• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkese merhaba yenidoğan sünneti için araştırma yapıyorum. Ben Medipol Mega’da doğum yaptım. 6 aylık olmadan önce sünnet yapmıyor hastane. Devlet de yapmıyormuş. Medikal gereklilik olmadan yaptırmayın dediler ama 6 aylıktan sonra genel anestezi ve daha uzun iyileşme süreci var 😓 Kafam çok karıştı.

Herkese merhaba yenidoğan sünneti için araştırma yapıyorum. Ben Medipol Mega’da doğum yaptım. 6 aylık olmadan önce sünnet yapmıyor hastane. Devlet de yapmıyormuş. Medikal gereklilik olmadan yaptırmayın dediler ama 6 aylıktan sonra genel anestezi ve daha uzun iyileşme süreci var 😓 Kafam çok karıştı.
ben 25 günlükken yaptırdım çok memnun kaldım aşırı korkuyodum aşırııı nasıl bakcam canı acıyacak falan derken 1 kere bile ağlamadı 1 haftada iyileşti pipisi de 3100e yaptırmıştık medicana kadıköyde

Ben oğlumu 6aylikken yaptirmistim.Lokal anesteziydi.Ve tam hareketlendigi zamanlardı.Cok zorlandım.Tabi ozaman bilmiyordum.Cok minikken de kıyamadım.En iyisi 40indan önce yaptırmak.Daha çabuk iyilesiyorlar.

Ya ben anlamadığımdan süt içtim bugğn emin olayım diye kaka atcam mukuslu mu diye bakar mısın ya spoiler foto nasıl yapıyorlar anlamadım direkt atıyorum valla kusura bakmayın kızlar
Canım yanlış bilgilendirmek istemem ama sanırım bu mukus bizimki tam olarak böyleydi istersen özelden sana fotoğraf atayım çekmiştim karşılaştır ama aynısı

Biraz konudan sapıcam ama merak ettiğim bişey var sizin bebişinizin de gözleri renkli gibi mi yoksa artık kendi rengini aldı mı? Benim kızımın gözleri yeşil gibi duruyor değişecek mi böyle kalır mı merak ediyorum😂
Benim büyük oğlumun gözleri 2 yaşına kadar maviydi şimdi ela renk zamanla değişti

Merhabalar herkese, benim bebiiim 23günlük, gaz sancıları başladı , resmen katılarak kıpkırmızı oluyor ağlayınca, sürekli ağlamıyor ama bi 5dk gibi sürüyor günde birkaç kez:( o ağladıkça acı çektikçe ben de kahroluyorum tabi.. relactaz ve biogai kullanıyorz ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum.. beslenmesi de şöyle 2 saate bir 60 -80cc arası olacak şekilde , hem mama hem anne sütü veriyorum buarada, neredeyse yarı yarıya diyebilirim miktar olarak..full emzirme olayını yapamıyorm hem doyurmuyor hem de bir süre sonra memede yorulup feryat figan bırakıyor, ağlamaya devam edince katılmasın diye mamaya geçiyorum tabi:( çok kötü hissediyorum kendimi , lohusalık biyandan, full anne sütü verememek biyandan, onun o kadar acı çektiğini görmek biyandan, inşallah çabuk geçer bu günler.. birde karnı hep gurul gurul ve gaz çıkarınca inanılmaz kötü kokuyor, normal midir bunlar?

Merhabalar herkese, benim bebiiim 23günlük, gaz sancıları başladı , resmen katılarak kıpkırmızı oluyor ağlayınca, sürekli ağlamıyor ama bi 5dk gibi sürüyor günde birkaç kez:KK43: o ağladıkça acı çektikçe ben de kahroluyorum tabi.. relactaz ve biogai kullanıyorz ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum.. beslenmesi de şöyle 2 saate bir 60 -80cc arası olacak şekilde , hem mama hem anne sütü veriyorum buarada, neredeyse yarı yarıya diyebilirim miktar olarak..full emzirme olayını yapamıyorm hem doyurmuyor hem de bir süre sonra memede yorulup feryat figan bırakıyor, ağlamaya devam edince katılmasın diye mamaya geçiyorum tabi:KK43: çok kötü hissediyorum kendimi , lohusalık biyandan, full anne sütü verememek biyandan, onun o kadar acı çektiğini görmek biyandan, inşallah çabuk geçer bu günler.. birde karnı hep gurul gurul ve gaz çıkarınca inanılmaz kötü kokuyor, normal midir bunlar?
Emziremedıgin zaman sütünü sağ artsın gaz damlası işe yaramıyor sa kimyon çayı ver çay kaşığı ile

İlk önce hipp aldık, memnunduk. Biraz gazı çok kızımın o yüzden doktor hipp bittikten sonra aptamil prosygneo ya geçin dedi. Şimdi ona başladık. Bunu da sevdi.

Ben kontrole giderken sağdığım sütümü götürmüyorum. Sadece mama alıyorum yanıma. Eve geldikten sonra bir süre birikmiş sütlerle mamasız beslenmiş oluyor. Çünkü sütü ısıt, üstüne maöa yap çok uzun zahmetli iş. Dışarıda ne kadar pratik olsam o kadar iyi diyorum. Ben de yalnız kalmaktan korkuyorum hala :) gece tek başıma ben bakıyorum birkaç gündür. Yapabiliyorum da ama yine bir tedirginlik oluyor.
Canim sen once emzirip sonra ne kadar sure sonra Mama veriyorsun? Benim bebegim biberonla olsun meme ile olsun emince hep bogazina kacio cok panik oluyorum bogulacak diye

Canim sen once emzirip sonra ne kadar sure sonra Mama veriyorsun? Benim bebegim biberonla olsun meme ile olsun emince hep bogazina kacio cok panik oluyorum bogulacak diye
Ben anne sütünden sonra bakıyorum aç gibi mi. Açsa mama veriyorum zatemn toksa içmiyor döküyorum. Evet benimki de öyle akciğerine kaçırıyor maalesef :( ama normalmiş. Kasları yavaş yavaş gelişiyor.

Back
X