0-3 ay aldım canım teşekkür ederimKaç aylık aldınız güle güle kullansın
Kızlar lansinoh ürünlerine indirim geldi ebebektegöğüs ucu kremi vs,süt saklama poşeti aldım.. göğüs kalkanı fln bayağ indirimde . Bi bakım derim buarada deterjan bebeğin ilk giysilerini yıkama için hangisini tercih edecekseniz? Granül sabun tozlarını ve bitksel icerikli deterjan tavsiye edıyorlar hangi markalar aldınız deterjan?
Granül alma canım benim ilkinde granül almıştım bebek iki aylık olmadan atopik dermatit oldu granül sabunu kesinlikle kullanma dedi dr sıvı bitkisel olanları tercih etmek gerekiyormuşKızlar lansinoh ürünlerine indirim geldi ebebektegöğüs ucu kremi vs,süt saklama poşeti aldım.. göğüs kalkanı fln bayağ indirimde . Bi bakım derim buarada deterjan bebeğin ilk giysilerini yıkama için hangisini tercih edecekseniz? Granül sabun tozlarını ve bitksel icerikli deterjan tavsiye edıyorlar hangi markalar aldınız deterjan?
Ben green clean kullandim. Granul sabun tozlari camasirlarda kalabiliyo oda bebisin tenine temas etmis oluyo bebislere dokunuyo. Sivi bitkisel deterjan en iyisiKızlar lansinoh ürünlerine indirim geldi ebebektegöğüs ucu kremi vs,süt saklama poşeti aldım.. göğüs kalkanı fln bayağ indirimde . Bi bakım derim buarada deterjan bebeğin ilk giysilerini yıkama için hangisini tercih edecekseniz? Granül sabun tozlarını ve bitksel icerikli deterjan tavsiye edıyorlar hangi markalar aldınız deterjan?
Green clean, siveno veya minoris bu 3ünden birini tercih edeceğim canımKızlar lansinoh ürünlerine indirim geldi ebebektegöğüs ucu kremi vs,süt saklama poşeti aldım.. göğüs kalkanı fln bayağ indirimde . Bi bakım derim buarada deterjan bebeğin ilk giysilerini yıkama için hangisini tercih edecekseniz? Granül sabun tozlarını ve bitksel icerikli deterjan tavsiye edıyorlar hangi markalar aldınız deterjan?
Aslında bunlara indirm diyoruz ama 30-40 gün olmadı zaten bunları bu fiyata aldmKızlar amazonda şu indirimlere denk geldim. Belki değerlendirmek istersiniz.
Ben sadece makas alırım diyordum ama bu fiyata set bulunca almak istedim.
Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası : Amazon.com.tr: Bebek
Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası : Amazon.com.tr: Bebekwww.amazon.com.tr
Chicco Tırnak Bakım Seti : Amazon.com.tr: Bebek
Chicco Tırnak Bakım Seti : Amazon.com.tr: Bebekwww.amazon.com.tr
Chicco Bebek Tırnak Makası : Amazon.com.tr: Bebek
Chicco Bebek Tırnak Makası : Amazon.com.tr: Bebekwww.amazon.com.tr
YaaaAslında bunlara indirm diyoruz ama 30-40 gün olmadı zaten bunları bu fiyata aldm
Alım gücümüzün bi ayda bu denli değişiyor olması i-na-nıl-maz!
Evet cnm köprüden sonraki son çıkış gibi şu an fiyatlarYaaagöğüs pompasının fiyatını biliyordum da diğerlerinin bilmiyordum canım şuan tek makas 100₺ set 200₺ görünce bunlar uygun geldi.
Bir daha bu fiyatlara da bulamayız büyük ihtimal. Ben de sürekli şok oluyorum nereye kadar böyle gidecek insan hayret ediyor
Hayırlı olsunn :) ben kasımda almıstım bı kısım sımdı eksıklerı aldım cok
Bende aventn silikon kalkanı ile gümüş kalkan arasında kalmıştm. Baya sordm herkese sonra gümüş aldm umarm iyi olurHayırlı olsunn :) ben kasımda almıstım bı kısım sımdı eksıklerı aldım cokşükür gümüş kapak alcam bi tek o var ama göğüs kalkanı aldım ztn bakıcam iyi günlerde kullanın
İnşallah güzel günlerde kullanırızHayırlı olsunn :) ben kasımda almıstım bı kısım sımdı eksıklerı aldım cokşükür gümüş kapak alcam bi tek o var ama göğüs kalkanı aldım ztn bakıcam iyi günlerde kullanın
Hangi marka aldınız gümüş kapak, bnm yakın arkdsım aldı valla suan lohusa dıyooki bide en pahalısını aldı ne yaparsan yap göğüsuclarım cok acıyoo dedı gtti göğüs kalkamı aldırdı eşine ..bilemedimBende aventn silikon kalkanı ile gümüş kalkan arasında kalmıştm. Baya sordm herkese sonra gümüş aldm umarm iyi olur
E bebekte satılan 999 ayr ondan aldm hatta indirimde sanrm. Bazende emzirmede yapılan yanlışlıklardan asla geçmiyor yaralar diyorlar bilemiyorumHangi marka aldınız gümüş kapak, bnm yakın arkdsım aldı valla suan lohusa dıyooki bide en pahalısını aldı ne yaparsan yap göğüsuclarım cok acıyoo dedı gtti göğüs kalkamı aldırdı eşine ..bilemedim
Mutlaka gümüş kapak al canım. İnşallah olmaz ama göğüs yarası olursa genel de ilk bebekler de acemilikten olabiliyormuş, kalkanların iyileştirici özelliği yok olsa da çok yavaş iyileştiriyor. Ama gümüşler öyle değil daha çabuk etki ediyor. Marka hiç önemli değil önemli olan 999 ayar olması.Hayırlı olsunn :) ben kasımda almıstım bı kısım sımdı eksıklerı aldım cokşükür gümüş kapak alcam bi tek o var ama göğüs kalkanı aldım ztn bakıcam iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?