- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
Dur ya daha var.
Kapılma o hisse eksikleri tamamlamak iyi olmuşta daha 2 ayımız var canım![]()
Rica ederim canım. Ben ilk başladığında ne olduğunu anlamadan acillik oldum çok kötüydü. Rabbim tekrarını vermesin gerçekten hamilelikte zor geçiyor. İnşallah hemencik atlatırsın sen
Yaa canım benim sen 30ları bile göremem diyordun bak 32 olmuşsun Allahın izniyle 37ye kadar dayanırsın. Küveze girmeden alırsın yavrunu kucağına inşallahiyi düşün iyi olsun❤
Insallah canim az kaldi o gunlere de. Sonrasi malum süt çiş kaka muhabetleri
Canim benim 32ye geldin, inan senin 38i gorecegine inaniyorum. Sen pozitif dusun umudunu asla kaybetme, burada hepimizin erken dogum riski var. Onemli olan pozitif dusunmemiz.Allah'in izniyle vakti gelince hepimiz doguracagiz.
Kolay gelsin canim cok haklisin bizim nesil de iyi ama bizlerin cocuklari dusunemiyorum bileElimizden geldigi kadariyla kendimiz gibi yetistiririz ama o zamanin ortami cok farkli olacak, gece kuluplerinin kapisinda bekleriz artik
![]()
Tabi hazırlayım bı foti atarim hazırlayan arkadaşlarda neler koydular yazarlarsa fikir olur
Naptın canimcim daha dur Şubat'ı atlatalim aklina geldikçe uzaklas bu fikirden daha çok var 37 haftayı doldurmadan doğurmak yok![]()
Sağolun kızlar
Aynen şükrediyorum bu günlerime şaka maka 11 hafta oldu o zaman sorsanız imkansız derdim sanırım
Bir kaç gündür çok saldım. Sürekli erteledim işleri. Duş almayı bile erteledim yani