- 6 Nisan 2009
- 590
- 738
- 303
- 41
Ay inşallah dediğin gibi geçicidir.cok teşekkür ederim içimi rahatlattin.gecsin de sabredilir yavrularimiz için zatenBen de ilk hafta nerdeyse hic uyumadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah dediğin gibi geçicidir.cok teşekkür ederim içimi rahatlattin.gecsin de sabredilir yavrularimiz için zatenBen de ilk hafta nerdeyse hic uyumadim.
Canım benim artık bıdıkların çenesi kuvvetlendi tüm memeyi sömürüyolar ve süt kalmıyo sonunda ama doyuyolar emin ol ki minicikler zaten mideleri ne kadar olabilir ki kilo alımı normalse zaten hiçç gerilmeye gerek yokKızlar biraz derdimi yazicam cevap yazın olur mu
İlk sütun yetmiyor demek ki agladigina göre dedi esim kv dedi verdiler formül mamayı emzirdim bu arada tabiki
Şimdi örneğin gece 2 uyanıyor emiyor emiyor 4 olmuş hala uyumamış alt değiştirme tamam gaz çıkarılmış olduğu hâlde bende formül mama yapıp vetiyorum deli gibi içiyor kasık biberonla sonra yine uyumuyor üstüne emiyor uyuyor
Sütüm üzerimi hiç islatmadi pompa manuel almıştım birkac damla geliyor emzirdikden sonra denedim acaba gerçekten sütüm yok mu benim gibi olan var mı ek mama veren öyle moralim bozuk ki ağladım ağladım kahvaltı ettim bugün
Talihsizlik erken dogmasi annemin gelip yanımda olmaması kv geldi baktı yaptı ama laf soktu arada arada olmuycak saçma sapan bir hareketler 20 gün kaldı gerildim resmen hala da kötüyüm psikolojik olarak kötüyüm
Ah o kv de baskısı bende ilk çocuğumda bu doymuyor dedi durduydu mama ya başladık kusma şikayetiyle dr gittik bir güzel azarladı kv yi tabi emzirme azlığından sütüm azaldıydı o zmn da emzirmeyle tekrar arttı ama birkaç gün sonraAç değilse emiyor baya tuttu
Sürekli meme istiyor emiyor artık 1 saat oluyor bırakıyorum zorla başlıyor ağlamaya eşim k valide doymuyor dedi ek mama verdik bugün bile hala aç kalıcak dedi eşim verdik
Evet tatlış kadıköyde mine kadının adı pek sıcak kanlı ondan memnunuzz şimdilikk
Evet bende hala bekleyenlerdenim 39. Haftadayız bugün kontrolde son haftamız dedi doktor. Sonrası nasıl gelişir ve bu hafta nasıl geçer bilemiyorumForumda aktif olanlardan
@niloaslan @Spagetti Bolonezz @Umtgzldr A Anka6 sanırım yoksa venüs nursre2603 citoesss te var
Gözün aydın canım beniim nasılsınız
İnan öyle darlandim ki anlatamam öfke patlamaları yaşıyorum herşeyden herkezden nefret eder hale geldimMoral için teşekkür ederimCanım benim artık bıdıkların çenesi kuvvetlendi tüm memeyi sömürüyolar ve süt kalmıyo sonunda ama doyuyolar emin ol ki minicikler zaten mideleri ne kadar olabilir ki kilo alımı normalse zaten hiçç gerilmeye gerek yok
Tek bildikleri emmek oldupu için memede olmak istiyo belki seni sakinleştirmek için bile yakınında olmak istiyo olabilir çünkü her şeyimizi hissediyolar ve baş etme yolları emmek
Bende de öyle atlet ıslatma yok damlama yok
Göğüs pedi almışım manyak gibi kutu kutu asla kullanmadım sinirim bozuluyo gördükçe
Mamayı bağımlılıktan alışkanlıktsn içiyodur çünkü daha doyma güdüleri yok hiç bilmiyolar
Ama böyle gidersen cidden sütün azalır çünkü benim anladığım psikoloji çok önemliymiş birkaç olay yaşadım sütüm öyle azaldı ki pompayla sağdığım için gördüm
Ne zaman ki uyumaya yemek yemeye kafamı boşaltmaya başladım tekrar normale döndü
Biz bebeklerimiz için üzülmemeyi öğrenmemiz lazım onlsr için üzülürken kötülük yapıyoruz çünkü her şeyimiz etkileniyo
Unutma senden daha iyi kimse bakamaz minnoşa kimse de ihtiyacını hissedemez
Lütfen artık üzme kendini
Gümüscüm simdi senin yapacağın tek şey var.Kızlar biraz derdimi yazicam cevap yazın olur mu
İlk sütun yetmiyor demek ki agladigina göre dedi esim kv dedi verdiler formül mamayı emzirdim bu arada tabiki
Şimdi örneğin gece 2 uyanıyor emiyor emiyor 4 olmuş hala uyumamış alt değiştirme tamam gaz çıkarılmış olduğu hâlde bende formül mama yapıp vetiyorum deli gibi içiyor kasık biberonla sonra yine uyumuyor üstüne emiyor uyuyor
Sütüm üzerimi hiç islatmadi pompa manuel almıştım birkac damla geliyor emzirdikden sonra denedim acaba gerçekten sütüm yok mu benim gibi olan var mı ek mama veren öyle moralim bozuk ki ağladım ağladım kahvaltı ettim bugün
Talihsizlik erken dogmasi annemin gelip yanımda olmaması kv geldi baktı yaptı ama laf soktu arada arada olmuycak saçma sapan bir hareketler 20 gün kaldı gerildim resmen hala da kötüyüm psikolojik olarak kötüyüm
Pompayla anlasilmaz bence cunku bebek emerken sut doluyo onun emisiyle hissediyorum bebegin emmesi farklı oluyor. Birde pompayla 20 cc bile cikmazken mochiyle 100 cc cıktigibi bilirim. Birini emerken obur gogusun sızlıyormu obur gogusden akıyormu. Yada bazen kafasini cekince fiskırıyomu oyleyse vardir.Ne bilim benim sutumde dengesiz bi cok oluyo akiyo bi yetmiyo. Dun gece uyumadi gogus yumusak olunca emmiyo sut azaldi gece. buzluga koydugum sutu verdim. Bir kac kerede boyle oldu Cok uzuldum cokdu sutum niye boyle oldu diye. Emziren anne cayi aldim suyu artircam birde vitaminli pek yemedim bakalım duzelicekmi. Stres yapma mama dunyanin sonu deil suyunu bol ic et sut yumurta vs bol ye en onemlisi sut olmasada emzir.İnan öyle darlandim ki anlatamam öfke patlamaları yaşıyorum herşeyden herkezden nefret eder hale geldim
Durduk yerde değil elbette burda yaşamadığım neler vardır
Pompa manuel kullanmadım birkaç damla geliyor acıyor daha çok sanki pompayla bakabilsem anlarım n kadar süt geliyor
Ama düşünüyorum hiç süt yok olsa emer mi ??
Ben varım. Siz hangi doktora gidiyorsunuz? Ben dışardan bir doktora görünüyorum ama doğumu orada yapacağız kısmetseSlm kizlar Bahçelievler memorial de dogum yapacak olan varmi aranızda
Tamam yapicam Allah razı olsunGümüscüm simdi senin yapacağın tek şey var.
Herkesi eve gönder.
Kafanı sakinle.
Üç gün sabırlı ol yazdiklarimi yapmaya çalış.
Mama vermek istemiyorsan mamayi kes.
Emzir ama sürekli memede kalmasin.
3 saate bir emzir.
Her memede 15 dakika kalsin.
Fazla değil.
Sonra oyala ağlarsa da kucağına al konus onunla.
Damla ve çay aldım bayadir kullanıyorumPompayla anlasilmaz bence cunku bebek emerken sut doluyo onun emisiyle hissediyorum bebegin emmesi farklı oluyor. Birde pompayla 20 cc bile cikmazken mochiyle 100 cc cıktigibi bilirim. Birini emerken obur gogusun sızlıyormu obur gogusden akıyormu. Yada bazen kafasini cekince fiskırıyomu oyleyse vardir.Ne bilim benim sutumde dengesiz bi cok oluyo akiyo bi yetmiyo. Dun gece uyumadi gogus yumusak olunca emmiyo sut azaldi gece. buzluga koydugum sutu verdim. Bir kac kerede boyle oldu Cok uzuldum cokdu sutum niye boyle oldu diye. Emziren anne cayi aldim suyu artircam birde vitaminli pek yemedim bakalım duzelicekmi. Stres yapma mama dunyanin sonu deil suyunu bol ic et sut yumurta vs bol ye en onemlisi sut olmasada emzir.
Canim pompayi bosver diyorum ya sutum tasarken bile o bisey sagmiyodu elektirikli pompa hemde. Sen suyunu bol ic bol emzir bebegini kokla. Insan dunyada tek kuzum anne es de olsa bi yere kadar sen bebegine bak gerisini bosver. Bu zamanlar birdaha gelmiycek kimseyi onemsemeTamam yapicam Allah razı olsunmamayı kesiyorum elimden geleni yapacağım güç veriyorsun ekledim sagdigim pompa çok zor can acıtıyor emzirdikden sonra sagdim minik kutuya koydum azıcık
Damla ve çay aldım bayadir kullanıyorum
Mama dünyanın sonu değil biliyorum erken doğdu en azından birkaç ay anne sütü alsın istiyorum
Elimde değil etrafında destek veren kimse olmayınca annem bile varken yok hastayım dedi gelemedi ama tel da bile soğudum sanki annem değil
öncelikle düşünceni değiştir. sütüm yetmiyor değil yetiyor doyuyor de her durumda böyle söyle. daha sonra eşine ve kvne sana karışmamalarını söyle. sonra başla bunları yapmayaKızlar biraz derdimi yazicam cevap yazın olur mu
Talihsizlik erken dogmasi annemin gelip yanımda olmaması kv geldi baktı yaptı ama laf soktu arada arada olmuycak saçma sapan bir hareketler 20 gün kaldı gerildim resmen hala d kötüyüm psikolojik olarak kötüyüm
boşver canım kimseye ihtiyacın yok. bir anne bir bebek ve bir babasınız evde. kv susup ev işleri ve yemek yükünü senden alırsa güzelce dinlenirsen yiyp içersen zaten sütün olur. ama önce sussunTamam yapicam Allah razı olsunmamayı kesiyorum elimden geleni yapacağım güç veriyorsun ekledim sagdigim pompa çok zor can acıtıyor emzirdikden sonra sagdim minik kutuya koydum azıcık
Damla ve çay aldım bayadir kullanıyorum
Mama dünyanın sonu değil biliyorum erken doğdu en azından birkaç ay anne sütü alsın istiyorum
Elimde değil etrafında destek veren kimse olmayınca annem bile varken yok hastayım dedi gelemedi ama tel da bile soğudum sanki annem değil
kesinlikle katılıyorum her yazdığınaCanim pompayi bosver diyorum ya sutum tasarken bile o bisey sagmiyodu elektirikli pompa hemde. Sen suyunu bol ic bol emzir bebegini kokla. Insan dunyada tek kuzum anne es de olsa bi yere kadar sen bebegine bak gerisini bosver. Bu zamanlar birdaha gelmiycek kimseyi onemseme
Yok hastaneyle görüşmedim hala o kadar para vericez ama doğumda neler yaşicam bilmiyorum.lonelymommy Benimde dışarıdan gelecek fatihte yeri sizindemi aynı yoksa
hastane ile hiç görüştünüz mü?