2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kız seni doğuma almamız lazım derseler sezaryen mi yapacaklar direk
Suni sancı denemeyecekler mi?
Wala hastanede bi aciklama yapmadilar ama ilk dogum sezeryanmiydi diye sordu normal diyince burun kivirdi yuzu dustu anlam verememistim asm deki ebe suni ile normal denerler sistem budur ama hafta erken oldugundan bebek gelmek istemeyebilir ve ilerlemez dogum sonuc olarak sezeryana alirlar haftan erken dedi. Ama hastanede yapilan mudahale ve endiselerden bence risk almazlar gibime geliyor epey hassaslar
Evham basiyor ustume dusunmemeye calisiyorum ama elimde degil
Yasayip gorucez artik ama her ihtimali dusunuyorum iste saglikla gelmesi tek temennim

Çok doğru söylüyorsun cnm bu hafta yapacağıma kendime söz verdim

Ben 26. Haftada stant takıldığında da spinal oldum. Spinal güzel ama bende baş ve omuz ağrısı yaptı 1 haftaya yakın yattım tek korkum o başımı kaldırdığım an müthiş bi ağrı oldu ama yapıldıktan 3-4 saat kadar falanhiçbir şekilde ağrı şunu bu hissetmiyorsun herşeye rağmen yine spinal yaptırcam ben bebeğe geçmiyor anestezi genel çok çok daha riskli bebek için annede de uyanamama riski var herşeyi değerlendirmek lazım

Benim çalıştığım yerde Bi abi şey anlatmıştı, 3 çocuğu olmuş hepsin adını eşi koymuş, son hamileliğinde kızının adını kendi koymakstemiş ama eşi demişki ben onu aylardır Buğlem diye seviyorum, tepki veriyor, adamcağız öyle diyince yine adını anneye bırakmış aslında çok mantıklı ama benim eşim yemiyor bu numaraları,

Bende öyle düşünüyorum canım. Allahın izniyle bu hafta bitireceğim

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kavuşalım da doktorlar en doğru kararı verir.

Aynı şeyi ben de yaşadım. E devletten Tübise şikayet edin (tüketici hakları) şikayet edebilmeniz için vergi numarası falan istiyorlar. O yüzden de makbuzla yollamıyor çakallar. Ben buldum vergi numaasını bir şekilde size verebilirm ben şikayetimi yaptım sonucu bekliyorum

Epidural+spinal kombine yapılırsa baş ağrısı olmuyor bende olmadı baş ağrısı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…