Yaaaaa çoook tatlıııı onu ben ısırırımmMerhaba teyselerr
29+2den öpücükler hepinizee
Eki Görüntüle 3009390Merhaba teyselerr
Ben de hastane çıkışı almadım ya benim bebeğimin kilosu normal ama boyu hep haftasına göre uzun çıkıyor o yüzden başka bir forumda böyle bebeklere hastane çıkışlarının olmadığını okumuştum gerçi belki doğana kadar haftasıyla uyumlu olur mu bilmiyorum ki o yüzden kaldım öyle ne yapsam bilmiyorum da.Hastahane çıkışı almadım ben daha karar veremedim bı turlu bende o kadar alsam yeterli sanırım zaten 1 haftada düşer göbek bağı
Merhaba teyselerr
Maşallah sizlere herkes ne kadar da bakımlı, ben ölmüşüm ağlayanım yokEki Görüntüle 3009390
Bizde kızımla akşam yemeğine hazırlanıyoruzgöbek update. N Neess yarıştırırmıyız dersn
Eğer ki minnosun boyu uzun olacaksa bencede alma hastahane çıkışı parça parça alıp takım yaparsın öyle yapanda varBen de hastane çıkışı almadım ya benim bebeğimin kilosu normal ama boyu hep haftasına göre uzun çıkıyor o yüzden başka bir forumda böyle bebeklere hastane çıkışlarının olmadığını okumuştum gerçi belki doğana kadar haftasıyla uyumlu olur mu bilmiyorum ki o yüzden kaldım öyle ne yapsam bilmiyorum da.
Bir de benim karnım iki üç gündür keşkül gibi çalkalanıyor ya ne yapıyor benimki içerde merak ediyorum dalgalanıyor bir de ara ara ne yapıyor yer mi değiştiriyor anlamadım
Bir de iç zıbın ne tam olarak ilk defa duydum nerden alınıyor ben de alayım
Benim oğlum doğduğundan beri uzun boylu ama hastane çıkışlarını giymişti yaEğer ki minnosun boyu uzun olacaksa bencede alma hastahane çıkışı parça parça alıp takım yaparsın öyle yapanda varmerak etme annesi bu onun iyi olduğunun göstergesidir bir kaç hafta sonra yeri daralacak bu seferde niye hareket etmiyor diye endişelenecegiz benimde bu aralar oyle iç zıbın bebek elbisesi bulabileceğin heryerde satılıyor yukarda arkadaşlar yazmış zaten memnun olanlar var
Merhaba teyselerr
Yaaa sizin göbüşlerinize bendenEki Görüntüle 3009390
Bizde kızımla akşam yemeğine hazırlanıyoruzgöbek update. N Neess yarıştırırmıyız dersn
Bilmiyorum canım dediğin gibi kalıpla alakalı olabilir benim oğlum 53 cm doğmuştu e bebekden iyi bir markada almıştım tam üstüne olmuştu ne büyük ne küçük oldu ama 20 gün sonra aynı hastane çıkışının kolu girmediBenim oğlum doğduğundan beri uzun boylu ama hastane çıkışlarını giymişti yaeğer kalıbı küçük olan markalar değilse sorun olacağını sanmıyorum ben.Marka ve kalıp önemli ama
Bu da bizden gelsin teyzoşlar 28+2 göbüş güncellemesii
Sana çekmişizzzMaaşallahnasıl güzel ana kız bak şu fıstıklara
E bebek genelde kalıbı küçük oluyor canim ,hastane çıkışlarını ortalama 1 ay giydiriyoruz ancak zaten.Gelisimi yerindeyseBilmiyorum canım dediğin gibi kalıpla alakalı olabilir benim oğlum 53 cm doğmuştu e bebekden iyi bir markada almıştım tam üstüne olmuştu ne büyük ne küçük oldu ama 20 gün sonra aynı hastane çıkışının kolu girmedi
Ben de ayni şeyi düşünüyorum, ilk çocuğum daha mi uysaldı ,ben mi unuttum bu mu daha hareketli.Cok şaşkınım ben de ,aradan 8 yıl geçmiş gerçiBazen hala inanamıyorum içimde kıpırdayınca sıçrıyorum gerçekmisin sen diyorum niye böyle şapşal oldum bilmiyorum
Sanırım kucağımda görmeden inanamayacağım
İlk hamileliğimde bile bu kdr sersem değildim
Bu sıpa baya bi zor oldu ya sanırım o yüzden hala inanamıyorum
Bir bakımlı güzel daha maşallah ,herkes elbiseli ,ince çoraplıBu da bizden gelsin teyzoşlar 28+2 göbüş güncellemesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?