Canım ya bu msjı gördükten sonra o kadar hızlı hızlı okudum ki allahım inşallah bişey olmamıştır diye

2 gündür giremiyodum doğru düzgün misafirim filan vardı. Çok şükür iyi haberlerini gördüm rahatladım. Çok geçmiş olsun tekrar bel ağrısı deyip geçiştirmemek lazım demek ki yoksa daha da ilerleyebilirdi.
M
mllen
Senin msjını da görünce inan çok üzüldüm ama sonra hemen hemen hepimizin başına geliyor diye yazarak seni rahatlatmak istedim. Çünkü gerçekten erkekler afedersin bazen tam bir hödük olabiliyorlar. Fıtrat gereği sanırım bizim kadar ince düşünemiyorlar. Ama sonra pişman olup telafi etmeye çalışıyorlarmı önemli olan o. Şayet öyle yapıyorsa uzatmama gerekir diye düşünüyorum yoksa başka bir hatasında özür dilemeye yada telafi etmeye çalışmaz o zamanda bu daha kırıcı olur. Misal eşimle kavga ettikten sonra yanıma gelip sarılmak ister ben hiç ittirmem çünkü bilirim ki eğer itirirsem bir daha ki sefere gelmez. O zaman da barışmak daha uzun zaman alır ve beni de onuda ve tabi ki evliliğimizi de yorar. 3.bebeğim benim ve 14yıllık evliyiz. Diğerlerindeki tecrübemden dolayı artık eskisi kadar takılmıyorum ufak tefek şeylere. Çocuklarını sevdiğini bizzat tecrübe ettiğim için düşüncesizliklerini erkek fıtratına veriyorum :)
O
Obayram
Canım benim zorlu süreçlerden geçiyorsun ama inşallah ilerde bebişini severken " Seni çok zor buldum annem" deyip kokusunu içine çekip geçtiğin bu yolları tecrübe olarak anımsayacaksın :) KVye gelince de bence evine yolla gitsin canım çok daraldığın yerde yemeksepeti gibi uygulamalardan destek alabilirsin onun dışında da KV sıkıntısı çekeceğime bi küçük tüp aldırır yere koyar sandalyede oturduğum yerde bi kap yemeğimi yapar yerim yani. En azından evinde özgür olursun :)
P
pink-jazz
Yazının sonunu zor getirdim canım ya inşallah o adama dönmemiştir dedim içimden. Çok sevindim senin adına değer veren biriyle tekrar birlikte olmana. Ve aşkınız meyvası inşallah daha da güçlendirir sevgi bağlarınızı :) Bu arada göbüşler artık bellş oluyor maşallah göbüşede.