Bende karşı değilim dozunda her şey normal
Artık belli de olsa yapcak bir şey yok kilo almaya da alışacağızBen de hayatım boyunca hep ne yersem yiyeyim asla kilo endişem olmazdı bünyem kilo almaya çok müsait değildi ama şimdi 4 kilo aldım kompleks başladı gel gör ki nasıl bu kadar kilo aldım ya diyip yine yemeye devam ediyorum bir tuhafımçok belli olmuyor o kadar aldığın diyorlar canım sevdiklerim ama yanlış gaza geliyorum oysa
Aynen canımBende karşı değilim dozunda her şey normalOhh afiyet olsun eşin çok haklı allah bizi 2 menü yemekten korusun
Artık belli de olsa yapcak bir şey yok kilo almaya da alışacağızsağlık olsun zamanı geldiğinde veririz ne yapalım
Ben flashımı bile alıp gitmeyi planlıyorum tam teçhizatAy ben detaylımdan pek memnun kalmadım keşke 1 hakkım daha olsaydıtadını çıkar canım başlarken sormayı unutma sadece fotoğraf mı veriyorlar ona göre sen video çekersin güzel haberler, güzel fotoğrafla bekliyoruz senii
Bence çook iyii ben de 49 la başlamıştım şuan 53,5 civarlarında çıkıyorumBen toplamda 4 kilo aldım canım benimAy hadi güzel haberlerle gel kuşum, inşallah sağlıkla göstersin yüzünü minik prenses
Yaa afiyet olsun kuzuu ben normalde de kokoreç sevmiyorum yiyemiyorum, sakatat ürünlerine sucuk, salam, sosis, ciğer falan asla tüketmiyorum hamileliğimden beri, bunları tüketmemenin ödülü olarak da hamburger yiyorum
Kuzu bende sakatattan sadece kokoreç severimYaa afiyet olsun kuzuu ben normalde de kokoreç sevmiyorum yiyemiyorum, sakatat ürünlerine sucuk, salam, sosis, ciğer falan asla tüketmiyorum hamileliğimden beri, bunları tüketmemenin ödülü olarak da hamburger yiyorum
Evet kuzum yarın bizim için büyük gün detaylı ultrasonumuz var Dr.Ali , doktor asistanı mesaj atmıs karnınız tok gelin , sekerli içecekler çikolata vs yiyio gelmeyin diyeBen flashımı bile alıp gitmeyi planlıyorum tam teçhizatdoktorun asistanı da gelirken çikolata vb tatlı şeyler yemeyin diye mesaj atmış olcak şey mi dedim neyse bari kahvaltıda güzelce yiyim de tatlısına kadar evladım uyumasın
İnşallah güzel haberlerle gelirim çokkk heyecanlıyım
Bence çook iyii ben de 49 la başlamıştım şuan 53,5 civarlarında çıkıyorumHepimiz güzel kg alıyoruz bence süperiz inşallah yarın güzel haberlerle gelirim
Ohh afiyet olsun canım ben normalde seviyordum ama hamilelikte canım hiç çekmiyor nedense
Bazı bebişler nasıl kudurukluk yapıyorsa doktor ölçüm yapamıyor heraldeBen flashımı bile alıp gitmeyi planlıyorum tam teçhizatdoktorun asistanı da gelirken çikolata vb tatlı şeyler yemeyin diye mesaj atmış olcak şey mi dedim neyse bari kahvaltıda güzelce yiyim de tatlısına kadar evladım uyumasın
İnşallah güzel haberlerle gelirim çokkk heyecanlıyım
Bence çook iyii ben de 49 la başlamıştım şuan 53,5 civarlarında çıkıyorumHepimiz güzel kg alıyoruz bence süperiz inşallah yarın güzel haberlerle gelirim
Başıma hiçbi şey gelmedi ye gitsinYaaa cnm inanılmaz midye çekiyor ne zamandır yiyemiyorummmm yasak diyeeebaşına bişey gelmediyse bende yiyebilir miyim shxbabshdks
ayyy ben de çok heyecanlıyım sen benden öndesin mutlaka bilgilendir biziEvet kuzum yarın bizim için büyük gün detaylı ultrasonumuz var Dr.Ali , doktor asistanı mesaj atmıs karnınız tok gelin , sekerli içecekler çikolata vs yiyio gelmeyin diyemillet demekki bunları yiyio gıdıyo ki cocuk hıc durmasın dye çekim yapamıyorlar belkide ben kahvaltıda brz vişne reçeli yerim dedim Ay cok heyecanlıyım benn L Larissa
eveeet ya seninki gibi yüz üstü yatarda bizi merakta bırakırsa küçük kızOhh afiyet olsun canım ben normalde seviyordum ama hamilelikte canım hiç çekmiyor nedense
Bazı bebişler nasıl kudurukluk yapıyorsa doktor ölçüm yapamıyor heraldegerçi yemeyince de bizim minik gibi yapabiliyorlar ben her gittiğimde illa ki hareketli oluyordu 4te de gidince hiç çikolata veya meyve suyu içmek aklıma gelmemişti bizim kaç gündür kuduran oğluşun yüzüstü kapanacağı tuttu ya bakalım seni neler bekliyoorr
Güvenilir yerden olursa ve iyice pişirilirse yenilebilir diyor doktorlar bende bir kaç defa çok az sucuk yedim4 aydır eve hiç işlenmiş et de almıyorduk ama nasıl sucuk çekti canım bu aralar eşim almış yedim durdum kaç gündür napim ya pişirdim iyice onları
Aklına düşen şeyi yiyememek resmen ölüm gibi bişey bu hamilelik süresince
O zaman sütlaç gibi sallancak el mahkumBaşıma hiçbi şey gelmedi ye gitsin1 tane dedim eşime sonra bu da benden olsun dedi etti 2, sonra masadaki arkadaşlar yerken ben melül melül bakınca bu da bizden dediler 3 de kapattım defteri off limonlu limonlu hergün yesem sıkılmam ben midyeden
ayyy ben de çok heyecanlıyım sen benden öndesin mutlaka bilgilendir biziben de tam yicektim dedim ama azcık yerim kahvaltıda ya bu sefer hiç hareket etmezse onu göze alamıyorum
eveeet ya seninki gibi yüz üstü yatarda bizi merakta bırakırsa küçük kızben de garanti olsun bari diye kahvaltıda yiyim bari dedim benim de 14.45 de of saatler geçmez yarın
Ayy aramadim valla ya
Aynı durumdayız da o yüzden sordumAyy aramadim valla yaesim arasin banane ya kontrol olması lazim mantiken degilse orda itiraz ederiz artik
Başıma hiçbi şey gelmedi ye gitsin1 tane dedim eşime sonra bu da benden olsun dedi etti 2, sonra masadaki arkadaşlar yerken ben melül melül bakınca bu da bizden dediler 3 de kapattım defteri off limonlu limonlu hergün yesem sıkılmam ben midyeden
ayyy ben de çok heyecanlıyım sen benden öndesin mutlaka bilgilendir biziben de tam yicektim dedim ama azcık yerim kahvaltıda ya bu sefer hiç hareket etmezse onu göze alamıyorum
eveeet ya seninki gibi yüz üstü yatarda bizi merakta bırakırsa küçük kızben de garanti olsun bari diye kahvaltıda yiyim bari dedim benim de 14.45 de of saatler geçmez yarın
Güvenilir yerden olursa ve iyice pişirilirse yenilebilir diyor doktorlar bende bir kaç defa çok az sucuk yedimyine de asla yenmeyecek şeyler yok ya en azından abartmadan tadına bakarsak bir şey olmayacaktır
Ya ben sanmiyorum paranin tamamini radyolga verdiklerini. Muaynehane icinde aliyodur yine alacagini ay olmadi biraz yaklassinda ben bi arar sorarim yaaa. Sorunca haber vereyim sizedeAynı durumdayız da o yüzden sordumbizde doktorumuzun oraya gelen perinatoloğa gittik ayrı doktor olduğu için o onun hakkı bana gelmiş olmuyorsun deme ihtimali var diye düşündüm kontrol süresi 14 gün asistan bize 15.güne randevu verdi olmazsa bende 1 gün öne çekeceğim ne olur ne olmaz
Bende öyle olduğunu düşünüyorumYa ben sanmiyorum paranin tamamini radyolga verdiklerini. Muaynehane icinde aliyodur yine alacagini ay olmadi biraz yaklassinda ben bi arar sorarim yaaa. Sorunca haber vereyim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?