kendim mi baksaydım acaba diye. Her gününü takip ediyorum tabiki. Ama giderek daha çok ağlıyormuş gibiCanım ben full meme verdim. İnan bugün saat 12 den iftara kadar uyku savaşı verdik. Kucakta uyuyor, biraz daldırıyorum. Yerine koyuyorum uyanıyor. Asla uyumadı, kucakta uyusun dedim, onu da uyumadı sonra. Sürekli ağlama. Her günleri birbirinden farklı, bazı günler çok huzursuz oluyorlar. Belki karnı agrıyor, belki gaz, belki alerji (bizimkinin yüzünde döküntü var) bir sıkıntıları oluyor herhalde. Arada biberonla vermek gerekli aslında yoksa kendi hastane işlerimizi nasıl halledeceğiz, işe baslarsak da zorluk oluyor.
Aynısı bende var. Bende asla durmuyor. Annemin koynunda uyuyor bildiğin. bende hemen yalanıp aranıyor. Annem de diyor ki sende süt kokusu var O yüzden durmuyor. Çocuk benimle emmeyi bir gördüğü için bana sadece meme gözüyle bakıyorValla takip ediyorum annem şimdi benle kalıyor ayı dolunca kayınvalidem gelecek bi 15 gün de o kalacak. 1.5 aylık olunca tek kalacağım gibi. Öyle ağlamaları başlayınca kucağımda asla sakinleşmiyor bana öfkeli gibi annemde ya da eşimde sakinleşiyor ben de bebeğimi ben sakinleştiremiyor muyum acaba tek kalknca ne yapacağım diye korkuyorum. O yüzden şu an aldığım yardımlara da çok üzülüyorum kendim mi baksaydım acaba diye. Her gününü takip ediyorum tabiki. Ama giderek daha çok ağlıyormuş gibi
Atak dönemleri oluyor ona denk gelmiş olabilirŞimdi günlerimiz birbirinden farklı benim bebeğim daha 24 günlük ama ben son 1 haftadır hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum bir öğünlük de sağılmkş sütümü biberonla bırakıyorum. Beni de emiyor ama bu son Hafta çok huzursuz uyumuyor resmen hep kucakta uyuyor. Yatağa koyduğum anda kalkıyor. Hiç ağlamayan çocuğum ağlıyor. Meme reddi olmadı ama bu huzursuzluk acaba onla mı ilgili anlamadım. Ama ben dışarı çıkmasam lohusa depresyonu beni daha da saracak.
Canım ben full meme verdim. İnan bugün saat 12 den iftara kadar uyku savaşı verdik. Kucakta uyuyor, biraz daldırıyorum. Yerine koyuyorum uyanıyor. Asla uyumadı, kucakta uyusun dedim, onu da uyumadı sonra. Sürekli ağlama. Her günleri birbirinden farklı, bazı günler çok huzursuz oluyorlar. Belki karnı agrıyor, belki gaz, belki alerji (bizimkinin yüzünde döküntü var) bir sıkıntıları oluyor herhalde. Arada biberonla vermek gerekli aslında yoksa kendi hastane işlerimizi nasıl halledeceğiz, işe baslarsak da zorluk oluyor.
Herkes gidince işte o gün gerçekten bir anne olucaksin ilk bir hafta zor olucak sonra evine bebeğe hakim olursun ve kendini güçlü hissedeceksinizValla takip ediyorum annem şimdi benle kalıyor ayı dolunca kayınvalidem gelecek bi 15 gün de o kalacak. 1.5 aylık olunca tek kalacağım gibi. Öyle ağlamaları başlayınca kucağımda asla sakinleşmiyor bana öfkeli gibi annemde ya da eşimde sakinleşiyor ben de bebeğimi ben sakinleştiremiyor muyum acaba tek kalknca ne yapacağım diye korkuyorum. O yüzden şu an aldığım yardımlara da çok üzülüyorum kendim mi baksaydım acaba diye. Her gününü takip ediyorum tabiki. Ama giderek daha çok ağlıyormuş gibi
Allah hepimizin yardımcısı olsunHerkes gidince işte o gün gerçekten bir anne olucaksin ilk bir hafta zor olucak sonra evine bebeğe hakim olursun ve kendini güçlü hissedeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?