- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
@Ebstncpembemanolya O Obayram
MissPeaceful P pink-jazz
forevermorrenk
Zynp22
Etiketleyemedigim varsa uzgunum sagolun moralimi yukselttiniz kizlar. Hamilelik duygusalligi hassasligi demissiniz ama cidden oyle degildi.
Ben gelecek planlari yapmayi, hayatimi organize etmeyi seven biriyim. Evet daha doguma 4 ay var. Dogum sonrasi da bi 4 ay kadar vaktim var. Belki 8 ay sonrasini tasarlamak esime gore gereksiz ama bana gore gerekli. Sukur guzel rahat bi isim var evden calisiyorum. Bebegime de bu tempoyla bakabilecegimi dusunuyorum. Gerekirse yarim gun bakici tutariz, 2 haftada 1de temizlik icin bi yardimci tutariz demem karsiliginda o agir cumleyi duydum. Daha simdiden boyle bi cumle kuruluyorsa ilerisini dusunmek istemiyorum. Bebegim, isim,evim tum sorumluluk bende olacaksa o zaman kocaya ne gerek var..
Bu sabah cikmadan kahvaltiyi hazirlamis. Az once de sempatiklesmeye calisip mesaj atmis. Ama hic eskisi gibi hissetmiyorum ona karsi.
İşte arada hepimizin ters günleri oluyor.
Benim eşimde normal de sakindir ama bazen iş psikolojisi, şuan içinde bulunduğumuz maddi sıkıntılar, bizimle uğraşıyorlar falan derken az da olsa hak ver boş ver.
Hiç kötü düşünme hele boşanma falan asla ağzına alma
Hormonlarımız ele geçiriyor ben geçen kardeşimin yeleğine bakarken oturdum ağladım :)
Öyle düşün gereğinden fazla hassasız sen şimdilik doğuma odaklan gerisi gelecek bak.
Benimde iş güç durumları var zamanı gelince çaresine bakarız artık sıkma canını