Ben de hep normal dogum dusundum daha saglikli diye, hatta cevremde sezeryan olan yok gibi cunku benim arkadaslar akrabalar hep yurtdisinda ve orada sezeryan son care. Anne ve bebegin hayati soz konusuysa yapiyolar sadece. Ama benim nedense zaman daraldikca korkularim basladi. Onceligim normal dogum yine de.

Bakalim ne olacak.
Evet canim benimki.

Ama yigidi oldur hakkini yeme, cidden lafta degil gercekte dinc bi kadin. K.validesine de annesine de bakmis gencliginde. Hic sesini bile cikarmamis. Esimin halasi diyo gelinlerden en saygi duydugum senin k.validen, benden cok anneme bakti hic gıkını cikarmadi. Yalan oldugunu da sammiyorum. Dogumumda annemden cok k.valideme guveniyorum ev isi yemek konusunda. Cunku annem tedaviler gordu etti artik eskisi gibi dinc degil. K.validem tam karadeniz kadini

Hatta su an yakin olsak evimde ne yemek ne temizlik yaptirmazdi. Istanbuldayken zaten cogu zaman onlarda yerdik oyle eve gecerdik

bi sofrayi toplardim bulasik makinasina dizerdim o kadar. Keske k.valide topragina ceksem ya cidden kadindaki guce hayranim.

Ama maalesef ben tembelgillerdenim.