• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-19-00-35-39-152_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-04-19-00-35-39-152_trendyol.com.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2022-04-19-00-35-26-775_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-04-19-00-35-26-775_trendyol.com.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 63
kızlar kızım gündüz uyumayıp tilki uykusunda olup gecede sızıyo. ve gece 2 3 saate uyannıyo ben zorla altını açıp emzirmeye çalışıyorum ama açılmıyor. ve azıcık emip uyutursam da vicdan yapıyıeum aç diye. sizde böyle olup bir çözümü olan varmı. bazen sağılmış sütü veriyorum uykuluyken .yetrki aç kalmasın diye. bide bugün hep beslendikten sonra.uykuda geviş getirir gibi oldu.raharsızlık vardı hep. bazende geri çıkardı. bu nedendir sizde de vae mı

kızlar kızım gündüz uyumayıp tilki uykusunda olup gecede sızıyo. ve gece 2 3 saate uyannıyo ben zorla altını açıp emzirmeye çalışıyorum ama açılmıyor. ve azıcık emip uyutursam da vicdan yapıyıeum aç diye. sizde böyle olup bir çözümü olan varmı. bazen sağılmış sütü veriyorum uykuluyken .yetrki aç kalmasın diye. bide bugün hep beslendikten sonra.uykuda geviş getirir gibi oldu.raharsızlık vardı hep. bazende geri çıkardı. bu nedendir sizde de vae mı
Ben bugün doktora götürdüm. bana “hiç kaldırıp emzireyim deme. o ne zaman acıkırsa o zaman uyanır emer” dedi. Aynı geviş getirme olayı bizde de var. Normal dedi doktor 🤷🏻‍♀️

Sağol canım ya ama confort veriyordum hipp aldım ondan sonra oldu
Ben ilk doğduğundan itibaren 13 gün hipp organik combiotic kullandım, hiç problem yaşamadık. Bugün doktora gittik 1 ay kontrolüne. 16 gündür mama kullanmıyorduk, toplamda 750 gram almış diye doktor beğenmedi kilosunu. 4590 çıktı kilosu. Mama+meme devam et dedi. neyse tekrar aynı mamayı aldım. akşam 10’dan beri 3 oldu kaka yapıyor yavrum. Sarılık değeri 8.9 çıktı, çişle kakayla atacak diye gözünün içine bakıyorum kaka yapsın diye 🥲 normalde sadece anne sütüyle 24 saatte 3-4 kez yapıyordu. Şimdi 6 saatte 3 kez kaka yaptı.

Ben ilk doğduğundan itibaren 13 gün hipp organik combiotic kullandım, hiç problem yaşamadık. Bugün doktora gittik 1 ay kontrolüne. 16 gündür mama kullanmıyorduk, toplamda 750 gram almış diye doktor beğenmedi kilosunu. 4590 çıktı kilosu. Mama+meme devam et dedi. neyse tekrar aynı mamayı aldım. akşam 10’dan beri 3 oldu kaka yapıyor yavrum. Sarılık değeri 8.9 çıktı, çişle kakayla atacak diye gözünün içine bakıyorum kaka yapsın diye 🥲 normalde sadece anne sütüyle 24 saatte 3-4 kez yapıyordu. Şimdi 6 saatte 3 kez kaka yaptı.
Çok yapsa bir dert yapmasa bir dert bebeğin aslında iyi kilo almış ama ilk 3 ay büyüme çok önemli olduğu için destekli git demiş

Gazdan ağlıyor ememiyor biberonla sagdigim sütü verdim ama şuan sağım yapamıyorum lansinoh elektrikli çok ses çıkarıyor gece sessizliğinde acaba tüm makineler böyle mi

Bence gayet iyi almış ve kilosu da iyi. Ben bazı doktorları anlamıyorum. Çok meraklılar mamaya ama bu seferde mama bebeklerin midelerini genişletiyor. Annenin sütü yetmez bebek kilo almaz hiç gelişmez tamam anlarım ama sizin bebek iyi kilo almış. Bebeğin en az 500 gr alması gerekiyormuş

Gece uyandırmaya gerek yok. Uyumak onun için daha sağlıklı. Gece büyüyorlar.
Kendisi uyanirsa emxirin.
Cok icmistir ondan cikarmistir

Pardon ya tam okumayınca yanlış anlamışım :)

sende kullaniyo musun o vitamini Asel ya :KK43: sütüm yok çıldıracağım...
Ben decavit kullanıyorum vitamin olarak. Kefir iç, manda yoğurdu ile sütlaç ye. Yulaf da çok güzel süt yapıyor.

Kuru kayısı, incir, üzüm, erik, hurmanin kompostosunu yap. Hem bağırsaklara hem de süre iyi geliyor.

Kızlar hiçbir derdi yokken neden ağlar bu bebekler cidden anlamıyorum. Karnı doyuyor fazlasını kusuruyor. Gazları pıtır pıtır çıkartıyoruz altı temiz kucağımda sızıyor ama dakika başı mızırdanıyor dili dışarda uyumuyor. Gerçekten anlamıyorum.

Bizim oğlan da kırkı çıkınca azitanlardan .gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor . Dün sabah dokuzdan akşam on bucuga kadar kesik kesik toplasan 2 saat uyumamistir .deli gbi uykusu var ama uyumuyor .neyseki gce uyanık kalmıyor kalkipta .emip uyuyor .akşam yatana kadar pertim çıkıyor resmen

Kızlar hiçbir derdi yokken neden ağlar bu bebekler cidden anlamıyorum. Karnı doyuyor fazlasını kusuruyor. Gazları pıtır pıtır çıkartıyoruz altı temiz kucağımda sızıyor ama dakika başı mızırdanıyor dili dışarda uyumuyor. Gerçekten anlamıyorum.
İlgi istiyordur annesi daha çok küçük. Bol bol ten teması yapın.

40 güne kadar hergün yapıyordu hatta ishal gibi fışkırma tarzı şimdi 5 gün yapmadi yaptı şimdi tekrar 2.gun oldu yapmadı bilgim yok ilk kez olunca birde eşim catliycak çocuk vs deyip hepten panik ediyor beni
Cahil demeyin okuyorum ama okuduğuma inanmayacak hale geliyorum acaba mi diyorum tek başımayım anne vs yok
Istersenız dr unuza danışın ama doğal bır probıyotık urun var mide bagırsak duzenı ıcın her gun 5 damla verılıyor yan etkısız kullanıyor musunuz bılmem ama ıstersenız temin edin faydasını gorebılırsınız

Istersenız dr unuza danışın ama doğal bır probıyotık urun var mide bagırsak duzenı ıcın her gun 5 damla verılıyor yan etkısız kullanıyor musunuz bılmem ama ıstersenız temin edin faydasını gorebılırsınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 65
Seninle konuşmak istiyor annesi.
Belki sadece bağırıyordu aglamiyordur

İlgi istiyordur annesi daha çok küçük. Bol bol ten teması yapın.

Seninle konuşmak istiyor annesi.
Belki sadece bağırıyordu aglamiyordur
Ama memede çok kalmak istiyor acaba aç mı kalıyor diye baya düşündüm.
Bol bol konuşuyorum yürüyoruz birlikte kucakta bi süre sonra yeniden ağlıyor.

Back
X