Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı şekilde.Evdeki oğlum için çok üzülüyorum ya.Ona yetişemiyorum sanki.Eskisi gibi onunla oyun oynayamiyoruz.Beraber kitap bile okuyamıyoruz onunla.
Geçecek ınsallah bu günler.
İnşallah o günleri görürüz amin tamda havalar sıcak keyifli olur şimdilerde zor 3 ay bitene kadar baya zor olucak sanırımHepsi geciyor kızlar. Tadını xikarin bu günlerin.
Yemeği falan bosverin eğer evde başka cocuk yoksa. Bol bol su da yetiyor. Ekmek arası ile de idare edin.
4 buçuk 5caylik olunca rahat ederiz inşallah
Bende öyle çok uyuma göremedim sık sık uyanıyorbenimki de öyle yaa. doğduğundan beri böyle .hani çok uyuyordu yenidoğanben hiç göremedim
Ay öyle süte geçer ona inanmıyorum da eşim sütüm az formül mama gunde bir iki kez veriyoruz diye sogan yedirdi ogun gaz gaz afedersin heryerdenKızlar baklagil tuketiminiz nasıl?Ben korkudan yiyemiyorum.Zaten kızım gazlı.
emzırdıkten sonramı pompalıyorsun eger oyleyse onu hıc kaale alma gece bende emzırdıkten sonra sagayım dedım azıcık bıse cıktı ama lıkır lıkır ıcme sesını duyuyorm sureklı sıkıncada gelıyor ama bazen makıneye sut gelmıyor canım ordakı az sutu gorup hıc moral bozma yemene ıcmede dıkkat et 2 saatte bır emzır yada sag ama miktarını onemseme hıc emınım dahada artıcak gorursun bak
Ben bi gün acılı yedim ona kıvrandı resmen kuzum ya.O günden beri acayip korkuyorum.Bi de bulgurda acayip süt yapsa da gaz yaptı kızıma.Bunun üstüne fasulye ve nohutla yollarımızı ayirdikİnşallah o günleri görürüz amin tamda havalar sıcak keyifli olur şimdilerde zor 3 ay bitene kadar baya zor olucak sanırım
Bende öyle çok uyuma göremedim sık sık uyanıyor
Ay öyle süte geçer ona inanmıyorum da eşim sütüm az formül mama gunde bir iki kez veriyoruz diye sogan yedirdi ogun gaz gaz afedersin heryerdenkızdım yeter ya dedim bağırdım herşeyi annenle sen biliyorsun zaten soğan sarımsak ağzıma almiycam diye bağır çağır
İki tane emzirme çayı emzirme için damla üstüne şunu ye bu ye
Ben mama veriyorum canim bir yada iki kere meme reddi olmadı yinede annemi emerim diyor kuzumCanım sen mama ve meme bir arada vermişin ya, meme reddi yasadın mı hiç? Ben de cocuk memeden kopmuyor diye uykusuzluktan bitap düştüm, arada sagıp sütümü biberonla mı versen diyorum. Biberon meme reddi yasattı mı sende?
Canim emzirmeye devam sabah direk aklıma geldin yüzünü gormesem yakından tanimasamda duamdasin sabah atletim ıslak azicik baktım var sagdim direk minik bir kuyuya kadar çıktı 30 CC kadar öğlen yine yetmedi akşam iki kere hazir mama veriyorum 30 CC 60 CC kadar gerisini emerek anneden alıyor şimdilikemzırdıkten sonramı pompalıyorsun eger oyleyse onu hıc kaale alma gece bende emzırdıkten sonra sagayım dedım azıcık bıse cıktı ama lıkır lıkır ıcme sesını duyuyorm sureklı sıkıncada gelıyor ama bazen makıneye sut gelmıyor canım ordakı az sutu gorup hıc moral bozma yemene ıcmede dıkkat et 2 saatte bır emzır yada sag ama miktarını onemseme hıc emınım dahada artıcak gorursun bak
Canım soğan gaz yapınca dikiş bölgem bile acıdı desem yeridir ben normal kişiden daha fazla etkileniyorum uyuyamadım o gün yok yok istemem gaz filan.bulgur nohut pek yapmaz da yemedim o ayrı kuru fasulye aslaBen bi gün acılı yedim ona kıvrandı resmen kuzum ya.O günden beri acayip korkuyorum.Bi de bulgurda acayip süt yapsa da gaz yaptı kızıma.Bunun üstüne fasulye ve nohutla yollarımızı ayirdik![]()
evet.değmeden nasıl olacakki. bide bizim göbeğin merkezinde bir parçasıda kalmışto.ona rağmen dr yıka dedi. zaten oda düştü ertesi gün
su değdirmeden nasıl yıkanacak ki? bana doktor taburcu olmadan senin 2. bebeğin tecrübelisin göbeği düşmeden de yıkayabilirsin sadece yıkandıktan sonra iyi kurula ıslak kalmasın demişti. ertesi günden itibaren yıkadım herhalde şimdiye kadar 20 kez yıkanmıştır![]()
Ay ne bileyim işte kızlar yaaa, su Değmesin dedi diye içime kurt düştü. Yıkadık, tabii ki su değdi Biraz da kanadı kabuğu. inşallah bi şey olmazBen ilk bir haftalıkken yıkamıştım göbek bağı düşmemişti hatta dr yıka bisey olmaz sadece göbeğini güzel kurula nemli kalmasın demişti. ondan sonra 2 günde bir yıkıyorum. Gobegi 12. Gun düştü ama biraz akıntısı var. Sıkıntı yok dedi dr kuru tut düzelir dedi. Yıkadıkça büyüyor rahatlıyor gibi geliyor. Yaz olsa gün aşırı yıkarım da ıste.
Akıntı yoktu çok şükür ama yıkadık az evvel kanadı göbek bağının kabuğuBu duş olayı da değişik .bizim doktor da hmn yikayabilirsin göbek bağının düşmesini beklemeden yıkadık .sadece pamukla iyi e kuruladik. Bnce artık yikayabilirsin akıntısı falan yok Dmi
Bizimki daha uyumadıGöbek bağı düştü o gün yıkadık yikayabilirsin dedi ebemiz bizde yıkadık gerçekten çocuk rahatladı mis gibi uyudu o gün...
Ne yiyeceğini bilsek yemek kolay da. Keşke anneler günlük yaptıkları yemekleri ve süt miktarına etkisini de yazsalarAyy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim![]()
Zaten hep yemk saatine denk giydir bzimde gaz sancılarıYa ben bizim kizin ağlamaları başlayınca yediğim boğazıma duruyor.Neyse en azindan oğlum doysun diyorum.Ama hala bi düzenimiz yok.Uykusuzluk zaten mahvetti beni.Kizi sallarken pusette yemek yapmaya çalışıyorum.Temizlik de artık olduğu kadar.
Ya canım inan dislerini fircalayamadigimiz günler oluyor bırak iki kere fırçalamayı .bnde oyun oynayamiyirum fazla .kitap falan hikaye oldu bizde .kızımı uyutmaya götürüyorum o ara uyuyakaliyirumEvdeki oğlum için çok üzülüyorum ya.Ona yetişemiyorum sanki.Eskisi gibi onunla oyun oynayamiyoruz.Beraber kitap bile okuyamıyoruz onunla.
Geçecek ınsallah bu günler.
Ben gaz olayını saldımAyy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim![]()
Yok canım deri dökmeye başlamışKızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487
Oğlumla önceden ben kahve o da süt alır keyif yapardık şimdi cimcime kızımla yemek bile yiyemez olduk.Zaten hep yemk saatine denk giydir bzimde gaz sancılarıonu kucagima yüz üstü yatırıp kızımı yediriyorum bnde .arada kendi ağzıma atmaya çalışıyorum biseyler .su gaz sancıları bı geçsin rahat edicez inşallah .uykuları da saatlik düzene girer zamanla .
Sabun kullanma. Sadece su yeterli.Kızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487
Yok canim Büyüdükçe deri dökülür böyle.Ben mustela bebek yağı sürdüm şimdi pürüzsüz oldu kızımın vücudu.Ama normal bu durum.Kızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487