2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen canim cok pahali. Birde bu urunler tamen sans ya kisiden kisiye degisiyor. Hepimizin aldigi seylerin isimize yaramasini dilemekten baska bisey diyemiyorum. 😊
Evet canım haklısın, inşallah dediğin gibi olur 🙏🏻
Kizlar birde benim karnim baya baya cikti 🙈 bugun disaridam hamile oldugum anlasiliyordu. Kasa sirasinda yer veren bile oldu 😇 Baska bi magazada kendim yuzsuzluk yaptim, hamileler oncelikli mi diye satis danismanina sordum, oncelikli gecirdi sagolsun. Yoksa lcw 30kisilik kuyrukta bayilirdim 😜
Süperr benimde çıktı çok hoşuma gidiyor valla 😍 Lcw öncelikliymiş arkadaşım demişti geçen iyi yapmışsın sormakla valla fena sıra oluyor orda 😃

Kizlar birde benim karnim baya baya cikti 🙈 bugun disaridam hamile oldugum anlasiliyordu. Kasa sirasinda yer veren bile oldu 😇 Baska bi magazada kendim yuzsuzluk yaptim, hamileler oncelikli mi diye satis danismanina sordum, oncelikli gecirdi sagolsun. Yoksa lcw 30kisilik kuyrukta bayilirdim 😜
Çok tatlı ama 😍🧿

Bana normalde bile öncelik veren oluyordu hamile sanıp 😅 tüm kilom göbeğimde olduğu için 🙈
Kendimi nasıl kötü hissediyordum. Ama şimdi çok hoşuma gider yapılsa 😂

Meraba güzel anneler , evde çocuklardan çok aktif olamasamda sessiz takip ediyorum grubumu 😁
Genel olarak detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz yada randevu aldınız ? Bir de ortalama fiyatları merak ediyorum. Benim devam ettiğim hastane çok yüksek geldi başka arayışa girsemmi düşünüyorum 🤔
23 Haftama randevu aldım 14 Aralıkta nasipse 750tl ücreti İl Tekirdağ

Günaydın kızlar benim gibi aşırı derecede çatı agrısı yaşayan var mı? (Affınıza sığınarak soruyorum)lavaboya oturduğumda resmen agrıdan kıvranıyorum

Evet canım haklısın, inşallah dediğin gibi olur 🙏🏻

Süperr benimde çıktı çok hoşuma gidiyor valla 😍 Lcw öncelikliymiş arkadaşım demişti geçen iyi yapmışsın sormakla valla fena sıra oluyor orda 😃
Bardagimizi karnimiza koyabilecegiz galiba 🤗 Lcw de sira olmayan bi saat vakti yok sanirim 😁
Çok tatlı ama 😍🧿

Bana normalde bile öncelik veren oluyordu hamile sanıp 😅 tüm kilom göbeğimde olduğu için 🙈
Kendimi nasıl kötü hissediyordum. Ama şimdi çok hoşuma gider yapılsa 😂
Canim az da olsa benim hep bi ayva gobegim vardi. Yeni evlendigim siralarda kalem dedigimiz dar bi elbise giyince hamilemisin diyen bile olmustu 🙈 Benim hamilelik sonrasi gobek kalacak gibi ama napalim bazi seyler genetik. Evlatlarimizin cani sagolsun fazlaliklarimizi bosverelim 💕👶🤗

Gümüş kapak alanınız var mı kızlar, birsürü marka var kararsız kaldım. 🤗
Ben aldim canim Silver Pearl markasi. Yorumlari okuyarak aldim 4,6 verilmis gayet iyi bence. Linki koyayim belki almak isteyen olur. Ben 110 tlye almistim suan 170 tl
Silver Pearl Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapağı 999 Ayar

Cok kasılma varsa 2, 3 gün ilaç al sonra hergun maden suyu iç akmina büyük şişe aldım o da iyi geldi ben hamileliğin başından beri soda içtiğim için kasılmalar olmadı. Isallah sende de iyi gelir neredeyse her doktor öneriyor

Doktor adını paylaşır mısın.

Pink doktor adını bilmiyorum ama Alsancak Mr Merkezi var, orada bakıldı detaylıya.

Bardagimizi karnimiza koyabilecegiz galiba 🤗 Lcw de sira olmayan bi saat vakti yok sanirim 😁

Canim az da olsa benim hep bi ayva gobegim vardi. Yeni evlendigim siralarda kalem dedigimiz dar bi elbise giyince hamilemisin diyen bile olmustu 🙈 Benim hamilelik sonrasi gobek kalacak gibi ama napalim bazi seyler genetik. Evlatlarimizin cani sagolsun fazlaliklarimizi bosverelim 💕👶🤗
Yavrumuzdan hatıra kalır o kadar da napalım, dediğin gibi canları sağolsun 😍😍

Günaydın,
Dun aksam üzeri biraz sancim başladı geçer diye uzandım kalçamın altına yastık falan koydum ama kasiklarda titreşim gibi sanci, belde hafif hafif vuran ağrı geçmedi. Acile gittik nst 'ye bağladılar sanci 35 lere çıktı çok değildi ama benim için büyük risk diğer bebeğim 19 haftalikti suyum gelmişti. Doktorumu aradım ege üniversitesinde yatış yaptılar. Sancılar durdu bazen arada başlıyor. Allahim bebeğimi bana bağışlasın inşallah kaybetmek istemiyorum. Benim için dua eder misiniz. Oğlumu vaktinde büyüdüğünde kucağıma alayım.

Günaydın,
Dun aksam üzeri biraz sancim başladı geçer diye uzandım kalçamın altına yastık falan koydum ama kasiklarda titreşim gibi sanci, belde hafif hafif vuran ağrı geçmedi. Acile gittik nst 'ye bağladılar sanci 35 lere çıktı çok değildi ama benim için büyük risk diğer bebeğim 19 haftalikti suyum gelmişti. Doktorumu aradım ege üniversitesinde yatış yaptılar. Sancılar durdu bazen arada başlıyor. Allahim bebeğimi bana bağışlasın inşallah kaybetmek istemiyorum. Benim için dua eder misiniz. Oğlumu vaktinde büyüdüğünde kucağıma alayım.
Allah yardımcınız olsun rabbim korktugunuza uğratmasın inşlh çok geçmiş olsun

Günaydın,
Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninle🙏
Oğlunla beraber sağlıkla evine döneceksin inşallah en kısa zamanda 🙏

Günaydın,
Ah canim cok gecmis olsun, dualarim sizinle. Allahin izniyle hicbir sey olmayacak pozitif dusunelim hep dua edelim 🤲🏻🤲🏻

Back
X