Benim arkadasin da esi 9 ay cok korkmus olmamis, yurtdisinda da sezeryan en en son care turkiye gibi keyfi sezeryan olamiyosun. En son doktoru arkadasima "siz hic mi iliski yasamadiniz cok zor bi dogum bizi bekliyor" demis. Ve cok uzun saatler sonra normal digum gerceklesmis. O yuzden arkadasim bana hep doktorun yasaklamadigi surece canin istemese bile iliski olsun normal dogumun rahat gecer diyor
Bizde de durum sizinki gibi canim. Daha mi cekici gelmeye basladim anlam veremiyorum.

Gerci bizim durum biraz farkli, esim ilk 3 sene bebek istemiyodu. Biraz kariyer odakli ve fazla garantici. Sanirim korunmamiza ragmen hamile kalirim diye korkuyodu, o yuzden cok sık yaklasmiyordu. En son covid asisi kisir yapiyomus ya sonra olmazsa ya tedaviyle ugrasirsak hem bak 1 senen kaldi bitiyor, zaten hemen olmaz ki diyip kanina girdim

Nisan mayis gibi korunmayi biraktim. Temmuzda 2.doz biontech oldum. 6 agustosta 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim

Hamile oldugumu ogrendigimizden beri cok cekici gelmeye basladim herhalde

Hatta doktor yasak koyunca sinir olmustu. En son kontrolde yasak kalkinca baya sevindi.