- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.219
- 83
- 31
Bu emzik olayı tam şans işi gerçekten , ben dün Philips avent in 2 li emziğini aldım tanesi 37 liraya geldi . Şimdi şunu da almayı düşünüyorum elimde farklı bulunsun diye bi de görünüşü çok tatlı geldi. Belki birini tutar da sevindirir annesiniBenim kizim aventi pek sevmemisti, 4 5 farkli marka biberon denedim, mamajoo dan cok memnun kaldım ve wee baby. Emzikte oyle bebek sevmeyince sevmiyor, ilk kizim 6 aylikken alisti emzige cok buyuk kurtarıcı oldu bizim için abartmıyorum 100 emzik almışızdir toplamda 3 yasina kadar, boynunda 3 tane ile gezerdiilk alistigi sevdigi chicco oldu. O yuzden setler halinde değilde deneme amaçlı yada evde bulunsun diye almak lazım biberon yada emzigi, belki hiç gerek kalmaz yada sevmez belli olmuyor

Sizin oneriniz nedir ?
 Sizin oneriniz nedir ? Kullanımı açısından herhangi bir sıkıntısı yoksa bence hiç uğraşmayın canım , zaten birkaç ay kullanacak . Yeğenimi biz birkaç ay küvetinde yıkadık , oturmaya başlayınca banyoda annesi yıkıyordu onu kucağına oturtturup daha pratik oluyordu . Hiç canını sıkma bence
 Kullanımı açısından herhangi bir sıkıntısı yoksa bence hiç uğraşmayın canım , zaten birkaç ay kullanacak . Yeğenimi biz birkaç ay küvetinde yıkadık , oturmaya başlayınca banyoda annesi yıkıyordu onu kucağına oturtturup daha pratik oluyordu . Hiç canını sıkma bence Arkadasim sinirlenmisti bosuna mi o kadar para verdim ruhu fakir oglum benim diyodu
 Arkadasim sinirlenmisti bosuna mi o kadar para verdim ruhu fakir oglum benim diyodu  

Evet ben de hissetmeye başladım artık canım pıtır pıtır bi hareketlenmelerimiz var
 Evet ben de hissetmeye başladım artık canım pıtır pıtır bi hareketlenmelerimiz var  uyguna alalim diye düşünüyoruz ama sonra daha pahalıya cikiyor
 uyguna alalim diye düşünüyoruz ama sonra daha pahalıya cikiyor  
		 en çok parayı avente vermiştim ağzına sürmedi oyuncak olduk bebeklerine
 en çok parayı avente vermiştim ağzına sürmedi oyuncak olduk bebeklerine  Ben de senin gibi dusunuyorum ya da fazlasini verir saglamini alirim esime kalsa bu bile gereksizmis. Ilk dogdugunda kullanilir ama sonrasinda bunda yikamak sacma olurmus. Sanki kac cocuk buyutmus gibi konusuyor
 Ben de senin gibi dusunuyorum ya da fazlasini verir saglamini alirim esime kalsa bu bile gereksizmis. Ilk dogdugunda kullanilir ama sonrasinda bunda yikamak sacma olurmus. Sanki kac cocuk buyutmus gibi konusuyor  Kac ay bebek kuvetinde yikadin sen canim ?
 Kac ay bebek kuvetinde yikadin sen canim ?

Ben de aşağıdakileri aldım şimdi. Hepsiburada’da anne bebek ürünlerinde 500₺ ye 50₺ indirim de varmış. Göğüs pedini ekledim ben de indirimden faydalanayım diye
 Ben de aşağıdakileri aldım şimdi. Hepsiburada’da anne bebek ürünlerinde 500₺ ye 50₺ indirim de varmış. Göğüs pedini ekledim ben de indirimden faydalanayım diye  

cilekten aldik ve sahibi her pazartesi zam geldigini soyledi. Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin de maddi kismi bir sekilde halloluyor iste, ama cok kotu bir doneme denk geldik kizlar.
 cilekten aldik ve sahibi her pazartesi zam geldigini soyledi. Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin de maddi kismi bir sekilde halloluyor iste, ama cok kotu bir doneme denk geldik kizlar. biz kendimiz için mantıklı olanları bulalım da her seçeneği test etmemiz pek mümkün değil zaten , insallah aldıklarımızdan da memnun kalırız
 biz kendimiz için mantıklı olanları bulalım da her seçeneği test etmemiz pek mümkün değil zaten , insallah aldıklarımızdan da memnun kalırız