• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı 🤣 2 gündür en geç 20 dakikada 1 gelen sancılar 35 dakika gelmedi. Sonra alttan muayene edeyim dedi. 3cm açıklığım varmış ama bebeğim aşağıya inmemiş tam. Hafta sonuna kalmaz doğurursun dedi. Şimdi eve geldim beklemeye biraz uyurum inşallah kesintisiz çok yorgunum.
Normalde 3 cm açıklıkta zaten yatış yapılıyor doğum başlamış demek oluyor ilk bebekte yani 3 cm gayet iyi merak etme hızlanır. Ben de oğlumda ilk hastaneye gittiğimde muayene etti 3 cm di yatış verdiler ama ben yatmadım tabi 🤣

Canım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı 🤣 2 gündür en geç 20 dakikada 1 gelen sancılar 35 dakika gelmedi. Sonra alttan muayene edeyim dedi. 3cm açıklığım varmış ama bebeğim aşağıya inmemiş tam. Hafta sonuna kalmaz doğurursun dedi. Şimdi eve geldim beklemeye biraz uyurum inşallah kesintisiz çok yorgunum.
Bence bu gece yada yarın Doğum olur senin😊👍 Bir avazda az sancılı Doğum nasip etsin rabbim. 🤲🏻

Hahah dedim bu kız doğurdu herhalde ama yolu yarilamissin nerdeyse 3 cm açıklık çok iyi valla 😀su nst de çıksa zaten sancılar dişimi kiricam .yarın bnm de kesin hiç sancı cikmicak .biraz uyu sonra da squat falan yap sende plates topu vardı bak o da zıpla biraz baya işe yarar .keşke yarın bnmde açıklığa baksa da 3 cm falan dese 😅bnm ikinci olcagi için eve göndermez hmn dogurturdu😅😬

Yani açılma varsa suni sancı oluyor ama açılma olmadan suni sancı verilmesi tek başına bi işe yaramıyor dimi C Chivas Regal dediğin gibi vajinal bi ilaç kullanmışlar senim açılmanı tetiklemek için
Yani bana doktorum açıklık yokken durek suni sancı veremem demişti .rahim falan da yumusamamisti duvar gbi diyordu.hastaneye yatış olduğu gün de sabahtan baktılar hiç açıklık yok demişlerdi .o ilaç açılmayı ve suyunun gelmesi i sağladı .hatta doğum o kadar hızlı gerçekleşti ki hastanede olan doktorum sezeryanda olduğu için tam doğum anında gelemedi .başka doktor doğuma girdi

Kizlar bu arada gümüş kapakları kullanmaya başladınız mı. Ben 1.5 haftadır falan günde 4-5 saat takıyorum. Bnmkinin ucu baya baya çatlak olmuştu. Gümüş kapaklar baya çatlakları geçirmeye başladı. İnşallah doğuma kadar tamamen geçirir . Kızımda çok çekmiştim meme ucu yarasından
Canım bu gümüş kapak ve gögüs kremini ne sekilde kullanıcaz. Bebegi emzirirken ne ara krem sürücem, ne ara kapak takıcam. Kafam netleşmedi

Kızlar bu göbüş hiç aşağı inmemis demi sizinkiler de mi böyle

Eklentiler

• IMG_20220301_171653.webp
    IMG_20220301_171653.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_20220301_171631.webp
    IMG_20220301_171631.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 140
Canım bu gümüş kapak ve gögüs kremini ne sekilde kullanıcaz. Bebegi emzirirken ne ara krem sürücem, ne ara kapak takıcam. Kafam netleşmedi
Ben bu sefer göğüs kremi almadım çünkü bnde hiç ise yaramamisti bu kremler .sadece eğer baktın yara oluyor o zaman garmastan pomad var o u tavsiye ederim o yarayı geçiriyor ama her emzirme öncesi yikaman gerekiyor .gümüş kapak kullanırken krem kullanmaya gerek yok diye biliyorum .37. haftadan sonra gümüş kapakları günde bı kaç saat takarak başla.haftan arttıkça saatini uzat .bebeği emzirdikten sonra da direk gümüş kapağı takiyosun krem falan sürmeden .

G gumus82 canım sen naptın? Hastanede misin eve çıktınız mı? Son durum ne
Canım ben evdeyim 8 mart doğumu önceye çekti ama evde yatış verdi ağrı sancı olursa serum takilcak geleceksin dedi
Canım kanama çok az kahve gibi bele ağrı geliyor idrar gelince anlamadım
Progestan 3 tane magnezyum 2 dedi
Salı haftaya doğum

Canım ben evdeyim 8 mart doğumu önceye çekti ama evde yatış verdi ağrı sancı olursa serum takilcak geleceksin dedi
Canım kanama çok az kahve gibi bele ağrı geliyor idrar gelince anlamadım
Progestan 3 tane magnezyum 2 dedi
Salı haftaya doğum
Ayyy kız benden önce dogurcan valahi 🙈🙈 hakkında hayırlısı olsun inşallah. 1 hafta daha dursun içerde. Tam kaç hafta olucaksın 8 inde

hadi sağlıkla gelsin 🥰 şimdi muayene de oldun ya kasılmalar sıklaşabilir yat dinlen enerjiye ihtyacın var
Amin kuzum🙏Ya sorma 5 dkda bir sancım grldi bir saat hem de baya güçlüydü. Şimdi 10 dakikaya düştü biraz daha aralansa dinlensem
Normalde 3 cm açıklıkta zaten yatış yapılıyor doğum başlamış demek oluyor ilk bebekte yani 3 cm gayet iyi merak etme hızlanır. Ben de oğlumda ilk hastaneye gittiğimde muayene etti 3 cm di yatış verdiler ama ben yatmadım tabi 🤣
Evet normalde yatırıyorlar ama bende sancı çıkmadı resmen. Evdeki sancılarımın yarısı çıksaydı bari
Bence bu gece yada yarın Doğum olur senin😊👍 Bir avazda az sancılı Doğum nasip etsin rabbim. 🤲🏻
Amin inşallah şimdiden sancılar zorluyor. Epidural takılsa da rahatlasam
Kızlar ben doğum yaptim 3 kilo bebis ve ağrım var baya
Hayırlı sağlıklı ömrü olsun kuzum gözün aydın
Hahah dedim bu kız doğurdu herhalde ama yolu yarilamissin nerdeyse 3 cm açıklık çok iyi valla 😀su nst de çıksa zaten sancılar dişimi kiricam .yarın bnm de kesin hiç sancı cikmicak .biraz uyu sonra da squat falan yap sende plates topu vardı bak o da zıpla biraz baya işe yarar .keşke yarın bnmde açıklığa baksa da 3 cm falan dese 😅bnm ikinci olcagi için eve göndermez hmn dogurturdu😅😬
Ah kuzum doğurmayacağız derken ben ne olduğumu anlamadım. Kız 2 günde 3 cm anca açılmış bi de sancım zorluyor NSTye çok bozuğum 🤣🤣hadi inşallah yarın senden güzel haber alırız.

Amin kuzum🙏Ya sorma 5 dkda bir sancım grldi bir saat hem de baya güçlüydü. Şimdi 10 dakikaya düştü biraz daha aralansa dinlensem

Evet normalde yatırıyorlar ama bende sancı çıkmadı resmen. Evdeki sancılarımın yarısı çıksaydı bari

Amin inşallah şimdiden sancılar zorluyor. Epidural takılsa da rahatlasam

Hayırlı sağlıklı ömrü olsun kuzum gözün aydın

Ah kuzum doğurmayacağız derken ben ne olduğumu anlamadım. Kız 2 günde 3 cm anca açılmış bi de sancım zorluyor NSTye çok bozuğum 🤣🤣hadi inşallah yarın senden güzel haber alırız.
Yok yok gayet iyi 3 cm .blki daha da sancılar zorlayınca bı gitseksin 7-8 cm açıklık olucak belli mi olur . Bana da yolla sancilardan da aynı gün doguralim 😅

Ben yine durmadım kızımla dans ettim belim ağrıyor 😅ama kesin dans ettiğim içindir .

Back
X